-
MJ
Potěšte oko i ucho.
http://www.metacafe.co m/watch/445113/michael_jackson_beat _boxing/ -
MJ
Loni mi jedna klientka řekla, že jí připomínám pozemského anděla. Jestli jsem četla knížku Pozemští Andělé. Nečetla, ale ona mi jí půjčila a je to úžasná knížka. Už mám dvě, manžel mi kvánocům koupil další. Tuhle knížku nemusíte číst od začátku dokonce, ale můžete.
Když máte otázku, otevřete knížku libovolně kde a strčíte prst do nějaké pasáže a tam najdete odpověď.
Je to krásná knížka o tom, že jsou pozemští andělé, kteří pomáhají lidem. Jsou tam i modlitbičky pro druhé, pro rodinu, za život, za sílu, za zdraví, atd. Je to nádherné. -
MJ
http://www.metacafe.com/watch/yt-NG BavN_9gHU/r_i_p_michael_jackson_the _memorial_heal_the_world_live_part_ 10/ -
Pro: Aleksa a Dája
Teď jsem si přečetla asi dva vaše příspěvky a musím říct, že to cítím stejně.
Já osobně se slovem Bůh problém nemám, jelikož věřím. Nevěřím jen, když něco potřebuju, ale věřím pořád.
Majkí to říkal krásně s tou hudbou. Můj muž jen kýval, když jsme se na to dívali, protože jeho koníček je komponování hudby. Jen tak, pro mě, ne pro peníze, ale Majkího názory se mu moc líbily.
Majkí byl tak čistý, že když zemřel, tak jsem řekla "Já nebudu smutná, protože on je tak čistý, že musí za tři dny vstát z mrtvých". Ano, to jsem řekla. Snad jste pochopili, co jsem tím chtěla říct. To jen ve stručnosti :-) -
-
Re: Pro: Aleksa a Dája
Já myslím, že je nás hodně, kteří to bodobenství s Ježíšem cítí stejně. Ono by totiž za pár dnů všechno odeznělo. Řekly bychom si, joo, byl to super zpěvák a tanečník je nám to líto, že umřel tak mladý a zapomnělo by se. Ale miliony lidí podvědomě cítí, že odešel Člověk naprosto vyjímečný a svými skutky, soucitem a láskou k druhým, né nepodobný Ježíši.
-
-
Krásné ranko
Přeji všem krásné ranko :-)
Terin321, včera, jak jsme si psaly v kolika začal Majkí zpívat, tak jsem měla pravdu. Vzpomněla jsem si v posteli, jak psali, že v úmrtním listě je, že se věnoval zpěvu a umělectví 45 let. Že zpívá od 5ti let, síla co?
A další šok. Byli jste v Napsali o mě?
Ten zmetek co napsal tu druhou knížku píše o Majkím, že byl homosexuál a převlékal se za ženské šaty a co mě hned po ránu rozbulelo je tohle - Poslední dárek od Paris
Soukromé rozloučení v kryptě losangeleského hřbitova Forest Lawn, kde je tělo dočasně uloženo, bylo svědkem pohnutého momentu, kdy dcera Paris (11) přistoupila k otevřené rakvi a kolem otcova zápěstí omotala přívěšek s polovinou puklého srdce. „Chci, aby jsi polovinu měl navždy u sebe. Tu druhou budu nosit já,“ zašeptala. Srdce se zabarvuje podle teploty těla „Na tatínkovi bude celé modré, protože je tak studený. To moje je fialové. Bože, on je tak studený,“ dodala třesoucím se hlasem. Pak ještě položila na jeho tělo několik barevných kamínků na památku. Paris nese ztrátu otce z celé rodiny nejhůře. Pokoj má vyzdobený jeho fotkami a každý den píše zesnulému tatínkovi dopis, ve kterém líčí svoje pocity. -
-
Re: Krásné ranko
ahoj!! Ježiši to je hrozný... chudák holka -
-
Re: Re: Krásné ranko
Holky to bude každý den takhle? To budeme takhle smutné pořád? Já nechci, ale ono to nejde. Co s tím?
Večer, když jsem šla spát, tak jsem nemohla usnout. V duchu jsem povídala Majkímu. Vyprávěla jsem mu a přitom jsem koukala na nebe. Mám potřebu na něj mluvit.
Mluvit k němu jako bych mluvila k Bohu. Nejsem normální asi co? -
Re: Re: Krásné ranko
Jo, tak koukám angie byla rychlejší:) To jsou pecky po ránu co?
-
-
-
...
Tady bych si dovolila napsat jeden úryvek: ¨řekl to michael při inauguraci billa clintona a přímo jemu adresoval toto poselství:
"Děkuji, pane prezidente, že jste mě pozval na tento galavečer. Rád bych se při této příležitosti zmínil o něčem, co mi skutečně leží na srdci. Týká se to jednoho z mých přátel, který už bohužel není mezi námi. Jmenoval se Ryan White. Byl hemofilik a nakazil se virem HIV, ačkoliv mu bylo pouhých jedenáct let. Zemřel krátce po svých osmnáctých narozeninách, ve věku, kdy většina mladých lidí teprve začíná objevovat krásy tohoto světa. Můj přítel Ryan byl velmi inteligentní a statečný člověk. Nikdy se nechtěl stát symbolem této strašné nemoci. Během let jsem s ním sdílel mnohé chvíle, radostné, hloupé bolestné. Setrval jsem s ním, i když jeho životní pout končila. Ryan odešel. Tak jako těm, kterým nějaká milovaná bytost kvůli této strašlivé nemoci zemřela, mi neustále chybí. Odešel, ale já bych si přál, aby jeho odchod měl nějaký smysl. Přál bych si, abyste vy, pane prezidente, a vaše administratita poskytli nezbytné prostředky na výzkum, abychom mohli porazit tuto strašnou nemoc, která si vzala mého přítele a spoustu dalších nadějných lidí... tato písen je pro Ryana.
a všichni víme co přišlo!!! GONE TOO SOON
MICHAELI -
-
Re: ...
Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM
http://www.youtube.com /watch?v=lVJVRywgmYM
300 tanečníků 8.7.09 připomnělo Švédsku Michaela Jacksona.
Ten klip je fakt skvělý, Michael by měl radost! *4* -
Ten videoklip o Ryanovi je aj na kultura.idnes.cz/jackson.asp -
Viem o tom jeho priatelstve s Ryanom.
Niekde som videla aj rozhovor o tom s Ryanovou matkou. Bol o tom aj pesničkový videoklip. Je to pekná pieseň aj videoklip. Na koci piesne povie - Good by Ryan. -
A zrovna tímto projevem, změnil do té doby zažité dogma, že na AIDS umírají jen narkomani nebo feťáci.
-
-
Dokument
Z toho dokumentu mi je zle. Tie otázky, čo mu dávali. Hrozné. Pozrela som si to s tými českými titulkami.
Nemal sa na to dať. Tý tvorcovia si to aj tak vykreslia podla svojho a ukážu viac zlého ako dobrého, aby mali sledovanosť - prispôsobia si to podla svojho. Tie príspevky čo sa udiali. To, že išiel predčasne na pódium, to by sa stalo každému keď rozprávali v nemčine. V niektorých momentoch pôsobil roztržito, napr. s tými deťmi, ale není sačo čudovať, veď ho celý život prenasledujú na každom kroku.
Nemôže ísť ani s deťmi do ZOO. Niekto dal tajný tip, že tam idú. Boh vie či to neboli aj tí tvorcovia programu.
A potom ho ten moderátor kritizoval, prečo išiel s deťmi on a nie pestúnka, lebo im ten dav nedal pokoj.
Sláva je aj trpká.
A keď tam rozoberali všeky tie veci. -
-
Re: Dokument
Co by Bashir neudělal pro 30 stříbrných. Tlačil ho do odpovědí a vyčkával jako sup, že se Michael přizná, či co. No a po jeho smrti Bashir prohlásil, že vždy věřil v jeho nevinu. To se jednomu zvedne žaludek. -
-
Re: Re: Dokument
No tak to už si fakt děláš srandu.... to je fakt kretén *16* -
Re: Re: Dokument
COŽE?? To fakt řekl jo??! No to je debil, by se měl nakopnout všichni víme kam!!! -
-
Re: Re: Re: Dokument
Řekl. Ale co čekáš od člověka, který na M.J. parazitoval a snažil se uhnat senzace za každou cenu. -
-
Re: Re: Re: Re: Dokument
No to je fakt... těma blbýma otázkama a ještě blbějšíma komentářema to úplně zkazil... Chtěl příběh a dostal ho, ale za jakou cenu??!! Chudák michael na tenhle dokument pěkně doplatil!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dokument
O tom otcovi to bolo pre neho hrozné hovoriť.
Vraj ho bil často. A nie len remeňom. Hádzal ho o stenu.
Všetci bratia boli pri nacvičovaní nervózny, lebo mal v ruke remeň a čakal až urobia neakú chybu.
Jeho bratovi to nešlo tak dostal.
Mama raz kričala, nech ho nechá, veď ho zabije. Občas mu aj utiekol.
S tým tatkom súdny proces neurobia. -
Ona je pravda, že nebýt toho dokumentu, tak nikdy nepoznáme tu jeho křehkou dušičku, ale za takovou cenu čím si musel projít, bych to fakt i oželela -
Přesně! Podle sebe, soudím tebe. Michael by podrazu nebyl schopen, proto to nepředpokládal od jiných. -
ČISTÝ LUDIA AKO ON NEVIDIA U DRUHÝCH PODRAZ, LEBO SAMI HO NIE SÚ SCHOPNÝ UROBIŤ.
IBA SVIŇA SVINI NEVERÍ. -
*4* To je fakt. Taková megastar se s úctou bavila s takovou vší. Prostě Michael měl glanc. -
Všimnite si, ale aký bol stále zdvorilý aj na začiatku, keď sa zoznamovali a stále. Je to inteligent.
Iný by pri takých otázkach klial a nadával ako pohan. -
Ano, my jsme to viděli hned, kam ta jeho lstivost povede. Ale Michaela ani nenapadlo, že mu vrazí kudlu do zad, jinak by ho poslal pryč a další natáčení by odmítnul. Měl ho vykopat a poslat na něj psy, hned po první otázce, kterou se snažil naznačit, že je Michael pedofil. -
Jasne, že bol s počiatku na neho milý.
Vieš ako sa hovorí, keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. -
Strašně ho poškodil. To víš, že to dělal pro peníze. Udělal z něho pedofila a pošuka, který se snaží vybělit. Dokument shlédlo a ovlivnilo miliony lidí po celém světě. To musel být pro Michaela šok, když to viděl. Bashir se tam tvářil jako jeho přítel. -
Na koniec povedal, že nebude zverejnené všetko, lebo podla dohody v zmluve,
lebo sa ho pýtal stále ďalej (zrejme o tých škandáloch), a MJ bol z toho psychicky roztrpčený.
-
-
-
-
-
-
...
Dobré ráno fanoušci!! Je to až k nevíře, ale nemohla jsem se od té knihy ö michaelovi odrthnout a už ji mám skoro přečtenou!! Je to hrozný, proč nemůže být delší. Alespon 1000 stran, čte se úplně sama!!! -
-
Dobré ráno. Už se cítíš lépe? -
-
Re: Re: ...
ani ne!! už mi tady zase hoří svíčka a koukám na dokument!!! Ale děkuju! -
-
Re: Re: Re: ...
Nechej už toho sebetýrání, ubližuješ si. Pokud bych se denně dívala na ten dokument, srazilo by mě to zpět. Potřebuješ nabrat rovnováhu a Michaelovi zapal svíčku, nemysli na to čím si prošel, ale mysli na něj s vděčností, že jsi měla tu výsadu, být tu s ním ve stejném čase.
-
-
-
-
pro DÁJU
Znovu jsem si pozorně přečetla Tvůj příspěvek, kde jsi psala, že jsi si všimla jisté spojnice. Ano, člověk bezděky dělá gesta a mluvou svého těla napoví mnohé.
Dokonce pohled, tam kam tvé oči směřují po vyslechnutí otázky, prozradí, zda lžeš. Pohled do leva znamená minulost, tudíž přemýšlíš,jak to bylo, pohled do prava je budoucnost, tudíž přemýšlíš, co by jsi měl říct a vymýšlíš si. Je to hodně zjednodušeno, ale alespoň pro ilustraci. Takže, bez pochyb mluvil Michael pravdu. Nelhal. A tou svou otevřeností ( vyjadřuje to i jeho úvaha "Odvaha") a bezelstností v dokumentu, sklidil jen podezření a úšklebky. Jak se říká:" Podle sebe soudím tebe."(Že, pane Bashir.)
Myslím, že ho otec "zabil" už v dětství a matka?, vím, že ji Michael miloval ( které týrané dítě se neupne na rodiče, který se ho občas zastane?), ale co je to za matku, která nechá týrat své děti a neopustí despotu, který ničí její děti? Já bych se bila jako lvice. Na tom jak Michael žil a že neuměl navázat normální vztahy, nese svůj velký díl i jeho matka, potažmo na všem, co vedlo k onu osudnému dni 25.6.09. -
-
Re: pro DÁJU
Neopustila ho, lebo deti boli ešte deti a kdo by ich živil., k7ým si na seba nezarobia sami. Bolo ich nakoniec až 9. -
-
Re: Re: pro DÁJU
Vím, že by veškerá starost o rodinu přešla na ni. Ale obětovat svůj život a život dětí? Já takové ženy prostě nechápu. Zůstat vdaná za každou cenu, byť by mé děti skončily v léčebně.
-
-
-
...
Hluboce me zarmoutila zprava o jeho smrti,nejdrive jsem myslela ze je to zase nejaky vymysl bulvaru.Nejvice me dojala jeho dcera.Byl to nej zpevak a zustane v mem srdci navzdy..Kazdej kdo o me pise hnusne,by se mel podivat nejdriv na sebe a pak ho soudit.