-
Michael
Keď som si v piatok 26.6. na druhý deň všimla len tak náhodou fotku a vedla nej titulok - Jackson: Umrel kvôli stresu, bola som v šoku. Nechápala som, lebo v správach to ešte nebolo.
Keď umrel u nás bola ešte asi pol noc.
Prečítala som si celý článok a nechápala som. Ale smútok som ešte necítila.
Až o niekolko dní neskôr som začala byť hrozne smutná. Keď som si začala pozerať všetky tie články a videoklipy a rozhovory, dostalo ma to aký bol úžasný.
Doteraz ma to neprešlo. -
-
Re: Michael
Přesně já. Přečetla jsem si to a šla do práce.
Došlo mi to až v den pohřbu a od té doby... -
-
Re: Re: Michael
jdi uz spat,ty trapko. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Michael
Zalez! Jedinej kdo je tady trapnej jses ty! -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Nemá smysl reagovat. Je to pořád jeden a ten samý chudák, který si mění nicky. S IQ šumící trávy se na nic originálního nezmůže. Alespoň vidíme tu duševní stoku a může nám ho být leda tak líto. Mrzáka.
-
-
-
-
-
M.J.
M.J.byl nejlepsi king the pop of.i love xou majkííííííííííííííí -
RE: DÁJA
Máme zřejmě stejné myšlenkové pochody. Nepročítám celou zdejší diskuzi, takže nevím, že M.J. někdo nazval Bohem 2. Já cca přede dvěma dny jsem napsala, že Michael svými skutky tak změnil svět, že to snad dokázal jen Ježíš. Zní to možná nadneseně a pateticky, ale ukažte mi někoho podobného. Mám jeho knihu, jak už jsem zmiňovala, a můžu Ti říct, že se dá číst jen po částech, protože tolik bolestných úvah se nedá vstřebat. Víš, psala jsem Ti o své matce. Mám stejnou zkušenost, jako Tebou zmiňované děti. Proto mi nešlo v duši odpustit. Její smrt jsem nesla těžce,ale ta bolest z dětství zůstávala. Opravdu, až úmrtí Michaela při některé z mých modliteb za něho a za všechny mé známé a příbuzné, jsem pocítila klid. S matkou jsem se ve svých představách objala a přišel smír. Podotýkám, že nejsem křesťanka, mám svého Boha, žádného zprostředkovatele (církev) nepotřebuji, abych JEMU řekla co potřebuji. -
-
Pro Aleksu
To je úžasné! Máme stejné zkušenosti. Je příjemné potkat někoho podobného. Takže snad tu nebude v nočních hodinách nikomu vadit, když ještě trochu víc zabrousím do metafyziky.
Jsem přesvědčená, že Michale byl mystik ve smyslu, že měl spojení s Bohem (nebo jestli se slovem Bůh má někdo z čitatelů problém, může nahradit slovem Vesmír apod.). Když jsem ten dokument o něm viděla před lety poprvé, zaujala mě Michaelova čistita a bezelstnost. Taky jsem si všimla, jak když mluvil o tom, jak ho otec bil, podvědomě si sahal vzadu na zátylek. Jsem z tzv. slušné rodiny, ale odmala jsem měla své názory, akže poté, co si o mně máma vymkla zápěstí a přelomila vařečku, vyrobila si "karabáč" z takových těch měděných drátků obalých plastovou bužírkou několikrát propletených jako vánočka - a když se to použije, je to přesně ta elektrizující bolest, která projede až zátylkem. Takže toho, čeho jsem si všímala ve filmu tenkrát, byly tyto spojnice.
Teď když jsem viděla po letech dokument znovu, s nějakou tou zkušeností a cestou asi podobnou té Tvé (hledání moudrosti napříč naboženstvími, Ježíš jako ideál a vzor, bez jakékoliv mé příslušnosti k nějaké církvi) - všimla jsem si té výpovědi o jeho tvorbě na začátku dokumentu. O tom, že to přichází shůry, že se to napíše samo, že tomu člověk nesmí stát v cestě... (Jen pro ty, které děsí pojem mystické spojení s Bohem, vlastně o tomtéž nejspíš hovoří ti, kteří mluvi o automatickém psaní, automatické malbě či vnitřním hlasu...) Jsem ráda, že to cítíš podobně, je to pro mě takové potvrzení shůry, že cesta mých úvah je správná... -
-
Re: Pro Aleksu
odpověď 23:29. První stránka.
-
-
-
Všimli jste si?
Bohnice mají dnes povolený PC. Tak se krásně projevují:-))) -
-
Re: Všimli jste si?
*15* -
ty lidi co píšou tak hnusný řeči jsou sami a vadí jim že se o Michaela tak zajímáme mi co ho máme rádi....prostě to je ubohá žárlivost *3* -
hezky:-):-)
-
-
Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
angie72
Re: Re: Re: Re: Re: pro:terinda321 - 13.07.2009 22:37
Pamatujete z toho pohřbu, jak tam vyprávěl ten zpěvák, který složil písničku a přišel k Jacksonům a slyšel Majkího zpívat si jí? Majkí mu musel ukázat rodný list, protože nemohl pochopit, že tak malej kluk cítí o čem to je a procítí to. -
-
Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
jo to je pravda, ale když to tak vezmeš, tak on to měl fakt těžký, on v 10 letech jenom zpíval, jezdil po světě, neměl nic, sice měl peníze, ale na co jsou 10ti letýmu klukovi peníze... na nic -
-
Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
On zpíval už od 5ti let přeci :-( -
-
Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
někde jsem četla, že v nahrávacím studiu se ocitl poprvé v devíti letech -
-
Re: Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
Aha, tak je to možný, ale já někde četla, že už od pěti let. Možná jsem si to myslela proto, že byl tak malej :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
bůh ví, jak to je, všude taky píšou něco jinýho!!
-
-
-
-
-
Re: Musela jsem to kopírovat, uteklo to na druhou stranu
jeeeeeeeee,tak se z toho poser,ty blbko.to vi kazdej,jenom ty ne.chcipni,ty bestie smrduta. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Ty jsi fakt to nejubožejší stvoření, který se na týhle diskuzi vyskytlo. Magorů se tu sešlo dnes hodně, ale teda, ty můžeš s přehledem vztyčit nad hlavu pohár ubožák roku. Ty fakt vedeš -
-
diky.uz si ten pohar vztycuju.a taky muj bimbasek se mi pri tom vztycuje.jako majkymu,kdyz myslel na klucici zadecky,vid. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
...Ty jsi asi, chuďátko, byl v dětství taky týrané dítě, že? Jenže se s tím neumíš srovnat a tak holt jenom pliveš svoji zlost kolem sebe. Tihle lidé tady mají Majkla rádi, protože nebyl jako Ty. Zkus být jiný - a lidé Tě budou mít rádi a nebudeš se tu muset příště tak ztrapňovat... Je fakt mnohem lepší, když si lidi řeknou: To je fajn, že je tady, než když si řeknou: Á, zase tu ten blbec vopruzuje. Zkus to jednou jinak. Uvidíš, že to bude lepší... -
-
tak jo.ja to zkusim.ale chci byt pri tom sprosty.ja to nemyslim zle.jenom se mi ty sprosty sluvka libej,vis. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .to je jako,kdyz majky lezel v posteli s malym klukem a hladil mu lulanka.taky to nermyslel zle. *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Díky, velké díky
Děkuji vám všem, že jste. Cítila jsem osamělost. Nejsem sama, mám skvělého muže, ale je to jiné, než vy. Rozumíte mi?
Když jsem byla malá holka a brácha měl všude po pokoji plakáty zpěváků a skupin, tehdy ještě z německého Brava, u nás za komunistů nedostatkové zboží, tak jsem si prohlížela plakáty a ptala se, kdo je ten MJ a ten Prince. Že ten MJ je hezčí. Prince se mi moc nelíbil :-)
Potom jsem šla k plakátu Madonny a ptala se, jestli ona je fakt Madonna? Brácha se smál a říkal, že je to její pseudonym a já chodila po bytě a říkala, že chci být taky někdo jiný. Když můžou oni, proč já ne. A pořád jsem zpívala a zpívám si do dnes.
Tehdy by mě nemohlo napadnout, že vyrostu a Majkí odejde. -
-
Re: Díky, velké díky
angie,ty jsi,ale blba krava. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* .je ti 37 let a pises jako nejaky dementni pubertacka. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Díky, velké díky
Ty idiote! Co sem pleteš věk? Majkla milovali i 80 ti letý důchodkyně, ale to je asi zbytečná námaha prot ten tvůj ptačí mozeček aby tohle vstřebal có?
-
-
Máme ho preto tak radi, lebo dosiahol to počom túži vela ludí a , že to len tak niekto nedosiahne. Mal v sebe tolko odhodlania.
Hlavne mal velmi dobrú a nesebeckú povahu narozdiel od niektorých iných osobností. -
-
Jo,kdyby se tak všichni spojili tak by svět byl lepší,jak by chtěl Michael.
Jsi NEJLEPŠÍÍÍÍÍ MAJKÍÍÍ
-
-
Vždyť jsme tu všichni pro Majkýho a pro sebe zároveň:) -
-
To jsme!!!
Těším se, až se sejdeme... -
S tím souhlasím, myslím, že jsme dobrá parta, která se navzájem podporuje!! a to je dobře!! Dohromady toho vytvoříme víc než každý jednotlivě!! Je to opravdu skvělý, že michael dokáže takhle pracovat i po smrti, a takhle nás všechny spojil!!! -
-
Re: Re: Re: Díky, velké díky
To je moc hezky napsaný:)
-
-
-
-
Michael
Ahojj lidičky,konečně jsem tu.Celý den myslim na Michaela samozřejmě svíčka nechybi.Jak jsem se tak koukala tak je tady toho hafo od Vás. -
Michael
Ted se na mě nezlobte, ale ráda bych vám napsala úryvek z té knihy o michaelovi je to krásný!!
Je to vzkaz pro bulvární písálky, kteří si o něm navymýšleli kraviny!!! Dokonce se o něm začalo po tomhle říkat, že má velký spisovatelský talent!!!
"Jak říká staré indiánské příslový - nesuďte člověka, dokud nechodíte dva měsíce v jeho mokasínách. Většina lidí neví, kdo jsem, a proto píše věci, z nichž většina jsou lži. Velmi často pláču, protože mi to ubližuje, a já se bojím o děti, o všechny děti na celém světě, neboť žiju jen pro ně. Kdyby člověk mohl říkat jen to, co může někomu dokázat, pak by ani historie nemohla být napsána.
Zvířata útočí nikoliv proto, že by byla zlá, ale proto, že chtějí žít. Totéž platí o těch, kteří kritizují, touží po naší krvi, ne ponašem utrpění. Ale já musím naplnit své poslání, musím ve všem hledat pravdu. Musím trpět, abych mohl udělat to, co je mým posláním, abych to mohl udělat pro svět a pro děti.
Ale mějte slitování, krvácím už dlouho." -
-
bože můj až k slzám mě to dohnalo...tohle mohl říct jen člověk který chtěl pomoci Světu a Dětem...pomhl jim hodně a chtěl v tom pokračovat ale odešel a už se nevrátí a já už zase brečím *9* nemůžu to ovládnout...musím jít spát nebo se ubrečím....mějte se dobrou.....a jedno vím jistě že ten dnešní koncert by se mu určitě povedl *4* -
Úžasné, krásne a smutné zároveň.
On už to poslanie dosiahol.
Aj keby zmenil len pár ludí k lepšiemu.
Už si to dokázal Michael.
Práve počúvam Who is it. -
Panebože... to je nádhera, normálně ti tu knížku závidím, že jí můžeš teď číst! Ten kluk byl neuvěřitelnej! -
-
Re: Re: Michael
Nebojte holky... angie si ji jde koupit zítra lina ve středu!!! Tak vidíte za chvíli ji máte taky!! -
-
Už se těším až jí tady pořádně probereme:) -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
to jo ale zatím jsem asi na 100 stránce a nemám ani jedinou výtku, ta knížka je napsaná precizně!!! on ho nesoudí podle nějakých vymyšlených skandálu, ale podle hudby a srdce jako my, a to je důležitý, nenechal se ovlivnit -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Ty jo dost, nebo se nedočkám:))
-
-
-
Dneska jsem si ji taky objednala.Tak snad příští tyden? *1*
-
-
-
Bože to bolííí... Už se na tu knížku těším...
-
-
Byl nejlepší!
Ahojíky lidičky, chtěla jsem Vám jenom vzkázat, že si myslím, že Majkl byl je a bude legendou a že si zajistil slávu na několik let ještě po smrti. Jinak se mooocinky těším, až začnou vydávat záznamy ze studiových nahrávek připravovaného comebacku. Mějte se a užívejte prázdnin....papa -
-
Re: Byl nejlepší!
Oni nebudou snad z toho studia vydávat. Majkí měl sto písní doma, to se bude vydávat.
Taky bych moc chtěla, aby vydali i to ze zkoušek...
-
-
MUHEHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
*8* *8* *8* *8* *8* *8* .MAJKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ BOL TROGLODYD *3* *3* *3* *3* *3* . *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: MUHEHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
supr prispevek.taky si myslim,ze byl jackson vymastenej. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: MUHEHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
To musí být zábava, když si tady povídáš sám se sebou:) Měnit nicky umí každej.... debil
-
-