-
příspěvek
Jukněte se na můj příspěvek na Miley Cyrus! -
-
Re: příspěvek
jj tak sem to tam taky četla a napsala si to hezky a výstižně *3* *4* -
Re: příspěvek
mimochodem píšu o mjkým, ptž některá pipka říká, že je Miley M.J. nad hlavu!!!! Co si o sobě myslí?? *16* -
-
Re: Re: příspěvek
Cetla jsem to fakt dobry:-))
Nechapu jak muze napsat je Miley je lepsi Nez Michael uz jen ten rozdil v navstevnosti dokazuje ze Michael je lepsi..
-
-
-
To datum úmrtí se mi tam nelíbí! SMAZAT! Ale ať je napsaný cokoliv, pro nás fanoušky bude Michael mít navždy místo v našem srdci!!! ŽE jo? A až mi bude 70, tak si pustím jeho CDéčka a budu trsat, ať si vnoučata říkaj co chtěj!!! *1* -
-
Re: Profil
*4* -
Re: Profil
Jééé ty jsi číslo, jsi mě rozesmála :-) -
-
Re: Re: Profil
JÁ TO MYSLÍM VÁŽNĚ! Rok 2064: Babička se roztančila na Písně Michaela Jacksona, vnoučata nechápala! *1* -
-
Re: Re: Re: Profil
Jsi fajn a Majkí se teď jistě nahoře jistě směje taky :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Profil
to doufám! chtěla bych rozveselit i jeho děti, ale na vzdálenosti 50 metrů už bych měla mezi očima malou červenou tečku(odstřelovač), leda mávat bílou vlajkou. Myslíte že by to pomohlo? *1* *7*
-
-
-
-
-
Krásné sníky
Pro dnešek se loučím a zítra se tu zase uvidíme.
Zítra si jedu koupit tu knížku, tak jsem zvědavá a natěšená Terinduš321. Jsou tam fotky? -
-
Re: Krásné sníky
já už si jí objednala přes SMS tak jsem na ní taky zvědavá a vím že jí přečtu jedním dechem *3* -
jj pár jich tam je!!! -
-
Re: Re: Krásné sníky
Už se těšííím :-)
-
-
Aký je názov? -
-
Michael Jackson (1958 - 2009) David l'Hermitte -
-
Re: Re: Re: Krásné sníky
dík nevíš jestli bude v knihovně?
-
-
-
Ahojky angie72 hezky se vyspi -
-
Děkuji, ty taky a nechme si něco zdát o Majkím.
Víš o tom, že je možné sejít s človíčkem, který už je na druhém břehu, ve snu?
Můj táta nežije a sešli jsme se ve snu, ale to je na dýl. O tom můžu napsat článek na web, když byste někdy chtěli. Já a duchařina...mám zážitky. -
-
Já ho zkusím s kámoškama vyvolat, jen to zkusit, samozřejmě ho hned odvoláme, aby měl klid! Třeba nám zazpívá:But you are not alone, for I´am here with you, through we´re far apart. You´re always in my heart, but you are not alone! -
-
Re: Re: Re: Re: Krásné sníky
Nebo tě taky vyděsí k smrti úplně jiný duch, který může zareagovat na tvoje vyvolávání. Víš, ono to není jen o tom, duchu běž pryč atd... Oni někteří duchové umí být pěkně tvrdohlaví. Co budeš dělat, když se na tebe napojí a bude s tebou dnem i nocí? Věř mi, že i kdyby to byl Majký, budeš hrůzou bez sebe.Už jsem o tom slyšela pár svojich známých mluvit. Skoro se z toho zbláznily. Tohle fakt nepatří do rukou amatérů a skutečně nestačí si jen něco přečíst. -
Re: Re: Re: Re: Krásné sníky
Nezahrávej si prosím, tohle fakt není sranda. Nech ho spát. Nazasahuj do věcí, které jsou nám živým uzavřené. Může to být dost nebezpečné věř tomu.
-
-
Dobrou Angie:) -
jj pár jich tam je!!!
-
-
-
JAKOU? Jméno knížky, autor!!! Bude to v půjčovně??
-
-
Ubohýýýýýýýýýýýýýýý
Ste tady všichni neskutečny debilově.Oslavovat pedofila.To se může stát jenom v takový debilní zemi jakou je Česko.Sou svědci,který ho viděli jak onanuje v posteli s malym klukem.Jenže ten váš svatej Majkí těm lidem zaplatil,aby drželi huby.Je jen otázkou času,kdy jim novináři zaplatěj a na veřejnost se konečně dostane pravda o těch nechutnostech,co se děly v Neverlandu. *13* -
-
Re: Ubohýýýýýýýýýýýýýýý
Bež do háje ty vypatlenče!Ty seš asi tak chytrej a dokonalej že do podrobna všechno o tom víš co?!Nevidíš do toho,stejně tak jako tady všichni!..Jen čteš moc bulváru! -
Že sa ti to chce čítať, keď ťa to tak rozčuluje
NEMYSLÍ, ŽE TÍ UDAJNÝ SVEDKOVIA MOHLI BYŤ TAK ISTO PODPLATENÝ KEĎ UŽ HOVORÍŠ O PODPLÁCANÍ. -
Co ty o něm víš????? NIC!!!! -
Jasně Hulibrku, změň si ještě několikrát nick.. *1* to je vše, čím si nás chtěl obohatit? *1*
-
-
otazníky ?
Nechci kazit náladu, ale vracím se k tomu, co jsme nedávno probírály s Linou a Angie.
Citace z jednoho webu:
"Zpěvák, který připravuje 50 koncertů. To je byznys, u kterého nedokážu pochopit, že by někdo zanedbal Michaelův zdravotní stav. Pojišťovny musely být freneticky paranoidní, pokud měly pojistit takovou hypershow. A najednou bác. Konec. Výsledek? Neskutečné žně pro vydavatelství Michaelových skladeb, neskutečné žně pro Michaelovy agenty (protože pojistka). Teď jen zbývá nenajít toho Michaelova ztraceného osobního lékaře, nezmáčknout ho a nedostat z něj informaci, že mu jed podal on a že schválně zavolal ER až za desítky minut (protože jistá je jen smrt)."
Karel Gott:
O jeho smrti nevím nic, jen, že se mu zastavilo srdce nebo mu bylo zastaveno? To víte, že mě leccos napadá. Po Marylin Monroe, Jamesi Deanovi, Johnu Lennonovi , Jimi Hendrixovi nebo Janis Joplin - člověka přepadají všelijaké myšlenky.
Zastavilo se mu srdce, a přitom připravuje padesát koncertů. Padesát koncertů! Jaký tým to musí chystat, jaké obrovské náklady se do té přípravy musí vložit, a najednou tohle. Jediné štěstí, pokud na Jacksonově smrti vůbec lze najít něco pozitivního, je to, že jej zastihla ve chvíli, kdy se připravoval na obrovský comeback, nikoli jako chátrajícího, odepsaného člověka, ale v tvůrčím vzmachu. Což je pro obraz o něm to nejlepší. Už je očištěn, všechno se zdá být v pořádku a chystá se na návrat.
Pokud jde o Michaela Jacksona kumštýře, hlavně se mi líbily jeho klipy. V nich byla úplná revoluce. Za prvé byly perfektní a na tu dobu závratně překvapivé a převratné, za druhé byly nákladné. Pohybově neměl konkurenci. Samozřejmě šlo i o dokonalou souhru celého týmu, provedení nebylo jenom na něm, když celý tým klape a zařezává, vede to k historicky úplně novému formátu zpěvákova klipu a vystupování…
To,co předváděl, bylo neuvěřitelné. Trošku mi to jeho I Love You All, nešlo dohomady s tím, jak se pohyboval velice mužně sexy…., ale to není podstatné. Jisté je, že v historii popu byl naprostou výjimkou. Měli by mu postavit pomník. Byl to opravdu megakrál popu. Jako byl Elvis králem rokenrolu nebo Sinatra králem swingu. -
MJ...
Vyliskala bych lidi, kteří si někde něco přečtou a hned tomu uvěří, nebo kteří o něm nic neví a pomlouvají jej.Tak tady nepište , když jste ho neměli rádi!!!Nwm proč by zneužíval malé kluky , když on děti miloval a v životě by jim neublížil.On sám žádné dětství neměl tak ve chvílích , kdy byl s dětmi on sám se stával dítětem. -
:(
Ahojky:)můžu se k vám taky přidat?..:( -
-
Re: :(
Ahojky, vítej, krásná ikonka :-) -
-
Re: Re: :(
díky,nápodobně:) -
Re: Re: :(
ahojky
-
-
ahoj jasnačka!!! Jsme rádi, když je nás tady, co nejvíce!!! -
Jasně, vítej
-
-
fajn hudba
mám ráda jeho hudbu,ale jako člověka ho neznám ani já a ani vy všichni,co tu píšete!...nebo se mýlím? někdo jste s ním osobně mluvil a znal jste ho jako kamaráda? Je fakt, že není možné věřit všemu co se o kom píše, ale vemte si tu jeho závěť. Není vám divný, že místo toho,aby se o děti starala žena, které říkají "mami" (jejich chůva) a kterou znají od mala, svěří do péče své téměř 80ti leté matce,která je už na to docela stará a v případě její smrti se o děti má starat jeho nejoblíbenější zpěvačka, kterou ty děti asi neberou ani jako rodinou přítelkyni a je pro ně cizí? Řekla bych, že to svědčí pouze o tom, že Michael žil ve svým uzavřeným světě a byl v tomto docela mimo realitu a to proto,že od samého začátku měl na všechno co dělal svoje lidi. Takže nikdy o ničem nerzhodoval sám. Ale do závěti to musel udělat sám a tak to dopadlo! Řekla bych, že byl spíše slaboch než aby někomu ubližoval a ještě dětem (pedofilií)! -
-
Re: fajn hudba
Čo sa týka tej záveti bolo to od neho nedomyslené, ale treba ho brať aj s chybami. Všetci sme omylný. Vela toho dokázal.
A chyby napr. robíme všetci. -
-
Re: Re: fajn hudba
Ale proč chybu? Já jsem četla, že chtěl, aby se starala Janet o děti. Že ona bude skvělá matka. Prý to tak chtěl. Ne všechnu pravdu víme. Třeba to tak bude... -
-
Re: Re: Re: fajn hudba
Fakt je, že Janet ani La Toya svoje deti nemajú. Zato jeden z bratov ich má až osem. -
Fakt je, že Janet ani La toza svoje deti nemajú. Zato jeden z bratov ich má až osem. -
já si to také mislím
-
-
-
Jo, dobrý... už si nám to vysvětlila. Díky za info, akorát že tvůj názor tady asi nikoho moc nezajímá. Mimo realitu Michael nebyl, a slaboch??? Máš vůbec tušení, čím si v životě prošel? Je vidět, že o něm víš úplný kulový, ale asi ráda přispíváš bulváru do rozpočtu -
-
Re: Re: fajn hudba
hezky jsi jí to nandala!!!:-) je to pravda já o něm taky spoustu věcí nevím, a spoustu jsem se jich dozvěděla od liny:):) -
-
Jaj, nech toho ty lichotníku:))) Vždyť já o něm taky spoustu věcí nevím Míša byl tajemnej jak Hrad Karpatech:) A pořád si tak říkám jestly teda byl nebo nebyl? *5*
-
-
-
Tak to nemáš pravdu. Každý svěří děti tomu člověku, které miluje nejvíc.
Matku děti znají, je to babička a zpěvačka je letitá rodinná kamarádka, která s nimi trávila i vánoce.
A co nás zajímá pořád z toho co se píše?
My jsme viděli jak mluví, co říká a to mluví za všechno.
A pro tvé vysvětlení. Studuji korespondenční psychologii, vyznám se v lidech. A žvásty od psychologů, které jsem četla...škoda slov. Je to medializace, oni musejí tak mluvit, protože to mají nalajnovaný. Oni z toho prostě čerpaj.
-
-
:-(
ackoliv se mi nechce protoze jinde nez tady tolik fanousku neni :-)...musim jit takze dopalte svicky a mejte se krasne :-) -
-
Re: :-(
pa a alespon na nás mysli!!! -
-
Re: Re: :-(
Papa
-
-
Pá, já si za chvíli půjdu pustit dokument:) Máte ho dnes někdo v plánu? -
-
jo já se na to taky chystám ted! Už nepřijdeš?? -
-
Re: Re: Re: :-(
To bylo na mě, už nepřijdeš? -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
jo já jsem to odeslala víckrát, ale bylo to na tebe -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-(
Jasně že přijdu:) Je mi mezi vámi fakt dobře:)
-
-
-
-
jo já se na to taky chystám ted! Už nepřijdeš?? -
Mám ho za sebou, ale zítra si ho zase pustím...
Je tam tak sladkej. A všimla jsis, jak je krásnej, takovej jinej, když mu dává ty hnusný otázky? Jak se k těm otázkám vracel ten reportér... On byl tak křehkej... -
-
Re: Re: Re: :-(
To teda jo:) Andílek:)
-
-
-
Pááááááá a měj krásný zbytek večera -
-
diky vy si taky uzijte zbytek vecera :-) r.I.p. michael :* in love
-
-
-
Michael
Pustite si naneho.
Nech žije!!!
http://www.youtube.com/ watch?v=bE0iDkqIUDQ
*4* -
-
Re: Michael
No já mám ten problém, že PC máme v obýváku a můj kouká na film :-( Ale vše mám v záložkách a zítra budu pouštět. -
-
Re: Re: Michael
Je to tá skladba I`ll Be There.
z neakého jeho koncertu.
Páči sa mi keď ju spievala Marie Carey na tom pohrebe. *4*
-
-