Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

MJ

Fanoušci, lidičky, mám dát potom na web to o srazu a budeme se tam domlouvat?
    Tady to pořád ujíždí :-) Honím komentáře :-))
    • Re: MJ

prosimte poslala bys mi adresu tveho webu do vzkazu?? diky moc :-)...a pravda je ze nejaky admin co by mohl nejak omezit ty inteligenty co tu pisou o michaelovi hnusarny by se hodil :-(
    • besta

Re: MJ

angie72 napsal jsem ti 2 sms
      • angie72

Re: Re: MJ

Jééé, mě přišla jen ta první. Tak mi prosím napiš do vzkazů co jsi mi psal, ju? Děkujiii
        • Re: Re: Re: MJ

Prosím mě take předem děkuji
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: MJ

a co se tady děje?? Jaký vylepování vzkazů?? jestli se teda můžu zeptat??
    • lina25

Jasně:) Já taky nestíhám chytat komenty:)) Je to ale super, kolik nás tu je. Míša by měl radost:))
      • angie72

Re: Re: MJ

Ale Míša přeci mááá radost :-) On to vidí...
    • terinda321

ok
      • Re: Re: MJ

jj
  • terinda321

pls

lidi to tady není nějakej admin nebo kdo, aby zakázal přístup takovej debilům??!
    • zanesskaaaa

Re: pls

je a dokonce je i ve fanoušcích *1* .. ale on to nemůže zakázat.. mohl by jenom kdyby dělali neco nezákonnýho a to oni nedělaj.. jenom projevujou svůj názor..i když jsou trapní *3*
    • miris

Re: pls

chtělo by to aby jim ten přístup sem někdo kdo to má na starost zakázal souhlasím s tebou
  • ignore

nevim o co vam jde...ted mluvim k lidem kteri tu pisou a nadavaji na michaela:-( je to trapne...pokud ho nemate radi tak tu proste nelezte...a jestli se chcete s nekym hadat tak jdete hledat jinam a nepokousejte se provokovat nas- fanousky kteri meli michaela radi :-(
    • angie72

Re: ignore

Jenže to nemá cenu. To je nějakej spratek. Rodiče nejsou doma, tak si léčí mindrák, protože je šerednej, tak se musí někde vybít. Dokud budete reagovat, tak bude psát.
      • janinkaa

Re: Re: ignore

ty jsi napsala: ...a nepokousejte se provokovat nas- fanousky kteri meli michaela radi :-( my ho máme STÁLE RÁDI, ŽE? *4*
        • Re: Re: Re: ignore

jooo...meli radi, mame radi a budem mit radi :-)
        • Re: Re: Re: ignore

Jooooooooooooooo *14* *14*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: ignore

Pro nás nikdy nezemře!
      • besta

uz patrim v fan klubu jsem tam jako besta
      • besta

je cas do stredy na to vilepovani tak piste mi vzkazi ktere napisu mikovi
  • RE: Juki

"SLADKEJCH NEVINEJCH PRDELEK"? A ty chceš někoho obviňovat z pedofilie. *1* Běž se léčit, ty tvoje citace napovídají, že by jsi mohl ublížit dítěti. Oni ti největší "bojovníci" proti pedofolii jsou sami pedofilové. A z tvého příspěvku je jasné, že už teď jsi vzrušenej a nějaké nevinné děcko by na to mohlo doplatit.
    • Re: RE: Juki

Díky Hulibrkovi za hodnocení. Hulibrk...co to asi znamená... *1* Potrfená husa...takže vlastně vyznamenání. *1*
  • perverzzzzzzzzzzzzz

MICHAEL JACKSON-KING OF THE PERVERZ. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13*
    • Re: perverzzzzzzzzzzzzz

Hmmm, jsme rádi, že jsi nám to objasnil Moc obohacující příspěvek...
    • terinda321

Re: perverzzzzzzzzzzzzz

A TY JSI KING OH IGNORANT
      • Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

a ty jsi zase naivni fanynka,ktera ma tohodle cernyho perverzaka za boha. *8*.jackson byl obycejnej pedofil.proc by jinak platil takovy sileny castky jako mimosoudni vyrovnani tem klukum,ktery obtezoval.zpevak byl dobrej,ale jako clovek to bylo obycejny perverzni prase,ktery meli utopit hned po porodu.znicil zivoty spouste melejch deti,ktery zneuzival ke svejm perverznostem. *13*
        • Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

Proč platil, neplatil, co a jak tu bylo 1000x rozebráno. My co jsme si dohledali zdroje - přepisy soudních líčení, výpovědí svědků, atd. máme jasno. A tobě to nemíníme vysvětlovat. My ti budeme říkat BUZNO, a bude to stejně podložené jako tvoje obvinění. Tak co Buzno, kolik jsi dnes vydělal?
          • lina25

Re: Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

Děvčata bodujete:)) Já se dneska nebudu nervovat s nějakým magorem ale myslím si svoje
            • Re: Re: Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

Já se nenervuju. Blba nepředěláš, ale na jeho stránkách špínu ignorovat nemíním. *5* No, a je po "hrdinovi". A ani nepíp. *1*
        • janinkaa

Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

neříkej, ty jsi snad jeden z nic? jestli takhle, tak to měli utopit tebe, za to, že ničíš 1000 fanoušků pěknej večer, zalez! *16*
      • janinkaa

Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

že je král úchylů je dost ubohý, ale piš si svoje komentáře do svýho a pro tvoje info to enní perverz, ale perverse. *16* Ale piš si svoje úchylný komentáře jinam.
        • Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

jsi fakt ubohej jen mu závidíš
  • angie72

Výročí

Jsem se rpve spletla a napsala jsem 25.8. místo 25.7.
    Co říkáte na 1 výročí se sejít?
    Někde v Praze. Vybrat místo a povídat si, poznat se...
    • lina25

Re: Výročí

Není problém:)
    • janinkaa

Re: Výročí

je blbý, že to chceš mít v Praze.
      • angie72

Re: Re: Výročí

No Praha je takový střed. Nemohla bys přijet???
        • janinkaa

Re: Re: Re: Výročí

promiň, já jsem z Brna, pochybuju, že by mě mamka pustila...
    • Re: Výročí

Jo to by bylo fakt supr já bych ráda přijela
  • lask1

Michael

Dala som si jednu tapetu Michaela ako pozadie na monitor.
    Zapílila som si novú voňavú sviečku.
    Asi si ju zapálim každý deň kým nedohorý. Je taká stredne velká. *4*
    • angie72

Re: Michael

Já to tak dělat budu. Je to Majkího svíčka :-)
  • Trapáci

Nechápu,o co se tady dnes snažíte.Majkí je mrtvej a vy všichni se tady akorát ztrapnujete. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: Trapáci

tak takove nazory...na to jsou tu vsichni zvedavi no :-( je to nase vec...tak nevim proc tu pises takove veci :-(
    • Re: Trapáci

jdi do hajzlu,ty zasrana kurvo.ztrapnujes se tady akorat ty.potkat te na ulici,tak te za Majkiho rozrezu motorovkou a z tvejch zasranejch koz ti uhryzu bradavky,ty kurevska devko. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13*
    • janinkaa

Re: Trapáci

Lituju že máš stejné jméno jak já, jsi prostě ubožačka, nevíš co a o kom říkáš.
      • angie72

Re: Re: Trapáci

Nereaguj. Věř ve spravedlnost, protože boží...však víš kočko.
    • lina25

Re: Trapáci

Spíš je trapné tvoje sebeznámkování
  • lina25

FANOUŠCI

Všímáte si někdy počtu fanoušků? Ten počet se den ode dne zvyšuje:)
    • lina25

Re: FANOUŠCI

Co právě posloucháte? Já ghost. Plánuju si dnes pustit dokument
      • lina25

Re: Re: FANOUŠCI

Teď už Ben
        • Re: Re: Re: FANOUŠCI

já black or white
        • Re: Re: Re: FANOUŠCI

ja you arer not alone :-( tj krasne
    • Re: FANOUŠCI

To jo a jeto dobře
    • lask1

Všimla som si.
      To robí možno tá reklama na hlavnej stránke.
    • angie72

Mě stačí na ofiko stránkách MJ, tam to lítá ty vzkazy.
  • :-(

R.I.P. Michael..:-( lidi tohle je asi to jedine co muzeme ted udelat....a toho ignoranta si nevsimejte...nekazte si to :-(
    • miris

Re: :-(

máš pravdu takových si nemá cenu všíma...nebudeme si to přeci kazit tady

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit