-
MJ
Milý Michael, za života jsi toho udělal na zemi strašně moc pro druhé, ale ne vždy se Ti to vrátilo v dobrém.
Chci, abys věděl, že Tě máme v srdcích. Myslíme na tebe a chybíš nám, ale věř mi, že na tebe nikdy nezapomeneme.
Naše srdce pláče, ale ty bys to tak nechtěl. Chtěl bys, aby všude byl smích, objetí, radost, láska a mír. A my Ti slibujeme, že se budeme snažit. Už teď jsi dokázal to po čem jsi toužil. Lidé se spojují po celém světě a to jen pro TEBE!!!
Drahý Michael, dej nám prosím znamení. Dej nám znamení, že jsi s námi, že jsi v pořádku a šťastný.
Milujeme Tě *14* -
-
Re: MJ
Znamení už ty bylo angie....Neverland a jeho krásná silueta:) Nikdo mi nevymluví že to nebyl on. To je totiž jediné, co mě drží nad vodou. Milujeme tě Míšo, a chybíš nám *4* -
-
Re: Re: MJ
To jo mě to také uklidnuje -
Re: Re: MJ
Linuš je to tak. Je tam jasně a krásně vidět. Jen ho nesmí spopelnit, jinak duch odejde :-( -
-
Re: Re: Re: MJ
No to je právě to nejhorší, že člověk nikdy neví, co ta jeho familie vymyslí. Kéž by ho pohřbily... Doufám že cítí jak ho milujeme:) Určitě ano
-
-
-
-
BRAVO
Koupili jste si Bravo zasvěcené Michaelovi?? Já jo a uměl krásně kreslit a to, co k tomu obrázku napsal je pravda:Dříve, než mě začnete soudit, řekněte si, vím jaké bylo jeho dětství!!!!! WE WILL NEVER FORGET YOU, MICHAEL!!!!!!! -
-
Re: BRAVO
Nééé, kdy vyšlo??? To je celé o MJ? -
-
Re: Re: BRAVO
Nejsem si jista ale myslim ze nekdy predminulej tyden..Je to 40 stranek jen o nem 7 plakatu a dva mega plakaty.. -
-
Re: Re: Re: BRAVO
ne, 5 plakátů a 2 mega
-
-
-
Re: BRAVO
Koupila..Akorat jsem to zjistila az dalsi tyden ze vyslo a litala jsem po celym meste abych ho mela:-)) nastesti to este v jedne trafice meli:-)) -
-
Re: Re: BRAVO
No já taky ztrácím přehled. Ale dala jsem svoje číslo trafikantce, ať mi kdyžtak dvd schová a písne mi:) Je moc ochotná -
-
Re: Re: Re: BRAVO
Jo vy se bavíte o časopise:))) Aha, vy o koze a já o voze:)) Poslouchám childhood
-
-
-
-
Mám pocit.
Ahoj, hele já bych si taky přála aby tu ještě zůstal, ale myslím, že si ho Bůh zavolal ve správnou dobu, představte si, že by se mu srdíčko zastavilo třeba uprostřed vystoupení. Dřív nebo po tom, teď aspoň umřel v klidu a ne někde za jekotu fanoušků. -
Mj
Miluje me tě Michaeli.bože je mi tak smutno *9* *9* *9* -
Proč on!!!
Ten svět je tak strašně nespravedlivej!!! Proč musel zemřít on!!! Ten, který neudělal nikdy nic špatnýho!!! Já ho chci zpátky, v tuhle dobu mohl tancovat na podium a být štastný, protože by zase po dlouhý době viděl pohromadě svoje fanoušky a mohl dělat, to co ho bavilo. Dělat show!! Bohužel promluvil ten nejpovolanější, takže michael ted dělá show někde jinde!!! Miluju tě!! Vím, že to nejde abyses vrátil, ale stejně to zkusím!!!
VRAAAAT SE PROOOOSÍM!!! CHYBÍŠ TU!!!! STRAŠNĚ MOOOOC!!! -
-
Re: Proč on!!!
Pořád jsem doufala do jeho pořbu že se vrátí .co já bych za to dala aby zas žil aby tu byl s náma *9* *9* -
Re: Proč on!!!
Já to taky nechápu, proč námho bůh nemohl ještě chvíli nechat. Teď poslouchám jeho sólo we are the world a řvu jak želva -
-
Re: Re: Proč on!!!
Stejne nechapu proc musel zemrit zrovna on:-((( a jeho otec do ted zije!!
Tohle neni spravedlivi... *9* *9* *9*
-
-
-
Miluju!!!
Miluju tě Michaele!!! Upřímnou sostrast všem!!!! *9* *9* -
Rozloučení
Čekala jsem, že vstane, ale NIC!! Rozbrečela mě nejvíc jeho dcera!!!!!!! Nikdy nezapomenu!!!!!! -
:'-(
hori a hraje you are not alone :-( -
:(
I'll never let you part For you're always in my heart. *9* *9* -
Michael
tak už mi svíčka hoří co vám? a poslouchám you´re not alone....a moc vzpomínám