-
ODVAHA - napsal M.Jackson
ODVAHA
Je pozoruhodné, co vyžaduje odvahu a co nikoliv. Když vystupuji na scénu před tisíci lidí, necítím se statečný. Daleko víc odvahy je třeba k vyjádření svých skutečných pocitů jiné osobě. Když přemýšlím nad odvahou, myslím na Zbabělého lva z pohádky "Čaroděj ze země Oz". Ten vždycky prchal před nebezpečím. Často plakal a třásl se strachem. Ale také se dělil o své skutečné pocity s těmi, které miloval, i když ne vždy se mu tyto pocity líbily.
To vyžaduje opravdovou odvahu, odvahu být důvěrný. Vyjádřit své pocity není totéž jako se vzdát někomu - znamená to přijmout své srdce a řídit se jím, ať říká cokoliv. Když má člověk odvahu být důvěrný, ví, kdo je, a nechá ostatní, aby to viděli. Je to děsivé, protože se cítí tak zranitelný, tak vystavený odmítnutí. Ale bez smíření se s sebou je tento typ odvahy, který předvádějí hrdinové ve filmu, prázdný. Odvaha být čestný a důvěrný otevírá cestu k sebeobjevení. Nabízí to, co si všichni přejeme, slib lásky.
(M.Jackson) -
pro DÁJU
Možná, Tě bude zajímat přednáška Františka Koukolíka - Vzpoura deprivantů. -
-
Re: pro DÁJU
zapomněla jsem na odkaz:
http://www.hvezdarna.cz/i ndex.php3?s=11&subs=1
-
-
RE: DÁJA
*4* Je to k nevíře, ale vyjádřila jsi mé myšlenky. Já jsem o jeho propojení s Bohem přesvědčená léta. A to díky jeho knize (vyšla v roce 93).
A víš jak by dnes dopadl Ježíš? STEJNĚ jako Michael. Nepochopen pošpiněn, zneuctěn a vysmíván. Protože dobré skutky musí být náležitě potrestány.
Zahanbil mocné tohoto světa, protože Michael ČINIL a né KECAL. Musel jím být trnem v patě a živou výčitkou. I když, kde není svědomí, nejsou ani výčitky -
-
Re: RE: DÁJA
...Tedy nevím, kdy budu čistit konečně ty houby, co jsem dneska nasbírala. Asi hned vzápětí zavřu diskusi.
Jsem ráda, že jsem Tě poznala (stejně jako jsou mi milí i ostatní účastníci, včetně Toma, kterému možná podvědomě taky tak nějak rozumím). Nikdy jsem na žádné diskuse nechodila, a už vůbec mě nenapadlo, že se zabydlím na fóru Michalea Jacksona... Nicméně díky všem.
Už někdy o víkendu jsem sem psala, že pokud to někoho zajímá, ráda mu pošlu zdarma svoji publikaci o šikaně (především očima dětí). Takže jestli chceš, napiš mi (napište mi) na můj mejl: daja.spalkova@ email.cz, ráda Ti ji (vám ji) zdarma pošlu...
Krásnou dobrou noc! -
-
Re: Re: RE: DÁJA
Potěšení je na mé straně. Já se taky diskuzím nevěnuji, ale tohle je pro mne silné téma. A mezi tou spoustou příspěvků, jsou i některé hodnotné, např. ty Tvoje. Dobrou noc. *4* -
Tak ma napadlo, raz som čítala, že neaký čech natočil dokumentárny film o deťoch z detského domova, o ich živote.
A tie deti si to tuším aj sami tvorili a režírovali... Viac neviem. -
ja budu mit svoji prvni knizku taky.pristi rok.a bude v ni i povidka o majkym.ale je smutna.co se da delat. *4*
-
-
Re: RE: DÁJA
PROSTE ÚSPECH A SLÁVA GIGANTICKÝCH ROZMEROV SA NEODPÚŠŤA, ASPOŇ NIE NA TEJTO ZEMI. OKREM PÁR VÍNIMIEK. -
-
Přesně tak. Mám neodbytný pocit, že se ho zbavili. Opravdu. Záchranku zavolali po 45min., kdy bylo jisté, že už ho nikdo nevzkřísí. Doktor zmizel před příjezdem záchranky, auto tam zanechal a šel na policii za tři dny. Psalo se, že na svém prvním vystoupení chtěl varovat lidi. Nebudu psát před čím, to ať se každý dohledá. Vím, že byl uvědoměn Medvedev a v Iránské TV (koluje na netu), byl odvysílán projev, že byl Michael zavražděn. Proč by si to cucali z prstu? Známe už vraždy z historie, Kennedy, M.L.King, bratr Kennedyho. -
-
Re: Re: Re: RE: DÁJA
Lennon sa tiež politicky angažoval, bol proti vojnám - vo Vietname...
Tiež boli dohady, či ho nezabili úmyselne. -
-
Re: Re: Re: Re: RE: DÁJA
Máš pravdu.
-
-
-
-
-
tak
ahoj,kamaradi.ja to vubec nemyslim zle.mam majkiho rad jako vy.jen proste nemuzete prehlizet to,co delal malym detem.nemuzete videt jen to,ze byl skvely zpevak a tanecnik.musite videt i jeho zapory. *4* -
-
Re: tak
Tome, já to taky cítím, že nejsi v podstatě vůbec zlý člověk. To, že používáš sprostá slova - prostě někdy to tak člověk cítí - a to sprosté slovo je výstižné. Jenže když se jich používá moc a moc často, ztrácí svůj účinek. Zkus si je nechat na situace, kdy potřebuješ svůj projev tím jedním slovem s krásně drnčivým "r" vygradovat. Prostě jako v jako když v hudbě zazní jeden úder do bubnu nebo do činelů.
Já z Tvého psaní cítím, že se Tě bytostně dotýká představa zneužívání dětí. A to je fakt krásné. Máš dar ohromného vcítění do těch, kterým bylo strašným způsobem ublíženo. To všechno je úplně v pořádku.
Jenom se zkus oprostit od přesvědčení, že to Micheal dělal. Převážná většina z nás tady jsme hluboce přesvědčeni, že by se něčeho takového Michael nedopustil. Ale to je naše přesvědčení. Je to naše věc. Nikdo to po Tobě nemůže chtít. Ale vem, prosím na vědomí, žes u toho nebyl, soud Michaela zprostil viny, proti bulváru je člověk bezbranný a proti nátlaku ze strany rodičů jsou děti taky bezbranné. Už jsem tu dnes psala odkaz na článek z dnešních Novinek, kdy po dvaceti letech dnes už dospělé děti uznaly, že dostaly otce do vězení za zneužívání jen proto, že už těch výslechů a nátlaků měli dost a chtěly, mít konečně pokoj... Odkaz:
http://www.novinky.cz/zah ranicni/amerika/173591-otec-stravil -20-let-ve-vezeni-za-zneuzivani-det i-ty-to-nyni-poprely.html
Přidávám Ti ještě odkaz na článek Klení může mírnit bolest:
http://www.novinky.cz/koktejl/173675-kleni-muze-zmirnit-bolest.html
Ale zkus si to klení psát na kus papíru vedle, a nechoď s tím na diskuse.
Závěrem. Věřím, že Tvé příspěvky byly diktovány Tvým silným smyslem pro spravedlnost, ale, prosím tě, uvědom si, že osočováním někoho se můžeš dopouštět veliké nespravedlnosti...
Taky Ti přeju dobrou noc. -
-
Re: Re: tak
tak jo.uz sem budu chodit jenom jako hodny tomik,ano. *4* -
Re: Re: tak
*4* *4* *4*
-
-
-
SEN S MJ
Jo a dík Angie a Lině že ste mě teda nehnali k psychoušovi a pochopily mě *4* *4* *4* tak už vážně dobrou -
dobrou noc
lidičky já jdu teda taky tak páá zítra už se těším -
Já du teda taky
Vypadá to že už všichni dete tak já nakonec pudu teda taky *4* Tak dobrou -
aaaahoooj
pááá holky určitě zase zítra už se těším!!! mám vás moc ráda -
Dobrou noc
Krásné, ničím a nikým nerušené sny přeji.
Možná se sejdeme všichni společně ve snu s Majkím a vše spolu probereme :-)
Zítra se na vás těším *14* -
-
Re: Dobrou noc
dobrou noc,angie.ja v tom snu budu taky a budu se usmivat a zpivat majkiho pisnicky. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a potom pujdu spat a do pelisku si vezmu tvyho petiletyho brasku a budu mu hladit pindika,ano.tak to mel majki nejradsi. *3* -
-
Re: Re: Dobrou noc
No vidíš, až na tu poslední větu se Ti to docela povedlo. Za to sizasloužíš upřímně míněnou: hezkou dobrou noc a krásné sny *3* -
-
Re: Re: Re: Dobrou noc
tak jo.dekuju.tobe taky preju dobrou noc a hezky sny.uprimne. *4* ........ale,kdyz me to prijde takovy nudny,vis.chtel bych si trosicku zanadavat.takze ti preju dobrou noc,ty svine. *14* *14* *14* *14* *14* *14* .ale nemyslim to zle. *14*
-
-
Re: Re: Dobrou noc
Demente, spolkni prášek a zalehni. Já jsem dneska četla, že v Praze z psychiatrické léčebny utekl pacouš. Rodina ho musela odvézt zpět. Už neutíkej, jsi pakouš, musíš se léčit.
Čáááááááááu
-
-
Re: Dobrou noc
To jo a doufam že ten sen bude živej *14* *14* *14* tak dobrou ale já tu ještě chvilku pobudu
-
-
spinkat:)
Lidičky, já už to taky dneska balim:) Ještě si pustím nějakej pěknej klip, a taky zalehnu:) Mám vás všechny moc ráda! Pa zítra and MJ with Love