Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • valkikulka

dopis pro michaela jacksona

michaele kazdy v teto mistnosti /klubu sponina a dcera ti pise dopisy ale to jiste vis kazdemu tu chybis chybis tu me chybistu ostatnim dostalo me to ted k placi *4* *9* budem na tebe mislet.. *9* *9* *4* *4*
    • Re: dopis pro michaela jacksona

ano moc nám tu chzbí *9* *9* *9*
      • valkikulka

Re: Re: dopis pro michaela jacksona

promin michaele ale potrebuju ti ne co rict i kdyz semte nikdy nevidela jako nazivo tak si myslim ze vsechno co pisou v tech novinach neni pravda jen te chtely dostat dolu a my sme pritobe no alespon ja a cetlasem bravo special a nejvic se my libi ten clanek s NEVRLANDU .... ja vi chtel ses tam vratit se svou rodinou a chtel si zit stastne mame te vsicni radi a ikdyz sem na voziku/na berlich tak si myslim ze si pomohl dosti lidem aby mohli byt stastni jako ty mame te radi........... *4* *9* *9* *14* *9*
  • videoklip

teď jsem shlídla ten videoklip úsměv je to dobrý.kdo ho tam vlastně dal? *7*
    • lina25

Re: videoklip

Ten jsem tam myslím dala já
      • Re: Re: videoklip

je dobrej *4* *4*
  • pláč

včera při svíčce jsem si pouštěla majklovi písničky a bylo mi poněm tak smutno až jsem se rozbrečela *9* *9*
  • angie72

Dokument

Jdu na dokument. Chci mu být blíž. Potom zase přijdu. Pá
  • Michal David

Vážení,velice ráda bych vás upozornila na to,že Michal David je narozen 14.6.1960.Svoje narozeniny tedy slavil už před měsícem.Zkuste se na to podívat ještě někde jinde.Hezký den Pařízková *3*
    • lina25

Re: Michal David

Vážená, nespletla jste si trochu stránku osobnosti?
    • valkikulka

Re: Michal David

zaprve se tu bavime omichaelu jacksonovi a ne o michael david tak nam to nenarusujte prosim *5* *13* *9*
  • angie72

Majkí

Všimli jste si, že nebyl nervózní, ani trochu po celou dobu reportáže? Byl v naprostém klidu, jen emoce a ty jsou v pořádku.
    Mluvil pravdu, ale ta rodina. Ten fotr, brrr, jak on mu mohl říkat, že má rypák, že z něj nemá nic, že geny jdou do Katrin, taková zrůda.
    A všimli jste si Jarmina, bo jak se zase píše ten jeho brácha? Stejný tvar očí. Jak vždycky každý říkal, že má Majkí oči po plastice, tak mají úplně stejný tvar.
    Hlas má Majkí po mámě, ale i když nevím co tam říkali, tak jistě museli opět poslechnout fotříka, které mu bych nakopala pr..l
    • lina25

Re: Majkí

Ty jo, ten ledovej klid mě taky zarazil, ale jak píšeš jen ty emoce. Ale na konci jsi mu mohla číst v očích, že by toho reportéra nejraději vystřelil do vesmíru:)Vůbec se nedivím, ale byl hrozně sexy, jak se na něj dível tím pohledem:)
      • Re: Re: Majkí

Jaký rozhovor máte na mysli?
        • Re: Re: Re: Majkí

myslím ten,kde se tak vražedně díval na toho moderátora nebo kdo to byl.
      • lask1

Re: Re: Majkí

Je to skrátka GENTLEMAN.
        a je taký zdvorilý. Keď sa v tom minulom dokumente zoznamovali -"velmi ma teší" s mial sa z jeho anglikánskeho príyvuku.
        Páči sa mi ten jeho zmysel pre humor.
        Netušil ,že ho dlho tešiť nebude.

Mimochodom videla som také video(má to strašný obraz), neaký rozhovor asi niekde v Ázii. Dostal tam taký záchvat smiechu, že nemohol vôbec odpovedať na otázky. Smial sa tam na neakom číňanovi čo stál nikde za moderátorom. Možno, že sa smial aj na tom ich prízvuku. Nemohol prestať. Zlatý.
        • lina25

Re: Re: Re: Majkí

Ty jo, tak to bych chtěla vidět *1*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Majkí

Myslíš ten rozhovor. Má to taký neostrí a bledý vypálený obraz, že mu poriadne nevidno črty v tváre.
            Ale, mňa to pobavilo, keď sa začal smiať...
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Majkí

ten odkaz je:

http://www.youtube.com/watch?v=x2iFoQwJnwM&feature=related

Obraz je hrozný, ale smeje sa ako anjel. *1*
          • Re: Re: Re: Re: Majkí

hm tak to já taky jinak pěkné ráno *1* *1*
        • angie72

Re: Re: Re: Majkí

Jezisky to musel být broučínek.
          Mě stačilo v tom autě jak se začal smát. Na pohřbu jak vyprávěla ta herečka, že jak šli do pokoje nevěsty, kde měla svatební šaty. Že jak zjistili, že nevěsta v tom pokoji spí, tak měli nejen záchvat smíchu, ale i psychický hroucení :-)
          On se prý nádherně smál a nikoho prý tak krásně neslyšela se smát.
          • besta

Re: Re: Re: Re: Majkí

taky jsem videl pohreb a bulel jsem pri tom *9* *9* *9*
      • angie72

Zase jsem se dívala video http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/dese t-veci-ktere-nejspis-nevite-o-micha elu-jacksonovi.html a nemůžu pochopit, proč až po třech hodinách ze soudního lékařství Majkího prohlásil lékař za mrtvého. Buď to špatně říkaj, nebo nevím...
      • besta

halo vot kud to mate vsechne ty info????? *7* *7* *7* *7* *7*
  • hannahmontanahm

POTŘEBAVOLA BYCH...

Potřebovala bych udělat rozhovor s (velkým)fanouškem Michaela Jaksona!!Podmínky:Musíš být fanoušek:-)Tak prosím pomoste!! *3* Kdo chce at´ mi napíše!! *15*
    • lask1

Re: POTŘEBAVOLA BYCH...

My máme všetci diagnózu MJ.
    • besta

Re: POTŘEBAVOLA BYCH...

ja napisu jsem fanousek mika
  • lina25

vystřižená scéna

Lidičky, přidala jsem do videí, vystřiženou scénu, je tam už od včerejška. Je tu nějaký zkušený angličtinář který by to přeložil?
    • angie72

Re: vystřižená scéna

Které to je???
      • lask1

Re: Re: vystřižená scéna

vo videách
        život s MJ vystřižená část
        • angie72

Re: Re: Re: vystřižená scéna

Díky, já nevěděla, o kterém mluvíte.
          • besta

Re: Re: Re: Re: vystřižená scéna

pomoc angie precti si vzkazi
    • lask1

Re: vystřižená scéna

Ja som to už videla minule má to asi 10 častí. - 10 odkazov

Je skoro ten istý dokument,o ktorom sa bavíme, len ho zaberá iná kamera z boku.
      Ale vystupuje v tom dokumente aj jeho drahá Debie. A sú tam ešte aj ďalšie otázky s tým moderátorom.
  • lina25

:(

Ahoj všem, teda tohle je hodně smutný....

http://www.odhaleno. cz/hollywood/2389-smrt-michaela-jac ksona-nejhur-nese-dcera-paris-kazdy -den-mu-pise-dopisy.htm
    • angie72

Re: :(

Ahojík, jj, už jsem tady kopírovala. Je to strašný.
      Měj pěkné ranko :-) Já už zapálila svíčku a opět bulela. *9*
      • lina25

Re: Re: :(

Ty taky Angie:)A vy všichni tady
  • angie72

MJ

Koukejte ten prcek je fakt dobrej http://www.metacafe.com/watch/10592 68/billie_jean_by_michael_jackson_l ive_ila_e_ric/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit