-
dotaz
Nevíte náhodou, jak se jmenuje ta písnička, kterou Jackson five zpívají v tom dokumentu? Jak sedí v tom kině -
-
Re: dotaz
Je to píseň ABC od Jacksons5. Rok 1970. -
-
wm wm
nechapu jednu věc když Mïky je na živu všici ho pomlouvají atd... ale když umře hed se všem líbí ale je mě ho líto :( *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
Re: dotaz
mislíš Triler *4* *9* *3* -
-
Re: Re: dotaz
Ne, mám na mysli ten klip, jak je v tom dokumentu o MJ.Sedí tam v kině s tím reportérem a dívají se na klip Jackson five. Tam se thriller vůbec neobjeví. -
-
Re: Re: Re: dotaz
Jacksons 5. Píseň ABC z roku 1970. -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
Děkuju:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
rádo se stalo *4*
-
-
-
-
-
-
michael jackson
king of pop 4ever -
nechutnost
Ale myslím, že pro michaela bylo důležitý, že jeho fanoušci věřili v jeho nevinnu. Vždyt kdyby se proti němu obrátili i oni, myslím, že by už umřel dřív, že by to nevydržel. Nechci být hnusná, protože já osobně jsem tomu nikdy nevěřila, že takhle okouzlující, dětský, nevinný člověk by mohl ublížit dítěti. On je miloval, ale jinak než si mysleli ostatní. On miloval jejich duši, krásnou čistou, dětskou, něžnou duši a ne jejich tělo. To co on dělal pro děti a vlastně pro všechny lidi nedělá nikdo jiný na světě. On obětoval hodně, hlavně svojí čest, a stejně ho to nepoložilo a i přesto, že ho takhle obvinili, pokračoval v tom co tak miloval. Chtěl změnit svět!!! A částečně se mu to povedlo. Bohužel na to doplatil, ale myslím, že může být spokojený jakou stopu nechal v populární muzice a v srdcích lidí, kteří ho milovali, jako já. Já ho miluju moc, a moc mě mrzí, že lidi jako on umírají takhle mladí, a největší svině, kteří opravdu ubližují lidem jsou na živu do 80 let. Zanechal za sebou spoustu krásných věcí. Je to opravdová legenda -
-
Re: nechutnost
Když to čtu, mám slzy v očích, moc hezky napsaný. -
Je velmi složité se smířit s odchodem dobrých lidí,tím,že odešel Michael jsem ztratila chuť cokoli dělat,člověk si pak uvědomuje,jak je vše marné a zbytečn,ale je jedna kniha,která to vysvětluje,aby lidi nebolelo nad ztrátou srdce. *4* -
presne tak co pises michael byl milacek sveta -
Tak, tak, souhlasím do puntíku! Vyjádřeno skvěle a výstižně. Milovala jsem M.J. od prvního okamžiku, kdy jsem ho spatřila! Mě samotnou překvapil a zaskočil ten žal, který nyní prožívám! Je ho velká škoda, tolik jsem se těšila na jeho návrat! Ale i když se nekoná, na jeho výjimečnosti to nic neubírá a bude žít dál v srdcích nás všech! Odpočívej v pokoji!
P.S.
Pláču od chvíle, kdy jsem se dozvěděla o jeho smrti a ani nevím, jestli to někdy přejde. Nikdy předtím jsem toto nezažila.
Nesnáším lidi, kteří ho pomlouvají, podle mého názoru jsou to ubožáci, kteří ani nevědí, o čem mluví! -
Krásne povedané.
Ale na toto všetko ľudia možno prídu až s odstupom času.
Možno keď sa prestanú naháňať iba za peniazmi.
Možno zistia čo je v živote naozaj dôležité. -
To je krásný a výstižný
-
-
...
mohl bejt slavnej i jako černoch... tkhle se nechal akorát zmrzačit!! -
-
Re: ...
Pochybuju, že by si takhle zničil tělo jenom kvůli tomu, aby byl bílej. Nemoc je svině. To, že si to nechal vybělit kůži chemicky byl zase totální výmysl bulváru. -
-
Re: Re: ...
Vždyť to ani nejde!Nikdo neumí vybělit kůži.Vždyť by poškodili všechen pigment
-
-
Mal smolu že mal pigmentovú chorobu (flaky)- je o tom aj klip s fotkami na Zoutube, ktorý to dokazuje.
Zlomil si pri páde keď tancoval nos, a keď mu ho mali operovať tak im povedal že mu ho môžu zmenšiť. Vraj otec sa mu v detstve posmieval, že má nos velký.
Pri natáčaní reklami na Pepsi nešťastnou náhodou mal popálenu tvár.Museli ho znovu ošetrovať.
Dosť nešťastných náhod naraz, ale pri jeho búrlivom živote... -
Podívej se co je ti vitiligo. To že byl bílej nebyl jeho záměr ale nemoc
-
-
Michael
V predajnosti albumov bol prvý na celom svete. V tom nemá konkurenciu.
A už nehovorím o vypredaných koncertoch.
Ani sa nečudujem, že ho mal niekto v zuboch a že mu závideli, že sa drží stále na vrchole dlhé roky.
Asi sa ho chceli zbaviť a odstrániť ho zo scény.
Tak si u niekoho objednali falošné obvinenie, lebo vedeli, že má rád deti a v spolupráci s nadáciou pozýval choré deti na ranč. -
pokoj
už má klid odpočívej. -
-
Re: pokoj
Ty jsi běž raději orazit. Stále nechápu proč mě napadáš?
-
-
Charita
Dal na charitu 300 MILIÓNOV DOLÁROV.
Bol nominovaný na Nobelovu cenu mieru.
Kdo iný je toho schopný.
Niekdo ho asi musel poriadne nenávidieť za jeho úspech a slávu keď ho chceli zničiť falošnými obvineniami a vyžmýkať z neho peniaze. -
Michael - dokumenty
Tie dokumenty a rozhovory o ňom, o jeho ranči na Youtube.com sú také dojímave, že to až bolí. Bol to strašne citlivý a dobrý človek. -
Jordanovo přiznání
http://www.youtube.com/watch?v=RBMS KMobFoc -
-
Re: Jordanovo přiznání
Možno sa priznal, lebo ho tlačí svedomie a vela ludí ho nenávidí za to, že mu zničil život, povesť, kariéru, majetok, zdravie...
Posledných 8 rokov nič nového nenaspieval. Miki si zarobil poctivou prácou a talentom. Ostatný sa na ňom iba priživovali. Aj ten bulvár. -
-
Re: Re: Jordanovo přiznání
Pěkně řečeno. Ale tohle se hlavně nemělo vůbec stát. Vždyť ho psychicky zničil ten soud. -
-
Re: Re: Re: Jordanovo přiznání
To by položilo každého kdo si váži sám seba.
Ale on si vážil aj iných.
Dnes v televízii povedali, že to čo sa udialo bolo ako hon na čarodejnice.
Ale, že na včerajšej rozlučke vystupovali a rozprávali naozaj len tý jeho najlepší priatelia, ktorý pri ňom stáli aj v týchto jeho ťažkých časoch. Pritom iný jeho "priatelia" sa od neho dištancovali.
-
-
-
-
vypadni
vypadni ty lina25. *16* -
-
Re: vypadni
Ty nejsi v MJ fanklubu??? V profilu máš osobnosti prázdné.... -
Tak co ti vadí???? Že se těmi videi snažím zavřít hubu nechutným rejpalům ty tele? -
Co máš jako za problém????
-