Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

nvím

ještě bude pitva. *9*
    • kristyn875

Re: nvím

tjn..prý ho pohřbili bez mozku..by mě zajímalo až testy zkončí kam ten mozek dají?? *7*
  • kristyn875

???

ahojky..pls nevíte někdo kde tedy bude Majky pohřben??..dneska sem četla v novinách, že se o tom ještě spekuluje?? *7* *9*
    • janinkaa

Re: ???

jeho (Majkýho) přání je, aby byl pohřben v Neverlandu, ale jeho rodina se rozhodla, že bude pohřben v Hollywoodu. *9* *9* *9*
      • Re: Re: ???

Ale to snad bylo z důvodu, že to zákon nepovoluje pohřbívat mimo hřbitovy né? *7*
      • kristyn875

Re: Re: ???

twe to je moc..alespoň tohle mu mohli splnit..tam by se mu určitě odpočívalo líp *9* *9*
        • janinkaa

Re: Re: Re: ???

Přesně tak, myslím si, že by mu to jeho přání měli splnit, jsou fakt bez srdce. Neverland byl pro něj domovem a oni ho chtějí nechat dát do Hollywoodu, do toho začuchlýho města, že se nestydí. *16*
  • proč?

Mě je líto jeho dětí..Ztratili toho nejskvělejšího tátu na světě..On je miloval a oni zase jeho. Jinak,prý byl michael závislý na narkózách. chtěl uspat ikdyž mu odstraňovali akné. Jen je blbost aby ho pohřbívali bez mozku..Ať ho pochovají takového jak umřel i s mozkem...R.I.P. *4* *4* *9*
  • Michael Jackson

Michael Jackson byl a je pro mě fakt významnou osobností.U něho je vidět, že bojoval už od začátku a vyplatilo se.Ten bude žít i když je po smrti;-(, protože byl fakt úžasnej.Sice ho pomlouvá každej druhej, ale i ti,co co to dělali říkali, že je to obrovská ztráta a to už je fakt co říct, aby někdo oslnil ty, kteří ho moc nemusí. *14*
  • Michael Jackson

Michael Jackson byl a je pro mě fakt významnou osobností.U něho je vidět, že bojoval už od začátku a vyplatilo se.Ten bude žít i když je po smrti;-(, protože byl fakt úžasnej.Sice ho pomlouvá každej druhej, ale i ti,co co to dělali říkali, že je to obrovská ztráta a to už je fakt co říct, aby někdo oslnil ty, kteří ho moc nemusí.
  • MICHAEL JACKSON

Jste fanouškem Jacksona ??

Určitě si tento profil michaeIjackson přidejte do přátel na lide.cz
  • melounek123

Je mi ho líto

je mi ho moc líto že umřel byl to talent fakt "king of pop" nejhezčí písnička od něj je earht ta je faght hezká *9* *9* *9* ale je to fakt škoda že umřel *9* *9* *9*
  • Můj talent.. :-*

Nejlepší, největší talent ... !!
    *14* *9* *9* MICHAEL JACKSON FOREVER *14*
    Je super, že ho dali na titulku tady na osobnostech..!! Děkuju
  • Michael Jackson

Ten kdo pomlouvá Michaela Jacskona at jde do prdele!!!!! On něco chtěl dokázet od ranného věku a taky to dokázal.Kdo z Vás to dokáže?,!! jen mít tak plnou hubu keců .Pro mě to byl zpěvák,skvělý tanečník ze super srdíčkem a taky krásný muž..Děkujeme za vše zůstaneš v našich srdcích jsi *4* *14*
  • millillka

FOREVER!

Michael Jackson....FOREVER!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit