Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinkaa

Pohřeb

nevíte kde se můžu podívat na ten pohřeb? Na internetu?
    • wwww

Re: Pohřeb

kde jinde? už to tady bylo mnohokrát! na idnes.cz,na tn.cz,na blesk.cz,na youtube! Tyhle dotazy fakt nechápu!!! *8*
      • a.n.c.a.

Re: Re: Pohřeb

klidek
        • janinkaa

Re: Re: Re: Pohřeb

no jo, ale já tady brouzdám celý dny, a ráda bych to někde vyděla celý, sou tady jen odstřižky, ty blbe.
          • wwww

Re: Re: Re: Re: Pohřeb

ale to víš,že je to celý!!! asi neumíš hledat!
  • sanataana

................

a co se týče těch bulvárních plátků...sou to nesmysli...Kdo viděl pohřeb pochopí...jelikož žádnej z novinářů do Michaela neviděl.Doufám že teď budou mít úctu a nechají ho v klidu odpočívat... *13*
    • wwww

Re: ................

Úctu? To je pro novináře cizí slovo!
      • lina25

Re: Re: ................

Asi tak nějak... Kdyby raději napsali kolik peněz dal na charitu, nebo že pomáhal dětem a vůbec lidem. Něco o Neverlandu. Ale opravdu si nevybavím, že bych po jeho smrti něco takovýho četla
        • sanataana

Re: Re: Re: ................

no ja toho cetla az moc,a vcera v tom studiu v ČT24 to tam zase rozebirali,fakt některý češi sou upe vypatlany... *8* *8*
  • sanataana

:´-( :´-( :´-(

Tak sem včera koukala na ČT24 na jeho pohřeb a musim vám říct,že sem teda brečela a nestydim se za to *5* MJ byl maximální umělec,uměl ze sebe vydat maximum.Nebyl to jen král popu ale celý moderní hudby,nikdy ze světa nevymizej jeho písničky... Rest in Peace Michaeli Jaksone *5*
    • wwww

Re: :´-( :´-( :´-(

škoda jen že jeho rodina se k němu nikdy nechovala dobře! Nejen otec,ale i bratři.Nezajímali se o něj a bylo jim jedno,že se ničí prášky! *10*
      • sanataana

Re: Re: :´-( :´-( :´-(

to jo no,a na pohrbu delal ten jeho fotr debilni strasnou komedii *8* *8* *8*
  • luczynexka

Natebe se zapomenout nedá

Michaeli,to co jsi pro nás udělal to nejde ocenit žáádnou cenou na světě,jseš jedinečnej,nejlepší,legenda prostě král králů,novináři a média tě neustále pošpinovali ničím co nebyla pravda,ale mi fanoušci opavdový fanoušci,nás žádný média neovlivněj v tom že víme že jsi byl hodnej,laskavej,měl si rád děti my víme jakej si byl média si můžou psát co chtěj ale mi věříme jen a jen tobě.Tvuj tanec zpěv,v zákulisí jsi byl klidnej,tichej,ale jakmile jsi vyběh na podium byl jsi jako drak,Tohle se prostě zapomenout nedá byl si,seš a navždycky budeš král králů a král popu tebe už nikdo nenahradí to se může klidně stavit na hlavu.Tvoje děti můžou být pyšný na to jakého měli tátu jedinečného a jak moc jsi znamenal pr svět pro celý svět.Z celýho srdce ti děkuju za všechno jaký jsi byl Miluju tě a v mém srdci zůstaneš na pořád Miluju tě michaeli.
    We will never forget you...Michael Jackson FOREVER *4*
  • nespesna

televizi

můžež se kouknout do televize na internetu to asy nebude. *4*
    • Re: televizi

naopak na internetu to bude,kde jinde?
  • michaelajackson

Naše Srdce

Michaeli v Naší srdcích budeš žít pořád NIKDY na Tebe nezapomeneme Miluje me Tě
    • Re: Naše Srdce

jo, on si to tak přečte, no *1*
  • michaelajackson

PROSÍM

Prosím kdo mi poradí kde na netu najdu pohřeb Michaela?Na ČT 24 mit o nejde přehrát že nemám nainstalovalný nějaký přehrávač a nikde jinde jsem video o pohřbu nenašla *9* *9* *9*
    • Re: PROSÍM

6 videí je na blesku
      • Re: Re: PROSÍM

a na idnes.cz a na tn.cz a určitě i na youtube!
  • nespesna

skandály

jo jsou nanic jenom pomluvy *4* *16*
  • Král POPu

Všechny bulváry by měli zrušit
  • nespesna

nevím

já nevím skuse zeptat ostatních. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit