-
Bulvár
Aha jsou takoví kreténi. Včera o něm psali, že je panic, dneska, jak zneužíval děti. To jsou chudáci. Moje spolužačka má tetü v blesku a sama mi potvrdila, že když nemají co psát, tak si to prostě úplně vymyslí. Ale úplně. Debilovééé. Dělají to jenom pro prachy. -
-
Re: Bulvár
No co bychom mohli od bulváru taky čekat,že?To je pořád ta samá snůška bulvárních keců. *8* -
jj..Majky měl pravdu..je to jen banda ignorantů..dementi..aspoň po smrti by mu mohli dát pokoj *9* -
-
Re: Re: Bulvár
svatá pravda...
-
-
bulvár je bulvár!To jaký Michael doopravdy byl,věděl jen on sám!Každopádně ale dokázal být úplně jiný na jevišti,než v soukromí!To bylo prostě neuvěřitelné! *14* -
-
On byl prostě takovej náš roztomilej Ňunínek *14* -
To teda. Taky jsem čučela. Jak se může takovej stydlín a skromnej chlápek s duší dítěte na jevišti, proměnit v takovou neřízenou střelu! -
-
Re: Re: Re: Bulvár
Javisko bol jeho svet a jeho domov, kde sa necítil byť ohrozený okolitým svetom.
Svojím vystúpením vedel dostať ludí do varu. Stránil sa tých supov novinárov, ktorý mali nemiestne otázky a špekulácie na jeho osobu a jeho život. Chcel od toho šialenstva novinárov uchrániť svoje deti, preto im dával všeliaké rúžky na tváre, aby ich nemohli otravovať a vypytovať sa. Nechcel, aby zažili to čo zažil on sám.
Mali by sme si vziať z jeho posolstva príklad a chovať sa k sebe podľa toho.
Zaoberal sa vážnymi otázkami tohto sveta.Chcel aby sa ludia v jeho okolí mali dobre. A trápila ho myšlienka,že niektorý ludia to šťastie nemajú. Nenávidel násilie,vojny,chudobu a zverstvá tohto sveta.
-
-
-
mě je z toho vážně na blití!
-
-
král
jak jsemse dívala na ten pohřeb tak měl zlatou truhlu a já jsem brečela jak tam ta holka mluvila chudácy děti. *9* -
-
Re: král
co blbnes?dyt to byl vuuuuul!
-
-
Bulvár....
Lidičky, mě je z toho bulváru fakt špatně. To co jsou schopni otisknout den pohřbu.... Takový svinstvo a lži se nedají vyjádřit slovy. Četli jste Aha? -
-
Re: Bulvár....
jj já jsem to četla a musím říct že je z toho na blití!Bulvár si šíleně vymýšlí:(
Jo a...I LOVE YOU MICHAEL! <3 -
-
Re: Re: Bulvár....
je jedno jestli si vymýšlí nebo ne,každopádně nemá žádnou úctu!
-
-
-
;(
Neberte to jako chlubeni, ale jsem ted v Americe a tam o nem porad v televizi neco davaj od rana az do vecera. Dneska jsem byla po obchodech a koupila sem si knizku o nem, ale bohuzel v anglictine, takze to bude trochu tezsi na precteni. Taky sem koukala po trickach, a ze jich tu neni malo, ale nevidela sem to pravy.. snad zejtra. *9* I miss you.. -
-
Re: ;(
když jsi v Americe tak jak jsi se dostala na český internet? *4* -
-
Re: Re: ;(
stejně jako se z Čech dostaneš na "americký" internet blbe!!!! -
Re: Re: ;(
To já mám tady svůj laptop a jsem v kalifornii ale trošku dál od Michaela.Ale protože mám českej laptop tak jsem se sem dostala v poho.V timesu a v novinách vo něm pořád píšou a takovýhle kecy.Já jsem tady u tety a ta ty noviny kupuje pořád a ještě mi to překládá(PS:jsem ruska,máma taky a teta taky takže mi to překládá do ruštiny)a je to hrůza co vo něm píšou.Jako třeba tohle,,(přeložim to)Michael Jackson umřel na předávkování léků nebo to byla jen náhoda?''UMÍTE SI TO PŘEDSTAVIT TO JE HOROR.TOTÁLNĚ SCARY MOVIE!!!!Ale naštěstí jsme tam nejeli to by máma brečela ještě bůhví jak dlouho.Hele,budu tu ještě do zejtra tak vám napíšu novinky jo?Aby jste měli přehled(pokud mi nevypší připojení k cz síti)GOOD BYE!!!!!!!! *3*
-
-
-
...
Byl to prostě anděl... *4* -
-
Re: ...
ne nebyl to andel byl to debil jak neco! -
-
Re: Re: ...
Hlavně že ty si hvězda první třídy!jdi se vykecávat na jiný diskuze! -
-
už ho nechte
děte už ale fakt totalně do prdele už to jako přeháníte přestante už nechte ho i po tý smrti idioti *13*
-
-
tys ho zřejmě znala osobně...... *10*
-
-
Re: ...
ne nebyl to andel byl to debil jak neco! -
-
di do prdele!!!!on narozdíl od tebe v životě aspoň něco dokázal! *13*
-
-
-
R.I.P.
Michael Jackson byl ve světě popu prostě pojem.A zůstane jim na pořád.Neznamená,že když zemřel,tak je konec.Budeme ho nosit v srdíčku dál a milovat jeho skvělou hudbu.Lidé se s ním rozloučili velice hezky a za to jim Michael určitě tam ze zhora děkuje -
Tričko
ahojky nevíte kde bych sehnala tričko s MIchaelem? -
-
Re: Tričko
TO BUDE LEVNĚJŠÍ NEŽ JET KVŮLI TOMU DO USA! -
Jo tak pojed sem teta pracuje v obchodáku a je jich tu hory doly a stoji 2 dolary.Jen ubohy tricko tak drahy -
v Americe.. a to ti rikam ze tam je na kazdym rohu -
-
Re: Re: Tričko
NECH SI PŘES INTERNET NATISKNOUT JEHO FOTKU NA TRIČKO!
-
-
-
chybíš nám:(
jj taky mi bude chybět *9* *9* Celej večer sem probrečela u loučení snim *9* *9* ....Bylo to krásný *9* Nikdy na něj nezapomenu a na to všechno co dokázal,měl obrovský srdíčko a pro druhý obětoval strašně moc...a jak říkali při loučení snim JINÝHO MICHAELA JACKSONA UŽ NIKDY MÍT NEBUDEM!!!! *9* *9* *9* ..Dal se na cestu ze který se už nikdy nevrátí a doufám že právě tam najde svůj klid a bude odpočívat v pokoji! *9* *9* *9* -
obřad ='(((
já brečela jako už dlouho ne :'( říkala jsem si že to vydržim, ale řvala jsem hned na začátku, pak jak tam pouštěli ty jeho videa s tim You Are Not Alone to už jsem nemohla :'( a od Ushera až do konce.. u tý Paris jsem se úplně sesypala :'((( WE LOVE YOU MICHAEL! on je prostě jedinečnej a dokonalej člověk! nikdo se mu nemůže rovnat! <3<3<3 -
Michaell
Ahoj dneska mám smutný den I love Michael.