Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeho skladby

Jeho skladby zazněly zhruba v 60 filmech, mezi ty nejznámější patří Návrat do budoucnosti 2, Charlieho andílci, Křižovatka smrti 1-2, Zoolander, Přes noc třicítkou či 27 šatů. Nejslavnější je každopádně skladba Will You Be There pro dojemný rodinný snímek o kosatce Zachraňte Willyho (Free Willy, 1993).
  • michaelajackson

pohřeb on line

nevíte někdo kde je ke shlédnutí celý pohřeb Michaela?? Nemůžu to nikde najít.. prosim...
    • terkatolarova

Re: pohřeb on line

http://www.ct24.cz/vysilani/2009/07 /07/209411034000367-19:00-primy-pre nos-verejneho-rozlouceni-s-michaele m-jacksonem/
    • terkatolarova

Re: pohřeb on line

Na čt 24 v archivu
      • michaelajackson

Re: Re: pohřeb on line

To jsem našla ale jsou to jen části není to celé video já jsem to neviděla a strašně moc mě to mrzí *9*
  • terkatolarova

Rána

Je to katastrofa nepestávám brečet nikdy mě nic takhle nezasáhlo
  • nespesna

oživl

chtělabych aby oživl aby ty děti měly tátu. *9*
    • terkatolarova

Re: oživl

Jomusí to být pro ty chudinky rána . Musel být bezvadný otec
  • terkatolarova

DÍK

Mnoihokrát ti děkuji Michaeli za to že jsi mě vždy podržel že jsi chtěl změnit svět a za to že jsnežil sice krásný život ale zkrášloval jsi ho všem ostatním děkuji ti za tvé fantastické písně za neopakovatelné kroky za to že jsi , jseš a taky na pořád až do skonání světa budeš legendou . Věřím že jsi to čteš jako teď všichni ostatní já věřím že žiješ úplně jiný život . nikdy nikdy nebyl a nebude takovoiu mega star jako ty !jsi prostě Dokonalost sama . Včera tvůj pohřeb byl tak skvělí ale nic nenahrdí tvé neopakovatelné superkonzerty ...PROSÍM VRAŤ SE NÁM ZPĚT A ZPÍVEJ OPĚT Z PLNÝCH PLIC .
    *9* prosím ať je náš život zase zkrášlen TVOU hudbou . Věím že teď si to čteš . Dokázel jsi neuvěřitelné !! nikdy na tebe nezopemeneme !! PROSÍM VRAŤ SE NÁM !! a DĚKUJI TI ZA VŠE CO JSI PRO TUHLE ZEMI UDĚLAL .. DĚKUJI TI michaeli !! *14* KING OF POP NA VŽDY !! R.I.P MICHAEL JACKSON . Tereza Tolarová
  • 9margaret9

.............

Ten včerejší pohřeb byl taaaaaaak strašně dojemný...vůbec jsem neměla slov...za to ale oči plné slz. Před začátkem jsem si říkala, že brečet nebudu, ale prostě to nešlo vydržet. Bylo to pěkné, nejvíc mě vzalo, když nakonci promluvila jeho dcerka, že od chvíle, kdy se narodila, tak táta byl ten nejlepší, jakého si kdo můžeme představit............
    • kristyn875

Re: .............

přesně..tohle sem si taky řikala..ale pláč šel sám..to prostě neovlivníš *9* bylo to smutný..sem akorát myslela, že něco dodá i jeho otec *9* ..ale ta jeho dcerka..tý mi bylo opravdu moc líto..mi přišlo že ta jediná si to asi uvědomila, že se to stalo páč ty kluci byli docela v poho *9* *9*
      • lina25

Re: Re: .............

Jo,ta dcerka to mě taky rozsekalo
  • nespesna

smutné

jeto smutné. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: smutné

TAKOVÝ JE ŽIVOT!
  • lask1

Michael

Na www.cbs.com sú okrem iného aj ukážky klipov včerajšieho prenosu.
    • Re: Michael

ukázky z pohřbu jsou všude
  • nespesna

neva

to neva. *4*
  • terinda321

Sledovanost

Ale prej to nemělo takovou sledovanost, jaká se čekala.
    • Re: Sledovanost

nevadí!Nejsme snad na Nově,abysme řešili sledovanost!
      • lina25

Re: Re: Sledovanost

Vždyť to sledovali na celém světe 2,5 miliardy lidí
        • terinda321

Re: Re: Re: Sledovanost

já nevím já jsem to četla a fakt jsem to neměřila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit