-
Legenda
*14* Michael mi bude hrozně moc chybět... *9* Byla to legenda a pořád to legenda bude *5* Miluju ho... *14* -
Hvězda s velikým srdcem
On byl, je a vždycky bude PAN ZPĚVÁK... To, co dokázal je až neuvěřitelné. Svým stylem, hlasem a pohyby naprosto změnil pohled na pop music. Jeho hudba je naprosto úžasná a dovolím si říct, že i za padesát let si najde své příznivce. Úžasné je i to, co tahle hvězda dokázala. Nejen, že byl slavný a ovlivnil spoustu lidí na celém světě, on měl obrovské srdce a uměl rozdávat (což většina dnešních hvězd rozhodně nedělá). Bojoval proti chudobě i proti AIDS a rozdával radost. On si vážně zaslouží být tak obdivovaný. To rozloučení, které se událo dneska mi dalo docela zabrat. Spousta lidí o něm moc hezky mluvila a jeho rodina z toho byla naprosto zdrcená. Je vážně smutné, že lidi jako je on odcházejí tak brzy... Vážně si myslím, že bude hodně chybět... *9* -
Michael Jackson forever
R.I.P. Michael....You live inside me still!!!! I love You... *9* *9* *9* *4*
___________?§$$$$$$$§§?_
___________§$$$$$$$$$$$$§?
___________??§§§$$$$§$$$$§?
_____________?____§?§§$§$$§?
______________?___?_?§$$$$$$§
________________?????§$$§$$§?
___????§?__________??§$$$$$§§?
__?§$$$$?_??______§§§$§§§§§$$§?
___?§$$$§????_____?§$$$J§§§§§§$$§?
____?$$§?________§$$$$h§$§§§§§§$§
_____§$§§3_______$$$§§§§§§§§$§$$§
______§$$§§$____$$§§§$§§§§§$§§$$§
_______§$$$$$$$$$$§$§§§$$$$§§§$$§
________?§§§§$$$$$$§§§§§§$§§§§$$?
___________$$$§$$$§§§§§§§§§§§$$§
________________?§$$§§$§§$§§§§§?
__________________§$$$§§$§§§§$§?
_________________?§$$§§§§§§§§$§?
_______________?§$$§§$$::::§§$$$§
______________§$$$§§§§§:::§$§§$$?
____________?§$$$$$$$$:::§§§§$$$?
__________?§$$$$$$§§:::§$§$$$$§?
________?§$$$$$$§:::§§$§$$$$$§
_______§$$$$$$§:::§$$$$$$§?
_____?$$$$$§::::$$$$$$§?
___?§$$$$§::::$$$$§??
_?§$$$$§§§§$$$$§?
§$$$$§§§§$$§?
§$$§§§§§$§
?$$§§§$§§§§?
?§$§§§§§§§$$§
_§$§§§$§§§§$§?
_?$§§§$$§§§§§§?
_?§$§§$§§§§§$$$§
__?§§§$§$$§§§$$$§
__?§$§$$$$§§?§§§?__??
___?$$$$$§_______?§$$$?
____?????____?§§§??§$$§
____________?$$$§_?§?
___________?$$$§§§$§
__________?§$$§??$§?
Michael Jackson 4 ever -
-
Re: Michael Jackson forever
To je krásný...
-
-
Proč on???!!!
Byl a je pořád megahvězda, legenda, prostě globální superstar, jak o něm napsali. To rozloučení bylo strašně krásný, jako pro krále. Jsem moc ráda, že i přesto, že v posledním desetiletí nevystupoval, fanoušci na něj nezapoměli. Tolik lidí ho milovalo a já mezi ně patřím. Je mi to tak líto, proč on??? Dneska mi jeden chlap říkal, že to byla jenom chodící figura, co nikdy nic nedokázala a já normálně myslela, že mu dám přes držku. Jak tohle o něm někdo může říct, vždyt on byl tak strašně skvělej. Bulela jsem jako malá a pak mě úplně dostalo jak začala mluvit jeho dcera paris, to jsem myslela, že mě povezou. Miluju tě michaeli, doufám, že se máš dobře a že jsi našel klid a mír. To je to jediný, co můžu momentálně udělat. Je mi to líto. R.I.P -
prosim
lidičky prosím vás nevíte někdo zdali nebude rozloučení v nějakym archivu?neměla jsem tu možnost to shlédnout až ten konec.diiiiiik za odpověd -
Michael
On byl opravdový král!!To co on dokázal a to mluvím jenom o muzice,to mě bere dech!A co potom o jeho pomoci dětem!!!Každá hvězda dává něco na charitu jenom,aby se neřeklo,že je to lakomec,ale on....I když jsem ho nepoznala osobně a hodně mě to mrzí,věřím,že to musel hrozně hodný člověk s krásným,dobrým srdcem.A je mi opravdu zle z těch všech hnusných bulvárů,kteří psali takový hnusy jen proto,že ho chtěli zesměšnit a je mi líto těch lidí,kteří jsou s prominutím tak blbí a věří v to.On chtěl jen pomáhat a za to bysme se mu měli všichni klanět a ne ho pomlouvat.To můžou opravdu jen blbí a závistiví lidi.No ale hlavně teď:Michaeli doufám,že to uslyšíš jak si to pořád přeříkávam v duchu a teď to tady píšu.Byl jsi a pořád jsi Král!!Doufám,že konečně žiješ v tvém vysněmém světě a máš se krásně.Jen bych si přála aby sis párkrát na nás fanoušky,kteří tě milujeme vzpoměl jako my budeme vzpomínat na tebe a věděť,že ty už naše srdce nikdy neopustíš.Děkuji ti,Michaeli,králi. -
Majk
Děkujeme ti Majkle za všechno,navždy Tě budem milovat! -
-
Re: Majk
Ano, děkujeme co jdi světu a lidem dal. Nikdy nezapomeneme a v našich srdcích budeš žít dál *4*
-
-
pohřeb
Moc jsem brečela..... Byl to mazec -
-
Re: pohřeb
lidi já sem probrečela celý ty tři hodiny...bylo to hrozně smutný..už jak tam ukázali tu rakev tak sem začala bulet...je mi opravdu moc líto jeho dětí, ale připadalo mi, že nejvíc to je líto jen Paris *9* *9* ..Michael you will be in our hearts forever *3* *9* -
já ještě pořád brečím a zítra budou 2 speciály na očku a Michaelem *3* -
-
Re: Re: pohřeb
Jé a v kolik hodin? Díky za info. No ale teda ten obřad byl nádhernej.... Doufám, že to Majký viděl tam shora. A ti lidé jak o něm mluvily.... Jdu zapálit svíčku a pustit si dokumentu -
-
Re: Re: Re: pohřeb
jo-jo ten obřad byl famozníí.......
-
-
-
já ještě pořád brečím a zítra budou 2 speciály na očku a Michaelem *3*
-
-
MAJKL
BYL, JE A BUDE BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ŮH. *4* -
Katka
on byl ,je a bude legendou nadále,to co dokázal je jedinečné!lásku kterou lidem projevoval,dokázal toho opravdu moc!!
označení král popu mu jednoznačně patří!!
Forever in my heart!!