Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

prenos

Na www.topky.sk je teraz priamy prenos zo stanice CBS.
  • kristyn875

pls::????

ahojky..mohli byste mi to někdo schrnout??kdy a na jakym programu se bude vysílat pohřeb pls??nějaký nový info:???bude to i na MTVčku?? *9*
  • pohřeb

pohřeb bude vysílán i na tn.cz
  • kacenka33

Šíp

kupte si Šíp je tam plakátek Majkíího *3*
  • MJ

to všechno udělaly ty zkurvení lidi co chtějí peníze.Ty jejich nepravdiví obvinění ho složily.Položilo ho to.Straně trpěl.A ten debilní doktor ho zabil určitě schválně.Dával mu plno sedativ.Kež by ty svině všechny pozavíraly.To co dokázal Michael už nikdy nikdo nedokáže.Ten tanec, hudba.Když si pustíte jeho koncert tak co si eknete?Dělá takhle někdo na koncertech jao on?Nikdy jsem to kromě u něho neviděl.Prostě to co dokázal on tak to už nikdy nikdo nedokáže.Michael Forever
  • Michael

uz se to blíží ja si pořad nemužu pripustit že je obřad *9* *9*
    • kacenka33

Re: Michael

to jsme dvě
      • mizgousek

Re: Re: Michael

uz tri *9*
  • martinkooooooo

Najlepsi song

http://www.youtube.com/watch?v=ZkGO iS75Lwk&feature=channel_page
  • daky

pohřeb

Tak pohřeb prý budou vysílat už od 16:oo
    • daky

Re: pohřeb

ne,obřad od 12 hodin jejich času,takže tady od 19:00
  • Quincy Jones

Mimochodem, Quincy Jones je dnes večer v Karlových Varech, tak třeba řekne něco zajímavého.
  • zuzanka666

duch

Včera ve zprávách mě ten duch strašně viděsil ale aspon tu je mezi námi a hlavně v našich duších MICHAEL FOREVER.v 18:00 bude na Očku hodinový speciál GOODBYE MICHAELI no a pak je ten pohřeb KRÁLE SVĚTA *9*
    • Re: duch

To nám to pěkně navazuje. V 18:00 klipy na Óčku, v 19:00 pohřeb. jsem fakt zvědavá.

Ten duch je pěkný blábol, myslím, že už to začíná nabírat skutečně absurdní rozměry.
      • kacenka33

Re: Re: duch

ürčitě se budu koukat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit