Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

je to hrozný

Ted' sleduju Michaelův pohřeb a brečím, hrozně mě to dojalo i když se mi od něho líbilo třeba takových 5 písniček ucědomila jsem si, že on byl pro lidi králem a všichni ho měli rádi
  • Radka

Nemusíš mít ráda spostu lidí, ale člověka, který pomíhal celému světu a hlavně dětem, nvidím jediný důvod jak ho nemůže mít někdo "rád". Je mi to strašně líto, že to tak někdo cítí.
    • Re: Radka

přesně tak!!!
  • kikines

h

dokázal toho hodně, ale nemám ho ráda
    • Re: h

ja ho taky nemnela ráda . *16* *10* *5* *13*
      • Re: Re: h

tak VYPADNI!
      • wojta_sek

Re: Re: h

tak nam to sem necpi stejne nas tvuj nazor nezajima *13*

Už jen kolika pomohl lidem by ho měl mít rád každý je mi líto, že to tak necítíš...

a proč sem vůbec lezeš?
      • kikines

Re: Re: h

protože se mnou souhlasí hodně ostatních lidí a mých kámošů on byl legenda, ale ted' je mrtvej takže už legenda není
        • intoska

Re: Re: Re: h

no tak to asi nevíš co si představit pod pojmem legenda.to znaž je mrtvý tak už legenda nenímená,že na člověka ,který byl legenda,se bude vzpomínat i celé roky po jeho smrti takže nekecej,že když je mrtvý tak už legenda není
        • Re: Re: Re: h

Ty seš vážne tááák blbá,to nemá obdoby! Víš vůbec,co znamená slovo legenda? Asi těžko! Málokomu se podaří,aby se jí už za svého života stal!!! A po smrti se stane ještě větší legendou,takže to co jsi sem napsala je totální,ale totální KRAVINA!!!!! *10* *10* *10* *10* *8* *16*
        • Re: Re: Re: h

Tak to s tebou a tvými kamarády vůbec nesouhlasím. Legenda neumírá, legenda je napořád a Michael bude legendou navždy. Jednou se jí stal a už mu to nikdo nevezme. Jako například Freddie Mercury a Queen, Elvis Presley, James Brown, Pink Floyd, Nirvana a další a další a další..., co zemřeli, ale navždy zůstanou legendami, protože byli a budou v něčem jediněční (!!!!), světu něco dali, v něčem byli průkopníky.

a koho to zajímá,že ho nemáš ráda? Tak proč sem vůbec píšeš,myslíš trochu a myslíš,že tím zhoršíš jeho písničky? *7*
  • co o něm řekli další osobnosti

tady je co o něm řekli další
    osobnosti
    :www.michaeljacksonweb .cz/citace.htm

Já jsem tak šťastná, že tady teď stojím vedle mého drahého přítele, jehož vřelost a starostlivost již inspirovala miliony lidí po celém světě. Michael je výjimečná lidská bytost s talentem za hranice pochopení, soucitem a oddaností ostatním, která nemá obdoby. Michaeli, my, kteří tě známě osobně, víme, čím jsi musel projít, protože jsme trpěli s tebou. Věděli jsme ale, že jsi silnější a že se dostaneš přes tuto temnou hodinu nedotčen svinstvem, které na tebe bylo hozeno, a tíhou názorů celého světa a že i potom zůstaneš tím dětským, nevinným mužem. Také doufám, že tento zážitek nezmění tvou upřímnou lásku ke všem dětem. V tobě je krása a hluboká pravda. Jsi nejjasnější hvězdou ve vesmíru a nedovol nikomu a ničemu, aby tě zastavilo. A nikdo, ani žádné okolnosti ti to, co jsi dokázal, nikdy nevezmou. Už dost bulvárního tisku! Už bylo dost bulvární televize! A víte, co? Jen vy – veřejnost – toho můžete dosáhnout prostě tím, že přestanete kupovat jejich svinstvo. Jen díky vám můžou zkrachovat. A nebylo by to krásné?
    Michaeli, moc tě miluji a určitě stále jsi tím jediným králem popu, rocku a soulu.
    o něm řekla Elizabeth Taylor při slavnostním večeru Jackonovi rodiny, kde převzala cenu za své humanitární činy, kterou ji předal Michael.
  • michael

Jestli někdo máte stv2, tak tam se to už vysílá a přenos má prý trvat až do půlnoci
  • lask1

Prenos

Priamy prenos je teraz na www.tv.com/story/16248.html
    ale vypad8va im zvuk
    • Sbohem Michaele!

Díky za všechno,nikdy na tebe nezapomenem!
      • tilly

Re: Sbohem Michaele!

jooo michael byl proste nejlespiii....takle tancovat a zpiivat....je to proste nehorazny borec jako maly sem ho uplne zboznoval *14* na nic ze uz tady neni ten jeho comeback mohl byt zajimavy *4*
  • Michael

jo ja take zapalim svicku a tipuju si ze cely pohřeb probrečím *9*
  • kristyn875

??

na jakym kanálu se teda budete koukat?? *7*
    • kristyn875

Re: ??

twe..tak dneska už se asi odpovědi nedočkám!!!!!
      • 9margaret9

Re: Re: ??

Já myslím, že na Čt24.....
  • tereza009

Dotaz

A chtěla jsem se zeptat když se mi objeví stránka cnn.com na co tam mám kliknout abych měla přímí přenos z pohřbu ???? Děkuji předem za odpověď. *7*
    • Re: Dotaz

maj to vysílat i na tn.cz
      na cnn.com to určitě nepude,protože se tam bude chtít dostat hodně lidí
  • tereza009

Svíčka

V 19:00 za Michaela zapálím svíčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit