Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monita17

MJ

MICHAEL JACKSON IS KING!!!!!!!!Proč musel umřiť néé.-((((Miluji *14*
    • melounek123

Re: MJ

on umřel nejspíš na to jak byl tolikrát na plastice a bral prý moc prášků a to chtěl udělat zase nějáký koncerty *9* *9* *9* *9* *9*
  • Michael Jackson

mě moc štve že michael jackson zemřel byl to a je skvělej úžasnej božskej popovej zpěvák mám ho moc ráda tady nejde jako vypadal já si myslím že důsledkem jak vypadala byli hlavně atdy ty věci že byl uchyl atd.Když se o takových vecech jeste nemluvilo byl normální pěknej!!!!!Takže ti čůráci co o něm říkají tak hnusně ať jdou do PRDELE!!!
  • Michael Jackson

Michael Jackson byl nejlepší,je nejlepší a vžfy bude......tahle smrt mu nepatřila :-( :-( *8* *8* *8*
    • wwww

Re: Michael Jackson

ne,ale byl na tom zdravotně hodně špatně!! měl rakovinu kůže,problémy s plícemi,nejedl,měl bolesti,problémy s vnitřními orgány a prý oslepl na levé oko!
      Bohužel byla jeho smrt otázkou času.A 3 dny před smrtí mu bylo zle,navrhovali mu aby šel do nemocnice,ale on to odmítl
  • b.e.t.u.l.i

:)

Jsem nadsena z toho na hlavni strance :) neska kdyz sem spustila osobnosti a byl tam michael takhle ;) je to krasny a moc dekuju vsem co to udelali. Takhle to aspon vsechny donuti se na nej podivat a vzdat mu uctu
    • Tereza

Re: :)

souhlasim se všema:)...je to moc hezký od těch co to tam dali:)...
      • 9margaret9

Re: Re: :)

jj, je to velmi pěkné gesto...
    • Re: :)

jj je to krásný, je dobře že to tam dali! =)
      • lina25

Re: Re: :)

Je to moc hezký:)
        • kacenka33

Re: Re: Re: :)

je to nádherný *3*
          • Re: Re: Re: Re: :)

je to tááááááák trapný!!
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: :)

zalez tam odkud si vylez.. tebe urcite nema nikdo rad, proto pomlouvas michaela. Nejprve se zamysli nad sebou a pak si pomlouvbej ostatni..
  • R.I.P.

Taky netusim kdy to přejde,ja z toho mam fakt zlomený srdce.Sice jsem behem něj vyrůstala a mela ho ráda,ale to jsem netusila jak me to hrozně zasáhne.Normálně pořád na něj myslím a skoro pořád se mi chce brečet.Připadam si uplně snad blbě,nikdo v mém okolí to nechápe.Zabedněnci.Úžasnej Fantastickej člověk,neuvěřitelně nadanej,s tak krásnou duší.. Absolutně světlou,čistou,bez jakýchkoliv pochybností! stači ho sledovat a pochopiš. Slovy to vůbec nejde vyjádřit,ale my co ho milujeme,víme že byl nejvzácnějsim dárem nam lidem. Milujeme tě Mikee,děkujeme za tebe Bohu.On se o tebe postara.........................
  • ....

Byl nezapomenutelnej =) vážně skvělej zpěvák =) naprosto bezkonkurenční =) *14*
    • wwww

Re: ....

jo,víme!
  • lask1

Michael

Neviem kedy nás tento smútok prejde.

Na kultura.idnes.cz som si prečítala všetko o ňom - jeho životopis, o rodine, o jeho ceste ku sláve, o charite, ocenenia a pod.
    Je tam aj akú mal rád farbu,jedlo,pitie,jeho idoly,oblúbené knihy,filmy,speváci,módne doplnky...
    Sú tam aj jeho videoklipy.Páčia sa mi tie staré hity(Thriller,Billie Jean...). Ale aj tie novšie z 90-rokov
    napr. Smooth Criminal-dobrý klip,Jam
    a novšie klipy - Blood on the dance floor, Earth song, Cry.
    Nemôžem povedať, že by sa mi niektorá skladba nepáčila.
    Okrem známich hitov sa mi zapáčili aj skladby, ktoré som pred tým moc nepoznala napr. dobrá je staršia skladba - Wanna Be Startin' Something, ktorá bola aj prespievaná - Akon (Akon spieva a Miki tancuje)je to skvelá pesnička a skvelí klip - je aj na youtube, a tento klip bežal tieto dni na MTV.Tieto dni a hlavne v nedelu dávali na MTV vela Mikiho videoklipov za sebou na jeho počesť.Aj na iných hudobných staniciach(včera).
    • wwww

Re: Michael

Jednou nás smutek přejde..možná..za 2 roky..ne asi nikdy,zmenší se,ale nezapomenem! *3*
      • Re: Re: Michael

Na něj se nedá zapomenout, věřím tomu, že měl dobrý srdce. je mi moc líto, že odešel tak brzy, byl to génius hudby a tance. *14* *14* *14* *14*
      • lidi prosím

lidi prosím už ho nechte bejt co ho nesnášíte ty bulvári at už dou ty zlí bulváry o něm at už jdou do píči ! *3* *1* a už nechte i po tý neštastný nehodě co se stala mojí mámu to taky vzalo že umřel a ta jeho dcera paris na tom pohřebu v přímím přenosu v televizi ta jeho chudák dcera paris chudinka jak tam brečela ze michaelem a usher ten zpěvák jak šel k rakvi chudáci lidi už přestante oněm mluvit zlí věci už držte tlami a nacpěte si tlami hovnama až budete mluvit zle o michaelovi už ho nechte a to vám přikazuji :michaeli nevšímej si těch lidí co o tebě tak hrozně mluví mysli na to že už máš klid a že tě nic nebolí mysli na to že tvoje děti jsou v bezpečí a mysli na rodinu na přátelé na tvoj krásné písně mysli na lidi co tě milovali a mysli na tvoje všechny 3 děti michaeli odpočívej v pokoji ! *4* tvůj bratr ti vzkazuje na pohřbu že máš pozdravovat jeho dvoje v ráji naschle michaeli pamatuj pamatuj pamatuj nikdy nikdo na tebe nezapomene a nezapomen nezapomen na nás a nezapomen že celí svět tě miloval i love you michael tvoje písně tvůj tanec tvoje srdce všechno tvoje i love !!!!! *14* *4* *4* *4* odpočívej v pokoji jacksne a nezapomen že všichni tě mají rádi *9* *9* *9*
  • Michael Jackson

Pohřeb Michaela Jacksona na ČT24.
    Rozloučení,pieta a odchod krále
    popu.Rodině a jeho přátel Všem
    úpřímnou soustrast!
    Májku Sbohem!
    Odpočívej v pokoji!!!
    Nezapomeneme!
  • michael pohřeb

ja cely pohřevb probrecela a ume v srdci zije porad a tam ho budu mit navzdy mam jeho plakaty miluji te Michaeli *14* *14* *14*
    • Re: michael pohřeb

omg! *9*
  • kacenka33

goodbye Michael

teď jsem koukala na to Očko.... a zse mě to rozbrečelo v 18:00 budu koukat zase
    • janinkaa

Re: goodbye Michael

to vysílají ten pohřeb na Očku? A bude teda v těch 18:00 na tom Očku? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit