-
Nevinen
http://www.youtube.com/watch?v=_F54 AvN5fiA -
Díky!
Jsi a budeš legenda! Pozdravuj v hudebním nebi, snad ti tam bude lépe než tady na zemi, kde jsi žil v zajetí bulváru.. Díky! -
-
Re: Díky!
nápodobně Michaele...DĚKUJEME TI! za všechno!
-
-
máš pravdu
ty máš pravdu hezky mluvíš. *4* -
pohadka?
chtela bych byt zase mala a verit v pohadky. Verit ve stastny konec. Verit v to ze jeho smrt je jen spatnej sen a ja se probudim a on bude zase zit a budu moct jit na jeho koncert. Moc bych si prala verit v to ze svou smrt jen predsira, aby se mohl schovat do ustrani a byt pryc od doternejch fotografu. Ale bohuzel uz nejsem mala holka a tak nemuzu verit pohadkam o stasnem konci .. *9* *9* *9* -
-
Re: pohadka?
Mňa trápi aj to, že ho tak neprávom osočovali a obviňovali.
Nezaslúžil si to.
-
-
tricko
Strasne moc bych si prala mit tricko s nim a nejen tricko klidne i celej satnik, jen je nejtezsi se rozhodnou pro nejaky. Je to totiz celkem drahy a tak si muzu dovolit jen jedno *9* ale i to potesi *3* -
-
Re: tricko
po netu se dá to tričku koupit..já si ho kupuju *14* za 200kč -
-
Re: Re: tricko
no ja si chci dovezt z Ameriky a tady ho maj za 20$ ale zase je Americky a nikdy nevis jestli se nekdy na tom miste kde to koupim neprochazel..
-
-
-
.........
to toho úchyla musej všude cpat i po smrti?? aby se z něj všichni neposrali! z hermafrodita! *16* -
-
di do prdele
ty hovado podivej se na sebe ty zmrde nikdy uchyl nebyl byl to velkej clovek to ty jsi ten uchyl rasistickej curaku
*5* -
Re: .........
Venoval sa charite od roku 1981. Dohromady dal na charitu 300 MILIÓNOV DOLÁROV. Kdo iný je toho schopný. Spolupracoval so 40 charitativnými organizáciami. Za sústavné upozorňovanie na problémy životného prostredia a problémov zemí tretieho sveta a ich riešenia bol nominovaný na Nobelovu cenu mieru. Mali by mu ju dať aspoň po smrti.
Keby si radšej niektorý závistivý chudáci radšej prečítali niečo z jeho životopisu čo všetko urobil pre tento svet. Kolko miliónov dal na charitu ako ho tu osočovali a urážali. Ale oni si radšej prečítajú podradný bulvár kde klamú a zavádzajú aby na tom zarobili. -
-
Re: Re: .........
*1* *1* Já nemůžu z toho, jak jste fanatičtí a táák naivní. Je to k smíchu! Vy mi píšete, že o něm nic nevim, ale vy taky ne, protože jste ho nikdy neviděli a ani nevíte, jak se chová atd............ -
BYl to fenomen. Vymyslel si vlastní styl oblíkání a tance a tím se odlišoval. Dal hudbě jiný směr, to už nikdo nedokáže. Uchyl to rozhodně nebyl, to by nedavál tolik peněz charitám po celém světě. Byl to pravý KING se vším všudy. Bude nám chybět, takový už nebude nikdo a nikdy. *9*
-
-
Nekecej když o tom nic nevíš,protože ten kluk který ho z toho obvinil se ted po jeo smrti přiznal že si to vymysleli pro peníze. -
ty si uchyl *16* *16* *16* -
hele nezlob se ale nevim proč chodíš na jeho stránky když ho nesnášíš nesnášim hip hop tak nepujdu na nějakyho vylízanyho hopera nevim myslim si že toho dokázal dost a songy má užasny ale co každymu se ibi něco inyho -
S BOHEM
On už zemřel,ale lidi na něho nezapomenou,takže se dá říct,že je nesmrtelnej...Nebyla jsem jeho fanynka,ale taky jsem ze zprávy o jeho smrti byla trošku mimo.Nechtěla jsem tomu věřit *13* myslela jsem si že si dělají pr*** jenže potom jsem zjistila že je fakt mrtvej!!Tak trošku je mi ho líto,ale tak co už nadělám?Prostě se s ním budu muset rozloučit a víc už bohužel nic
Před chvílou byla v televii jeho dcera a ta tam říkala jak moc ho měla ráda!! Já být na jejím místě,neřeknu ani ho*** protože bych nebyla schopná jedinýho slova protože bych tak brečela že bych nemohla mluvit!!
S BOHEM, MICHAELI!!
*9* -
Nojo bulvár rozmázne všecko, jenže ty jsi u toho nikdy nebyla, takže nevíš, jesl ito byla pravda nebo ne. Michael je prostě vyplatil, aby mu dali pokoj! *8* A pokoj mu stejně nikdo nedal! A vidíte sami jak to dopadlo... Samozvaný "Král Popu" Michael Jackson umřel 25.6. 2009... A najednou ho všeci milujou, co? *13* -
-
A ty jsi snad u toho byla?? Taky to nevíš jistě jestli je to pravda, tak nebuď naivní!
-
-
jdi do prdele vůbec nevíš jaký byl...a je vidět že to asi nikdy nepochopíš...nebyl to žádnej úchyl!!! byl to král tak se k němu podle toho chovej je ti to jasný?!nejlepší bude když vypadneš a necháš nás tady...nás kteří mají Michaela rádi!řikám ti vypadni a už sem NELEZ! -
-
A jak ty můžeš vědět jaký byl?? Jsi jenom naivní a hrozně fanatická. -
Nejhorší je srážka s blbcem.... -
-
Re: Re: Re: .........
Jo? *1* A jak můžeš vědět, že jsem blbá? Ty snad znáš mé IQ?? *1* *1* Ne, že srážka s blbcem, ale Vy jen nedokážete pochopit cizí názor. -
-
Re: Re: Re: Re: .........
proč sem lezeš, když ti Michael vadí? Tady na tebe nikdo zvědavej není *3*
-
-
přesně jako je tento!
-
-
-
neříkej mu úchyle...nebo tím si myslel/a sebe???? *7* *1* *1* *7* *16* -
-
tak to toho o něm asi moc nevíš ty fanynko!! jo, byl to úchyl!!!.... byly toho tenkrát plný média, jak si to rozdával s chlapečkama -
-
třeba si tomu věř,ale někde jinde...Na takové debily nemáme náladu...
-
-
-
-
tátu
chtěla bych ho za tátu.byl by skvělej. *14* *9* *9* *9* *9* *9* -
MJ
Taky jsem si koupila Bravo speciál,bylo to skvělý,všechno jsem hned přečetla!(Jednim dechem :'()
Měla jsem ho strašně ráda..nikdy na něj nezapomenu :'(:'(
Navíc..včera na CNN...bylo to docela...Moc :( Ah...kdybych tam byla..:'( Hrozně bych brečela :(
Ta jeho dcera..nejvíc dojemný :'( Achjo :'( -
-
Re: MJ
Já se koukala teda hlavně na projev té jeho dcerky Paris... Byl oto tak dojemný ža mě rozbřečela fakt jo:( *9* -
Re: MJ
přesně tak...víš, já sem ten pohřeb neviděla... *9* *9* *9* děsně jsem na něj těšila a chtěla dívat, ale máme doma návštěvu a mamka chtěla, abych se jim věnovala, když sem řekla, že ten pohřeb je důležitější, hned mi vypojila a vypla TV. *9* *9* *9* *9* *9* Celej večer sem brečela... -
-
Re: Re: MJ
Koukni na záznam
-
-
-
Bravo-speciál
Ahoj lidičky, dneska jsem si konečně koupila Bravo speciál - Michael Jackson. Asi ho máte taky, ale pro ty co ho nemají, stojí určo za to, si ho koupit. Takže nestrácejte čas a utíkejte do nejbližší trafiky!! *14* Když sem běžela já tak sem musela obejít 8 obchodů a trafik, až v té osmé trafice to měli. *14* Když sem pak jela trolejbusem a četla si to všichni na mě koukali a nějaký čtyři holky se mě prej zeptaly, kde sem to koupila, že prý to musí mít. *14* Ale co mě teda naštvalo nejvíc bylo, když nějaká babka prohlásila: že se nestydíš, když mrháš časem a čteš si o tom pedofilovi! *16* Já jí řekla: vy si myslíte, že je pedofil, já zase že je to největší legenda lidstva a číst si to může každej kdo chce, takže mě nechte číst si, co mě baví!!! Takže, pokud to ještě nemáte, skuste si to co nejdřív pořídit! *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Bravo-speciál
jojo já jsem si taky koupila Bravo Speciál...a ty plakáty a to psaní a ty jeho poslední slova...prostě úžasný! nikdy na něj nezapomenu...protože to ani nejde!ZEMŘEL MICHAEL JACKSON...ZEMŘEL KRÁL SVĚTA! *9* -
-
Re: Re: Bravo-speciál
Ahoj,já si Bravo nekoupila a ani to neudělám,nějak se vyhýbám všemu tomu humbuku a taky asi věřím,že se pak probudím a nebude to pravda-nechce se mi to přijmout.Přece umírají obyčejní lidi, jak si to Michael mohl vůbec "dovolit" jen tak tu nechat miliony plačících lidí. Pořád si říkám,že by nechtěl,aby pro něj lidi tak plakali,ale náhodou něco zahlídnu a nemůžu ani dýchat jak brečím. Je to ztráta,která nepřebolí,člověk se s tím musí naučit žít...děcka nekoukejte na to smutný,dívejte se jak uměl skvěle žít,myslím, že tak by to viděl raději..a když jsem u toho,nevíte někdo stránku,kde je ke stažení jeho film Ghosts?mám ji na VHS a to už je značně ohrané.Moc dík a držte se všichni.
-
-
-
Michael Jakson
Michael měl spr písničky byl to král popu nikdy na něco nezapomenu ae nebyl teda moooc pěknej *9* *13* ....Mno jinak sem ho měla ráda *14* *14* *14* *14* Pá Michaele..... *9* -
-
Re: Michael Jakson
ze nebyl peknej? on byl nadhernej a porad je!!
-