-
nastupcem
majkiho muze byt klidne samir issa.je to uzasny arembickar a ma taky talent jako majki.samir a majki forever. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nastupcem
Jak můžeš srovnávat takovou rychlokvašku jako je ISSA (která alespoň plní bulvární plátky skandálama, aby se trochu zviditelnila, jinak by už o její existenci dávno nikdo nevěděl)s MJ?!
I moje pětiletá dcera ví, kdo je Michael Jackson a zpívá si jeho písničky, kdežto nějakýho Issu vyděla tak maximálně, když se v TV snažil obhajovat, že drogy nebere!!! -
Michael zpíval POP ty huso!!!!!!!! A Sámer je nicka!!!!!! -
-
Re: Re: nastupcem
cožee Issa? no fůůj *9* lidi kam jsme to došli aby se srovnával nejlepší Michael se Sámerem...Sámer Michaelovi nesahá ani po kotníky takže se s nim jdi vycpat! Michaelovi se nikdy nikdo nevyrovná! BYL PROSTĚ NEJLEPŠÍ TAK SE S TÍM KONEČNĚ SMIŘTĚ!
-
-
proboha co to je za rozumy?sámer je frajírek,který se rychle proslavil,a to spíš svou hezkou tvářičkou než zpěvem....a srovnávat ho s michelem.....to je absolutní šílenost,sámer mu nesahá ani po kotníky!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* -
sámer issa se může jít vycpat s porovnáním michaela jacksona!!! on je ůplná nula v porovnáním s ním! písničky od michaela jacksona se budou hrát ještě za 50 let,zato na nějakýho sámera si za 3 roky už nikdo nevzpomene...!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *5* -
Heeeey holka tak ted si mě teda vážně pobavila!!!!Asi nejseš normální vid,víš vůbec kdo Michael byl?!...Podle toho co píšeš to vypadá že ne!Jenom takový tele jako seš ty by napadlo srovnavat Michaela s Issou!!!Ten toho tvýho Issu strčí vždycky do kapsy jako nic!!!Takže se snim necpi!!!! -
COŽE??? panebože... no tak jesi seš schopná srovnávat MICHAELA a toho tvýho Sámera, tak je mi tě vážně líto -
Samer na něj nikdy mít nebude. Nechcu Samera urážet, ale je to pravda. Michael byl někdo, vytvořil styl, byl to Král popu. -
Ty jsi vážně kráva.Jdi se Sámerem do prdele,ty debilní slepice.Srovnávat Majkla se Sámerem, to může udělat jen taková píča jako ty. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
myslim si,
ze majkl je nazivu.mel velke dluhy a tak ty,kterym dluzil napadlo,ze jediny zpusob,jak dostat svoje penize zpet,bude nechat ho zemrit.nikdy v zivote by uz nemel takovou prodejnost jako ted,po -smrti-.vse to byla jedna velka bouda.myslim ty koncerty v londyne a tak.ted vydelaji obrovske penize na prodeji tech videi z majklova zkouseni na koncerty.dostanou z toho zpet zaplacene svoje dluhy a majkl dozije v poklidu nekde o samote.neverim tomu,ze je mrtvy.kdyz jde o penize,o velke penize,tak se clovek uchyli ke vsemu.i k predstirani svoji vlastni smrti. -
-
Re: myslim si,
Myslím, že je mrtvý. Existují sice různé prášky na zástavu srdce, ale za 48hod se zas rozbuší. Hele, je ti 50 máš přes 40kilo a všichni tě pomlouvají. On zemřel. Měl v sobě zřejmě nějaké prášky. Chudák. -
-
Re: Re: myslim si,
měl v sobě léky.. podal mu jejeho osobní lékař.. podle mě je mrtvý a jen lidi co si nechtěj připustit jeho smrt, říkají, že žije.. to samé bylo s Elvisem
-
-
-
michael
ja nechapu co na nem tak mate. dyt to byla zruda!!!!!!! *16* *5* *9* -
-
Re: michael
Byl krásnej. -
Buď zticha ty ------ víš co jestli se ti michael nelíbí tak zalez !tařeba na ty tvoje posraný witch!!
*16* -
A ty si myslíš, že za svou zrůdnost mohl? On žádná zrůda nebyl..to ti jenom nakecali různá média a časopisy! Třeba s těma plast. operacema...měl jen operován ústa a 6krát nos (protože mu to lékaři zmrvili) ale že by na tom byl až tak závislý?? Ani náhodou...on má něco, co nikdo jiný nikdy mít nebude. Boží a živý hlas, vůli pomáhat, boží tanec a srdce na pravém místě!
To ty mít nikdy nebudeš..kort to srdce na pravém místě...tak drž hubu, protože ten, kdo je tu zrůda jsi hlavně ty..že to vůbec dokážeš říct... . MJ byl člověk..jako každý ostatní, ale vyjímečný člověk, který by si měl zasloužit post boha - ne kvůli jeho "trapasům - podle médií" nebo kvůli jeho zpěvu, tanci a smrti..ale kvůli tomu, že byl proti rasismu, týrání dětí a zvířat, ničení přírody a dalších věcí, které by měli lidé dříve či později přestat dělat. -
zrůda *7* *7* *7*
1.neurážej ho
2.Mě se náhodou líbil
3.I kdyby to zrůda byla furt to byl prostě ten dobrej člověk co každýmu pomáhal takže nesud lidi podle vzhledu!!!! -
já s tebou souhlasím ale jedním s tebou nesouhlasíma to stím že on byl vynikající tanečník a takový už asi nikdy nebude ale hlas neměl nic moc *8* -
-
Re: Re: michael
Hlas neměl nic moc? Tak nám nazpívej nějakou písničku ty a uvidí se...tady zase někdo nemá hudební sluch!
-
-
Já ti něco udělám ty *****. Nechci používat vulgární výrazy...Ale pro takový lidi jako si ty je ráda použiju ty krávo. Nejsi normální ty ani nevíš čím si Michael v životě prošel nemáš páru o tom co všechno dělal pro svět. Tak drž už tu hubu a nelez sem *8* . Víš blbý lidi se zdržují komentářů. Takže proč píšeš???? *16* *16* Ty si ty najvětší zrůda na světě. Michael byl skvělej a náhodou pěknej*4* jen ty to nevidíš, protože se koukáš na zevnějšek, ale kdybyses podívala do jeho duše mluvila bys jinak. Ale co takové huse jako ty vysvětlovat. *16* *16* -
michael je hezkej
drž hubu ty si zrůda !! on možná vipadal někdy hrozně ale to každej vipadáme někdy strašně ty nebo já nebo dokonce i prezident ůůůůpplně každej vipadá někdy strašně ! ale někdy vipadal jako anděl a byl lepší než ty takže mu nenadávejte už sakra vždyt mu dejte pokoj i po smrti nemáte srdce ? *16* -
TY SRÁÁÁČI JEŠTĚ JEDNOU TO ŘEKNI A TK TI ZMALUJU PRDEL ŽE SI DOMA ANI NA HAJZL NESEDNEŠ A SRÁT BUDEŠ VE STOJE!!!!!! -
ty si byla zruda!!! byl to nejjj zpěvák!!! *5* *16* -
jaká zrůda??
Mě se třeba moc líbil,v mých očích byl nádhernej! -
Zruuda jo??on za to nemohl..ale to ty nikdy nepochopííš.. *13* -
jo tak zrůda a proč jako?protože vypadal tak,jak vypadal?UMÍŠ SNAD ZPÍVAT LÍP NEŽ ON? MICHAEL BYL UMĚLEC!!!!!!!!! -
-
ty si taky zrůda....to si jenom myslíš že byl zrůda...on byl Bůh...on byl Král!
-
-
Nikdo se tě o komentář neprosil!Tak zalez! -
... a přesně takovýhle lidi jako ty měli podíl na jeho smrti... se všichni dívaj jenom na vzhled ale na to jakej je, co dokázal a tak dál, na to už se neohlížej, že? a všichni si to uvědomujou až teď, když už je pozdě... teda až na vyjímky! -
-
uplně přesně...,(co je komu potom jak vypadal)
-
-
*9* *9* nikdy nepochopim proč sem takový hovada jako si ty lezou *9* -
to možná. Ale měl HLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nebyl zas taková zrůda!!!!!!!!!!! Co ty máš na WITCH????????????
-
-
sbírka
Mám k dispozici nějaké materiály z časopisů. A je tam i kalendář na r. 99. Je to spíš staršího data. Nevím přesně, co tam vše je, ale chtěla bych to věnovat fanouškovi. Pokud má někdo zájem ať napíše vzkaz a domluvím se. Je mi jedno komu to dám, spíš mám takovou podmínku, že bych to někomu předala, než posílala poštou, to se mi moc nechce. Je zájem? -
dokument
http://www.stream.cz/video/322038-d okument-o-michaelu-jacksonovi
Tady z toho dokumentu je hrozně moc poznat jakej Michael byl..kdo ho neviděl, ať ho nesoudí..každej herec, zpěvák či jinej mediálně známej člověk se chová jinak na veřejnosti a jinak v soukromí.. byl hodně psychicky labilní a to se ukázalo až tímto dokumentem..na veřejnosti vždycky vystupoval jako borec, každej ho obdivoval..tancoval ořed milionama lidí a když měl tancovat před jednou kamerou a týpkem co s ním točil dokument styděl se.. podívejte se kde skládal hudbu.. jakej byl.. a pak tu něco pište..protože žádnej fanoušek nemůže vědět jakej byl, dokud se nepodívá na tenhle dokument.. -
Jordan sa priznal že klamal o Michaelovi
Na jednej americkej stránke sa píše že Jordan Chandler ktorý Michaela obvinil zo zneužitia sa priznal že klamal !!!!!!! tu je odkaz : http://www.makli.com/jordan-chandle r-admits-he-lied-about-michael-jack son/
Ten hnusný parchant ani nemal odvahu to priznať kým Mike ešte žil *16* *16* -
-
Re: Jordan sa priznal že klamal o Michaelovi
nj to bylo jasný..že ty děcka rodiče přinutili lhát..proč si nevydělat tímto způsobem pár milionů co? *16* ..svině to jsou nic jinýho..Michael byl úžasnej člověk, a jen bulvár a takovýhle závistivý lidi z něj udělali zrůdu... *8* -
-
Re: Re: Jordan sa priznal že klamal o Michaelovi
to s tebou naprosto souhlasím. Taková svině ten Jordan. Ale pomohl Jacksonovi najít lásku(to ho ale neomlouvá), vzal si Lisu Presley, aby o o tom klukovi přestalo bavit!!!!!! Myslím, že mezi Michaelem a Lisou to byla opravdu láska!!!!! *4* *14* -
-
ne ne počkejte lidi
udělal to ten jordan ale víte eště kdo mu zníčil jeho nádhernej život ten reportér jak u něj byl domy a jak o něm dělal ten životopis ten kretén ta svině to hovado skurvený i on mu zníčil život *16*
-
-
-
-
Michael Jackson
*13* *13* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *10* *10* *5* *9* *9* Michael Jackson
ZBOHEM Naš idole,Majki-- * *14* *14* *14* *14* *14* *
_______________________________ -
-
Re: Michael Jackson
majkl...strašně nádhernej ve všech směrech...oblíkaní, postava, tanec zpěv.... no ..dokonalej-v mýh očích-nádhera!!! *14*
-
-
Michael Jackson
Michael Jackson
nejjjjjjjjjjjjjjjj
zpěv -
Ďalšie nádherné videá
http://www.youtube.com/watch?v=THG8 R97Ewgs&feature=response_watch
h ttp://www.youtube.com/watch?v=Ge-ZT Z9VZMo&feature=response_watch
= -
Krásne video
http://www.youtube.com/watch?v=Y7Lx YYnT1pk