Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majkel

preji ti R.Y.P. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • janinkaa

Ahoj

Ahoj lidičky, moje mamka si myslí, že byl pedofil a homosexuál, já jí říkám, že to není žádná pravda a ona ať ho jdu obhajovat do nebe....jak jí to mám vysvětlit? *9*
    • intoska

Re: Ahoj

TAK TEDA NEVÍM,JESTLI HO TVOJE MAMKA ZNÁ OSOBNĚ?
    • luida

Re: Ahoj

Řekni jí, že to je její názor, ale že ty si myslíš, že to tak není!!!!! Mychael byl skvělý člověk a byl na ženy. Vždyť byl 2x ženatý!!!!!!! A i jeho přátelé říkali, že se rád díval na ženský!!!!!!
    • Re: Ahoj

vyrid mamce,ze je to lez.majkel byl na deti hodny,proto jim postavil neverland.tvoje mamka je nejspis zkurvena blba pica,ktera cte blesk a jiny sracky.majkel je andel a tvoje mamka at se smazi v pekle,za to co si mysli o majklickovi. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: Ahoj

Ty malá vykurvená svině.Takhle nebudeš o mojí mamce psát.Jestli se do ní ještě jednou budeš navážet,tak ti uříznu cecky a narvu ti je do prdele,ty kurvo kurevská.A rozřežu ti tu tvoji smradlavou píču motorovkou,ty chcíplotino anorektická. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
        • intoska

Re: Re: Re: Ahoj

No to jsme se to dobrali.....diskutujeme o Michaelovi a naráz tu máme hromadu sprosťáren........hrůza
        • Re: Re: Re: Ahoj

no teď si se projevila *9* *15*
        • janinkaa

Re: Re: Re: Ahoj

Ahoj, hele díky eliska je blbec největšího stupně, díky, že ses zastala mě i mé mamky, možná si mamka myslí, že je majký pedofil, ale to NIKDO NEVÍ, JEN ON SÁM. A náhodou je to super ženská!!!!Lepší neznám!!!! *3*
          • luida

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Skvělá ženská??????!!!!!!! Vždyť Ti řekla, ať umřeš!!!!!! Jak jinak by ses do nebe dostala??!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Ahoj

pro tvoje info M:J nebyl žádnej pedofil!jestli si ty a tvoje rodina tak naivní že věříte bulváru a těm hovadinám co tam píšou to už je váš problém..nejdřív sem vlezeš s tim,jak máš svojí matce vysvětlit že to nebyl žádnej pedofil a gay a pak když ti někdo odpoví tak najednou otočíš a tvrdíš ,že nevíš jestli byl vůbec pedofil *9* tak si laskvě rozmysli co vůbec chceš
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

s takovou pindou jako jsi ty nemá vůbec cenu debatovat. Jde ti jen o to jak někoho urazit a sprostě mu nádávat. Jó a příště si nech ty vulgarizmy pro někoho jinýho telátko . Úplně miluju takový vypatlaný puberťačky, který když se na ně někdo špatně podívá, jdou se vyplakat k mamince, ale když píšeš anonymně tak budeš machrovat. Vrať se do mateřský školky, tam se děti učej základům slušnýho chování. *3* *3*

sama plácáš kraviny..chcípni ty píčo

ježiš drž hubu ty čubko!omezená husa si jenom ty a myslíš si že máš pravdu jen a jen ty!!meleš kraviny..je to můj názor,vztekej se nad tim jak chceš...si obyčejná píča *15* jooo a teď mi dej 5 no jen do toho *15* sme omezený husy jenom pro to že má jinej názor než ty?! běž si hrát na píseček krávo vylízaná FUCK OFF!!sbohem *15*

plácaš něco o tom, že člověk jako on by nebyl schopnej něco takovýho udělat. Je nepochopitelné, že někteří lidi jsou toho schopni, ale takový věci se prostě dějou. Já si nemyslím, že to udělal, ale ruku do ohně bych za to nedala. To jestli to je pravda nebo ne, ví jen on a děti, které s ním bydlely. Ale my nejsme ani jedno, nechte těch keců, jak to byl úžesnej člověk, kterej by ani kuřeti neublížil. Protože tím, jen dokazujete, že jste omezené husy.

ježiš a kdo ji tu znemožnuje? *9* ani nevíš co píšeš

janushka: *9* prosimtě uklidni se *9* nejsem zvědavá na tvoje výlevy...důkazy?viděli jse o něm ten dokument?!myslim,že člověk jako on by nemohl ublížit dítěti
              panebože,proč to furt řešíte?nemůžete mu dát pokoj ani po smrti!
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Žádný důkaz není!!!!!!! To ví jen on sám, jestli zneužíval děti. Podle mě tyto pomluvy vyvolal ten spratek Jordan Chandler a pak už Michaela obviňovali jen tak!!!!!!!!! A ten Jordan teď navíc řekl, že si to VYMYSLEL!!!!!!!!! Dejte mu aspoň po smrti pokoj!!!!!!! Myslete na něj jako na světovou megahvězdu a Krále pop-music!!!!!!!!!!

kde máš nějakej důkaz, že to nebyl pedofil. *13*

Ty jeden trapáku (myslím tím tebe: JÁ)! Ona tady chtěla poradit a ne znemožnit. To nechápeš, nebo sis nečetl, že ona si nemyslí, že je pedofil a homouš??? Teď pro tebe JANINKAA. Řekni mamce, že i kdyby byl pedofil nebo homouš, je to jeho osobní věc, a nikdo mu do svědomí nevidí. Je dobré, že aspoň ty ho podpuruješ a nevěříš tomu svinstvu od bulváru. *4*
  • majkeeeeeeeeeeel

i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.forever. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • majkl je

king the of pop.to si zapamatujte. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • michaelajackson

Král

Michaela nikdy nikdo nenahradí a víte to všichni.Nechte ho už být dejte mu lehkou půjdu a poslední zbohem,Není dobré se o něm takhle pořád bavit.Nebo nemáte nic jiného na práci?Proč nejdete do jiný diskuse a nebaví te se oněkom jiným tak jako o Michaelovi?
  • michael

Michael je jedinecny posloichala jsem ho a vzdy taky budu.A nenadevejte
    • kacenka33

Re: michael

on byl úžasný ...ale prostě některý z nás to tak vzalo že se o něm musíme bavit pořád i když by se to nemělo...
  • Michael Jackson

Kdo se trefuje do Majkla?Byl jaký byl!
    Co si v dětství prožil,to se mu ani
    nedivím.Byl hrozně milý,hodný a moc fajn.
    I hodně znamená,co se týče populární
    hudby.Jeho hrozně škoda.Já jsem mu
    ty koncerty ,že byl tak odhodlaný
    moc přála.Bohužel. I taková ztráta hodně bolí.
  • hodný "taťkaů

Podívejte se, alespoň si někteří z vás uvědomí v čem vyrůstal a proč zůstal malým zamindrákovaným dítětem. Jestli konvertoval k islámu je mi srdečně jedno, bylo to v roce 2003! a pak se rozjel hon na čarodějnice - údajná pedofilie. Do té doby byl miláčkem novinářů. Muselo ho to naprosto zničit.
    youtube.com/watch?v=pgli9UYUT8M
  • FUCK OFF MAJKL

vy vsichni chcipaci,co tady brecite za toho buzeranta majkla jste pekny dementi. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • intoska

Re: FUCK OFF MAJKL

dement se tu vyskytuje jenom jeden,a to si ty!
    • michaelajackson

Já si myslím že máš nějakej komplex něco tě žere a sám-sama nevíš co to je,zajdi si raději k lékaři tam ti 100% pomůžou
    • Re: FUCK OFF MAJKL

a tim že káždýmu nasázíš 5,si stejně nepomůžeš *5* idiote

*9* prosimtě zmlkni!nikdo na ty tvoje žvásty není zvědavej...my víme že si duševně zaostalej blbeček,s iq houpacího koně, kterej hnije se svýma komplexama někde pod kamenem,tak nám to tady nemusíš dokazovat *5* M.J nesaháš ani po paty s tim se smiř ubožáku *5*

mno, ty budeš mít v té kebuli tzv. nas.ráno. Trošku jednudušší, že jo?
      • t.d.vera

Re: Re: FUCK OFF MAJKL

Je vidět,že ty moc inteligentní člověk nejsi.Nechoď jsem,když ho nesnášíš.
        • Re: Re: Re: FUCK OFF MAJKL

A ty se nauč reagovat správně na vlákno. Pokud to nezvládáš, tak raději nereaguj.
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: FUCK OFF MAJKL

jo přesně tak máš v hlavě nasráno!
            • Re: Re: Re: Re: Re: FUCK OFF MAJKL

no ty zřejmě taky, pokud si neviděla, že jsem reagevola na toho retarda nad tebeou. tomu jsem napsala, že má v hlavě nas.ráno. ale zřejmě se tu bavím s dětmi. *3*
    • kacenka33

jdi do háje....je vidět že ty si ničeho nevážíš...Michael byl úžasnej a ty mu jenom závidíš a nesaháš mu ani po kotníky! tak jdi do háje s těma tvejma kecama a jdi buzerovat někoho jinýho!
  • dostal mě

Nikdy jsem nebyla skalní fanoušek M.J., ale teď si vždy na chvíli sednu k PC a sleduji jeho koncerty a klipy. Dostává mě jako tanečník, kdy s plným nasazením zpívá a jen tak mimochodem vystřihne figuru, při které by se každý druhý přinejmenším zabil. A dostává mě jako zpěvák. Teď jsem sledovala záznam z koncertu, kde zpíval Will you be There? No lidi já se úplně rozbrečela. Pokud vnímáte slova, která zpívá, tak to nikoho nemůže nechat v klidu.
    Díky Bohu za Michaelovy písničky a odkaz, někteří na něho naházeli tuny špíny, ale myslím, že v mnohém byl sám obětí. Kdo vnímá jeho plachost a citlivost, nemůže věřit ničemu z toho, co si vymyslel a vymýšlí bulvár.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit