-
michael
Tvá hudba je věčná, krásná, upřím¨ná, dokonalá stejně jako ty!!! -
Michael
opravdu zajímavá osobnost...hodně toho dokázal...ach jo *9* nenahraditelnej člověk. -
Michael
Byl jsi jiný, byl jsi zvláštní, byl jsi dítě a byl jsi NÁŠ
FOREVER WE LOVE YOU AND MISS YOU
VRAT SE ZPĚT -
chudák
Mě ho bylo hlavně líto, když odjel z toho neverlandu do L.A. a jak tam za ním přišel ten reportér, tak mi přišlo že michael měl dokonce radost. Byl rád, protože nemusel být sám. Podle mě se cítil hodně osamělý a to ho taky ovlivnilo. Na co mu byly peníze, když neměl moc přátel a byl skoro sám. Ti lidi co říkají, že měl štastný život jenom kvůli tomu, že měl dost peněz jsou hlupáci. Peníze nejsou všechno a myslím, že zrovna on by je v určitých fázích svého života vyměnil, jenom za to aby byl štastný. Miluju tě byl jsi OSOBNOST -
-
Re: chudák
Pravda pravda..na Michaela byl vyvíjený strašný tlak..ostatně jako na všechny ostatní celebrity byl nenáviděný a milovaný zárověn je to hodně náročné na psychiku..být slavný..ale byl bojovník
-
-
Goodbay
Ahojky.Michael mi bude chybět.Měla jsem ráda jeho písničky a jeho videoklipy byly nej.On byl můj vzor k tomu abych udělala první krok k tanci.Taky nevěřím těm lžím,co o něm pořád říkali.Michael byl vážně dobrej.Goodbay Michael *9* -
Dokument
Ahoj lidičky, právě jsem se na streamu dívala na ten dokument, ani nechtějte vědět, kam bych poslala toho reportéra. Ten ty odpovědi z něj ždímal jak vodu z hadru. "Majký" tam chtěl brečet a on do něj hulákal furt...ten jeho otec je normální tyran a on se ho ještě tak trapně vyptává, jako kdyby byl bez citu, vždyť když mluvili o jeho dětství tak "majkýmu" muselo pukat srdce. Chtěla jsem u toho brečet jak říkala TERUSINAA, u toho jak říkal, že chce žít věčně...asi je to divný, ale já "Majkýmu" v tom dokumentu všechno věřím. I to, že si nechal splastykovat jen nos, i tomu, že to jsou jeho děti, i tomu, že NENÍ PEDOFIL.Chtěl dát dětem to, co sám nikdy neměl. *9* *9* *9* *9* JE NEJLEPŠÍ!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dokument
jj taky všemu věřím...sem toho většinu oplakala.. *9* *9* -
Tak věřit mu můžeš,ale je jasný,že něco prostě není pravda!!!Např.když je jeden rodič černoch,tak se prostě NEMŮŽE narodit bílé dítě!!! *1* No a ty plastiky! *1* Těch podstoupil podstatně víc než 2!!! Nevím,proč to tajil! *7* A nechal si udělat dolíček do brady! V soukromí byl,jakej byl,celou pravdu už se nedozvíme..Ale každopádně byl nejlepší zpěvák!!!! -
-
Re: Re: Dokument
Znám lidi. Chlap je černej a ženská bílá. Mají malou holčičku a ta je BÍLÁ!!!! A ona ho s nikým nepodvedla!!!!!!§
-
-
Taky jsem se dívala. Fakt totální dement ten jeho fotr. Chudák Michael, musel projít peklem!!!! Já bych toho otce nechala zavřít na doživotí, nebo mu dát natvrdo křeslo!!!!!!!!! Michael byl skvělý člověk a chtěl pro své děti jen to nejlepší!!!!! A jak se píše, že ten otec se bude soudit o dědictví, tak bych mu NIC NEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!! Škoda, že opravdu nemohl žít věčně. Stačilo by tak aspoň do 80, ale 50 je opravdu nízký věk!!!!!!§ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
nevíte kdy bude to rozloučení s mikem v brne
nevite kdy se kona na namestí poslední rozloučení s mikem ja bych tam chtela jít prosím jestli neco víte dejte mi prosím vedet
dekuji *4* -
-
Re: nevíte kdy bude to rozloučení s mikem v brne
najdi si to na facebooku!
-
-
Kniha
Ahojda! Nevíte, jestli není o Michaelovi napsaná nějaká kniha?? Myslím o životě. Hrozně bych si to chtěla přečíst. Kdyžtak mi napište, pokud víte, jak se jmenuje a kdo ji napsal. Děkuji. -
-
Re: Kniha
Ahojky,jednu mám doma,jmenuje se MOONWALK by Michael Jackson-vlastní životopis,z anglického originálu přeložila Eva Bezděková,vydalo Médium a.s. *3* -
-
Re: Re: Kniha
A myslíš, že by byla na půjčení v knihovně? Já se zeptám a doufám, že jo!!!!
-
-
Re: Kniha
neboj knih teď napíšou asi tuny!!! *1* Ale bacha!!! Hodně z nich budou braky!!!! *3*
-
-
Dokument
Lidičky nevíte, na kterým programu dávali ten dokument nebo jestli se nedá nějak sehnat? Dík za každou odpověď -
-
a dokument si stáhni ze streamu! Jestli to jde!
http://www.stream.cz/video/14 /32203 8-dokument-o-michaelu-jacksonovi -
on tam "trošku" lže-třeba o tom,že děti jsou jeho,nebo že nemá plastiky,ale to nevadí! *1*
-
-
Chybí :'-(
Mě tak strašně moc chybí! A nemůžu pořád uvěřit tomu, co se stalo. Pamatuju si na ten den kdy jsem jela do školy autem a slyším: Král popu Michael Jackson je mrtev... nezmohla jsem se na nic jenom říct: cože? A koukat s otevřenou pusou :-( ... nevěřím prostě tomu! KRÁL POPU a LEGENDA!!!... Pár dní před svým návratem na pódium!!!.... Koukala jsem na ten 89 minut trvající dokument, který je z dob když mu bylo 44. Bylo to úžasný! Rozbrečela jsem se u toho když byli u tý hrobky Tutanchamona a ten reportér se ho ptá: Chceš aby tě pohřbili? A Michael: Nechci aby mě pohřbili... a co chceš aby s tebou bylo? A Michael: CHTĚL BYCH ŽÍT VĚČNĚ :'-( to nešlo nebrečet *9* ...Svět je hned o hodně chudší! A chybí nám všem!... a ti co ho pořád pomlouvají *16* ........... jeho 80ti letý otec, kterej je zlej atd...žije :'-( a Michael ne!!! A nevěřim tomu, že byl pedofil! Akorát měl děti rád a dal jim to, co sám neměl. Lásku. Určitě s nima nic neměl nebo tak! Prostě je to blbost!... A já mu věřim!!! Viděla jsem ten dokument! Takže prostě věřim Michaelovi! :-* ... V NAŠICH SRDCÍCH ŽIJE DÁL, MICHAEL JACKSON POPU KRÁL! ♥ ♥ ♥... Celou básničku jsem sem nedala a ten kdo jí vymyslel, tak je to fakt kráásný :-* ♥ ♥ ♥ *14* -
-
Re: Chybí :'-(
ano...aj mne chýba...bol to šok na celom svete...vo všetkých kútoch zeme sa o nom rozprávalo... *9* R.I.P Majyyy *4* *9* -
Re: Chybí :'-(
Mě taky tak strašně chybí!! *9* taky nemůžu uvěřit... Dyť to nemuže být pravda...on musí někde být!! :) Proč ho ti idioti prostě nemohli oživit? Proč ten jeho debilni osobni doktor byl tak blbej a všecko to tak strašně posral? Ten dokument... to bylo vážně hnusný a ještě jak se ho ptal čím ho ten otec mlátil a tak a "Majkí" tam skoro upe brečel... ale ten konec... to bylo od něj pěkně hnusný!! Nikdy by dětem neublížil. !Michael Jackson 4EVER! *14* -
-
Re: Re: Chybí :'-(
Taky mi chybí. Upřímně se až divím, jak mě jeho smrt vzala. Já ho měla teda vždycky ráda, ale nějaká extrémní fanynka jsem nikdy nebyla. Prostě tak normálně. Až teď mi to tak nějak došlo a mrzí mě, že jsem nikdy neviděla jeho koncert. Ale v mém srdci bude žít dál, jeho hudba se nikdy neoposlouchá. Je to legenda -
-
Re: Re: Re: Chybí :'-(
nám všem tady moc chybí a vždycky bude....svět na něj bude vždycky vzpomínat...protože to on byl ten nejlepší! jenom on! MILUJU HO..MICHAEL JACKSON FOREVER!
-
-
-