Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michael

no byl to ten nej zpěvák na celym světě a pro mě ještě je a jestli s tim má někdo problem a má proti němu něco tak sem neleste vy posraní paka i love you mike on always in the heart!!!!!!!!!!! *14*
  • terinda321

Je věčný!!

Vás, co takhle uráží te MJ vůbec nemá cenu poslouchat, protože jste evidentně zakomplexovaný magoři, co si netroufnou na nic jinýho než buzerovat lidi po internetu a vybrali jste si k tomu nejjednoduší možnost. MRTVÝHO ČLOVĚKA!!! To je naprostá ubohost. Měli byste se stydět. Přiznám se, že jsem nikdy nebyla jeho věrnou fanynkou, ale když jsem se dozvěděla, že umřel, myslela jsem, že umřu s ním. Ted doháním, co jsem za celý život nestihla a myslím, že už jsem ho vcelku pochopila. Byl to moc hodný člověk, který se snažil rozdávat lásku, radost a štěstí. Kdyby byl každý desátý člověk alespon z třetiny tak láskyplný, svět by byl hned krásnější. bulvár si ho ted tak dobírá, protože se snaží vydělat prachy, ale neuvědomují si jak moc tím ubližují jeho fanouškům. Když jsem viděla ten dokument, neměla jsem slov. Byl to tak okouzlující člověk se smyslem radost. Věděl jak jí rozdávat a dělal to. Tím si ho cením ještě víc. Ty kauzy o znásilnění byly jenom způsob jak na něm vydělat prachy a paradoxně to co nejvíc milovat a co dělal nejraději: Rozdával radost nevinným dětem, ho stálo kariéru, čest a v podstatě i život. Bude navždy s námi to už nikdo nezmění. Lidi co se snaží na něm akorát vydělat prachy by si měli dát pár facek, protože takový ho umělce už svět nikdy nespatří. Miluju tě Michaeli doufám, že jsi našel štěstí a klid.
  • martinkooooooo

Rozlucka

Verejná rozlúčka so zosnulým spevákom Michaelom Jacksonom sa uskutoční v utorok v Staples Centre v Los Angeles, ak to jeho matka schváli. Informoval o tom vo štvrtok usporiadateľ koncertov Michaela Jacksona, hlavný manažér AEG Live Randy Phillips.
    AEG je vlastníkom multifunkčnej arény Staples Center, domovskej scény tímu Los Angeles Lakers (NBA). Phillips povedal, že sa vo štvrtok stretol s Jacksonovým bratom Randym. Hovorili o usporiadaní verejnej smútočnej rozlúčky v Staples Centre, konečné slovo však podľa manažéra bude mať Katherine Jacksonová.

Phillips dúfa, že sa rozhodne v najbližších hodinách. Povedal tiež, že AEG už začala rokovať s predstaviteľmi mesta o logistike. Verejná rozlúčka s Michaelom Jacksonom pritiahne desiatky tisíc jeho fanúšikov. Podľa Phillipsa AEG na ňu bude vydávať vstupenky, za ktoré sa nebude nič platiť, zatiaľ ešte nevedia, akým spôsobom sa budú rozdeľovať. Zabezpečia tiež simultánny prenos z centra na veľké obrazovky mimo arénu.

Sudca dnes odložil predbežné vypočutie v prípade poručníctva troch detí Michaela Jacksona na žiadosť právnych zástupcov spevákovej matky a jeho bývalej manželky Deborah Roweovej. Tieto dve ženy požiadali o odklad do 13. júla a sudca s tým súhlasil.

Médiá predtým oznámili, že Debbie Roweová chce získať poručníctvo dvoch starších Jacksonových detí, ktoré porodila, a zamedziť prístupu Michaelovho otca k nim. Katherine Jacksonová má byť dovtedy ich dočasným opatrovníkom.

Právny zástupca Debbie Roweovej, Eric M.George, uviedol, že sa jeho mandantka ešte definitívne nerozhodla, či bude usilovať o opatrovníctvo svojich dvoch detí. Najmladšie Jacksonove dieťa porodila náhradná matka, ktorá za jeho vynosenie dostala od speváka zaplatené.
    • lina25

Re: Rozlucka

Já jsem četla, že ti kdo budou chtít vszupenku, se musí zaregistrovat u agentury. A těch 11.000 nejrychlejších půjde na pohřeb. Předpokládám, že registrace bude něco stát. Takže žádný zdarma. Je to hnus, vstupenky na pohřeb.Takhle těžit ze smrti. Chudák Michael. Ani v tom hrobě se ještě nemůže obrátit, protože tam ještě ani není,leda tak v chladící komoře a už na něm takhle vydělávají.
      • ywett

Re: Re: Rozlucka

přesně! vydělavat na jeho smrti... chudák "Majkí" kdyby to viděl...
        • lina25

Re: Re: Re: Rozlucka

Však on to vidí. Já věřím na posmrtný život, a věřím že je někde kde je mu líp. A myslím, že se nestačí divit. A nebo už té špíny kolem sebe zažil tolik, že ho to ani nepřekvapuje. Každopádně to jeho citlivou duši bolí.... *4*
  • nick.ol.cka

Majkl

JE, BYL A BUDE TEN NEJLEPŠÍÍÍÍ!A TO SE NěJAK NEZMĚNÍ!!♥ *3*
  • zanesskaaaa

DOKUMENT!!

http://www.stream.cz/video/14/32203 8-dokument-o-michaelu-jacksonovi nejlepší *3*
  • janikoz

Dotaz

Nazdar lidičky, nejsem faninkou tohoto zpěváka, ale myslím, že to byl výborný tanečník a další se jen tak nenajde. Chtěla jsem se jenom zeptat, jeslti Michael kouřil, dívala jsem se tady totiž na fotky a na jedný je s cigaretou, docela mě to překvapilo *8* Napište mi na profil, díky.
    • Re: Dotaz

tak ja sem ho nikdy s cigaretou neviděl, ale tak třeba to někdy taky zkusil *4*
  • chelsea22

co řekl Michael o otci

co řekl Michael o otci:"Začal jsem se toho muže bát.Vlastně mohu říci,že jsem ho nenáviděl." Jackson chtěl být jiný,aby se nepodobal těm,kteří ho trápili! *9* Hlavní vinu má Michaelův otec,ale i matka,že toho tyrana neopustila!!
  • ja

Mas pravdu ti co to pisou ze jsou radi ze umrel tak jsou pekny kreteni *9* *9* *9* *9* *9*
    • at´

at dou do ppppppppppppppprrrrrrrrrrdddddddddd ddddddeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllle eeeeeeee ty co oněm říkají tohle :jé to je super že umřel jé super .at dou tyhle lidi do prdele jak bi vám bilo těm lidem vám to říkám co o něm říkáte něco špatnýho jak by vám bylo kdyby ste vi chcípli a někdo bi o vás takle mluvil zamysletese parchanti !
  • nespesna

dobrej

je dobrej. *4*
  • M.J

Když sem viděla ten dokument tak mi to vehnalo až slzy do očí,jak vyprávěl o svym otci co mu jako malýmu dělal,neměl lehký dětství a hodně si toho vytrpěl.A proto se snažil těm dětem dávat to co mu tak chybělo.Nikdy sem neviděla člověka co by byl tak laskavý,milý,hodný,a jsem přesvědčená že by nikdy dítěti neublížil,říkal to i on sám to co o něm píše ten sprostej a nechutnej bulvár že zneužíval děti to jsou jenom lži,výmysly!! A myslim si,že on to říkal tak upřímně že nemohl lhát.Duší byl pořád dítětem,bylo to slyšet i v jeho hlase a snažil se aby ty děti co třeba brával do Neverlandu byly šťastné.A jestli měl 2 nebo 3 plastiky to je úplně jedno a je to jenom a jenom jeho věc,nic to němění na tom že to byl hrozně laskavý člověk s obrovskym srdcem a úžasnou hudbou!Nejvíc mě ale zarážejí ty hnusný názory těch kreténů co to tu píšou *9* .Jak to vůbec můžete napsat že jse rádi že umřel?!Nemáte v sobě ani kousek úcty k mrtvýmu člověku!Nic tim nezměníte a už vůbec mu nevezmete to že byl král popu.
    Jeho odchod je velká ztráta pro každýho kdo ho měl rád a pro hudební svět.
    Byl to opravdový král popu.Nikdy na něj nezapomeneme.
    • zanesskaaaa

Re: M.J

IGNORANTI!!.. tak jak je nazval sám Michael v tom dokumentu.. a je to pravda *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit