-
ccd
co Michael řekl:
"Lidé mě zkouší zastiňovat,vzít mi moji hrdost potom chci aby publikum vědělo že jsem OK přesto že jsem zraněný" -
jj
co Michael řekl:
"Občas se procházím okolo sousednictví v noci,a doufám že najdu někoho s kým bych si mohl povídat za chvílí se ale vracím zase domů" -
-
Re: jj
Proc ted citim stejny prazdno jako ty?Nevim proc sou lidi takovi!Ja vim ze by mu to moc nepomohlo ale chtela bych tam byt kdyz se tam prochazel a nejradsi bych ho vyslechla aby vsechno co ho bolelo nebo vcem byl zranitelnej!Nwm proc se to vsechno takhle najednou zvrtlo,chystala jsem se na jeden z jeho koncertu kdyz oznamoval to turny a ted je to misto turnyho smutek a prazdno ktery citin pokazde kdyz si na Maikeho vzpomenu od rana do vecera!A kdyz mel ten pohreb doufala jsem ze ste rakve vyskoci a zacne tancovat ten svuj moonwalker (to asi kazdy) a kdyz se tak nestalo,tak sem zacala strasne brecet a rikala jsem si jak je ten zivot nespravedlivej!A tim padem jsem si uvedomila ,,co tady jeste vlastne delam kdyz me tu uz nic nedrzi!''Chci aby jenom vedel ze ho miluju!!!!! -
-
Re: Re: jj
přesně po tom toužím i já abych ho mohla vyslechnout a pomoci mu kéž bych uměla anglicky *9* *9* *9* *9*
-
-
-
tgtg
co Michael řekl:
"oh ne já se bojím že zemřu sám,jsem tak osamocený.Já sedím v mojí místnosti a občas brečím.To je tak těžké udělat si kamarády" -
bbh
co Michael řekl:
"To co o mě píší je kompletní lež,proč lidi kupují ty noviny??Není to pravda já jsem tady abych řekl-nevydávejte rozsudek nad osobou se kterou jste nikdy v životě nemluvily..nezajímají mě ty story o mě ale nesuďte mě protože to jsou lži" -
gtt
co Michael řekl:
"Jsem černý američan.Jsem hrdý na to kdo jsem.Mám mnoho pýchy a důstojnosti" -
gf
co Michael řekl:
"Moje akné bylo hrozné.Lidé za mnou přicházeli koukali se mi přímo do očí a ptali se jestli vím kde je ten malý sladký Michael,já jsem se začal dívat dolů na podlahu a nic jsem neřekl" -
Mikey
co náš Mikey řekl:
"Pódium je moje útočiště.Tam jsem větší než život a nikdo mě tam nemůže ohrožovat.Vždycky když odejdu z pódia cítím se znovu zranitelný" -
-
Re: Mikey
To je od nej tak nadherny!Proto ho tak miluju a nikdy neprestanu on byl tak nadhernej a neprezila bych kdyby mi doma nedovolili ho vsude mit a ja vim ze uz je to stve ale vzdyt to byl kral tak at ho kazdej necha na pokoji!Aspon po te smrti ho nechte byt!(myslim novinari)
-
-
omyl
nikdy jsem ho neslyšela mluvit.. vždycky jsem si myslela že je to prostě takovej tvrdej chlap.. ale když jsem ho slyšela v tom dokumentu.. jak se směje jak mluví.. byl opravdu jako dítě.. no vlastně vždycky byl duševně jako malé dítě.. nikdy neměl dětství jaký by si přál.. to vypráví i v tom dokumentu... úplně mě to jeho dětství dostalo *9* *9* ... až teď po tom co jsem viděla jsem si ho začala opravdu vážit... a je mi hrozně líto že už ho vlastně nikdy v životě neuvidim *9* *9* vždycky byl můj sen se setkat s ním.. a s 50 centem *15* doufám že je mu takhle dobře *9* *4* -
-
Re: omyl
Kde jsi viděla ten dokument prosím? -
taky doufam...a kde jste nasli ten dokument? -
tyyjo už otho fakt nechte...mě se chce úplně brečet!
-
-
TY
neporoujčej. -
ale
debie je jenom porodila,ale geneticky není jejich matka! Ale už o něm nedrbte!!!!
A možná Michaelův otec nebyl jeho vlastní! Protože po něm talent určitě nezdědil!!! -
-
Re: ale
nebudte sprostí.
-