Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelajackson

Proč?

Proč ho už nenecháte na pokoji?Myslím že už tý diskuse bylo dost
    • kacenka33

Re: Proč?

tady já o něm píšu jenom to dobrý...kdybych o něm psalka něco špatnýho tak to jo ale....ale co je na tom že sem ho měla fakt moc ráda možná i víc a že se mi stejská *9*
  • luida

Hollywood

Je ho hrozná škoda. A chudáci děti, bude je vychovávat babička(Michaelova maminka). Ta kráva, jejich vlastní matka se jich vzdala, ikdyž to bylo divný, myslím, zdravotní sestra Deborah a megahvězda Michael? Možná ji chtěl jen na ty děti(Prince Michaela a Paris), je blbý, že matka Prince Michaela II. je neznámá a sám Jackson se s ní nikdy nesetkal. A taky je škoda, že nezůstal s dcerou Elvise Presleyho(Lisa Presley myslím). Alespoň už má ale navždy klid a nikdo ho už nebude stesovat, stavět před soud(věděli jste že při jednom slyšení se musel dokonce svléknout do naha?????????? Nakej spratek ho udal za zneužívání!!!!!!!!) a nikdo ho nebude otravovat!!!!!!!!! *16* Odpočívej v pokoji Michaele a doufám, že jsi nahoře v nebi a díváš se na celý svět!
    • a.n.c.a.

Re: Hollywood

jo ale ona se jich vzdala kvuli jacksonovi....dostala za to penize ze mu porodila deti a prej nejsou ani jeho...a myslim, ze neco s temi detmi musel mit kdyz ho nekolikrat obvinili ale nikdo nevi co je na tom pravdy ale hroozne bych to chtela vedet...jinak me moc mrzi ze ho uz neuvidim hrozne bych chtela videt jeho koncert na zivo...je to legenda, ktera nastupce
  • kacenka33

Michael Forewer

jojo to je pravda v životě toho strašně moc hodně dokázal...byl prostě nejlepší,....ale už se o něm psalo že nebyl nějak v pořádku a kdo by to řekl že den před svojí smrtí bude ještě nacvičovat na své turné! ale prostě se mi po něm opravdu moc stejská...a nepřestane protože BYL OPRAVDU NEJLEPŠÍ ZE VŠECH!a já zachvíli budu patřit mezi ty fanynky co se kvůli němu zabili...protože když tu neni on tak tu nemusím bejt ani já protože bez něj to nemá cenu! *9* *9* *9*
    • kristyn875

Re: Michael Forewer

jj ..jako mě fakt moc líto, že umřel..kdyby se aspoň dožil svého turné...byl opravdu skvělí ve všech ohledech...a to že zneužíval děti ..pěkná kravina..on by nikdy nic takového neudělal..co je zlého na tom když má někdo rád děti a udělal by pro ně všechno..rozhodně už nikdo takový nebude.. *9* jako mě už to trápí pěkně dlouho...fakt bych chtěla aby ještě žil *9*
      • kacenka33

Re: Re: Michael Forewer

jojo já bych taky byla radši kdyby ještě žil....protože když nežije on tak se nechce žít ani mě!
  • BYL GENIÁLNÍ!!!

A V DUU BYL S OPICÍ!!! SE SKUTEČNOU!
  • MAJKL

Byl hodně dobrej a v životě něco dokázal.Měla jsem ho ráda a je ho hrozná škoda.
  • Ahoj

Ahoj zdravím všechny fanoušky Michaela Jacksona.Jen chci říct že Michael byl nejlepší a taky nejlepší bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kristyn875

Re: Ahoj

jj to si piš že bude..jeho písničky se prostě nezapomenou a on taky ne!!!!!! *3* *9*
      • nespesna

Re: Re: Ahoj

JE TO KRÁL. *14*
  • Ahoj

Ahoj zdravím všechny fanoušky Michaela Jacksona.Jen chci říct že Michael byl nejlepší a taky nejlepší bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nespesna

nejde

Mě ta stránka nejde. *9*
  • bella17

DOKUMENT O MICHAELOVI

http://www.stream.cz/video/14/32203 8-dokument-o-michaelu-jacksonovi

lidičky mrkněte na to a řekněte mi co si o tom myslíte...mám z toho takový divný pocit... *7*
  • bol

to pedofil a buzna. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • michaelajackson

Re: bol

Ty jsi buzna
    • Re: bol

ty taky *1* *1* *1* *1*
      • michaelajackson

Re: Re: bol

Hlavně si to nezapomen sama oznámkovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit