-
michael
michael onbol a zdi zostane ten pravi no a ten uboziak kto ho mieni kvoli niecomu urazat nech ide niekam on bolskveli spevak skveli otec a skveli clovek vitrpel si v zivote dost nemal pokoj tak aspon teras mu dajte pokot ja drzim stimi ktori ho mali radi a stale maju a ti co mu nedaju pokoj ani teras nech du do ..... ja si ho vazim a zdi budem nech sa stalo co sa stalo on v nasich srdciach zostane na vzdi a nie len skveli clovek ,otec,spevak to bol ale aj skveli tanecnik ! a nech sa mu splni posledi sen co mal nech je mumifikovani ako to chcel on ! vela ludi ho odcudzovalo no on sa to pokusal nevnimat a ters si matka jeho det zacne vravet ze neboli jeho biologicke no ale on ich vichovaval a daval im lasku ako biologicky otec tak budu jeho vzdi!!! -
v 93 roce
se k nemu na ranc dostal asi na dva tydny muj otec,kterej z Ceskoslovenska emigroval,kdyz mi byly 4 roky, v roce 1979.delal mu tam se svou firmou samozavlazovaci system v jedny casti zahrady.za ty dva tydny michaela ani jednou nevidel,ale po skonceni prace,kontraktu,mu prisel balicek s podepsanym albem Thriller,ovsem stara vinylova verze,z roku 82.otec ho ma ve svem dome v Miami,zaramovane,zasklene a ted mi psal,ze mu za nej uz nekolik sberatelu nabidlo 15 000 az 20 000 dolaru.pry se,ale na netu prodavaji vinylovy desky s Michaelovym originalnim podpisem uz za 45 000 dolaru,to je skoro 900 000 korun a asi to nebude konecna cena.tata nebyl jeho fanouskem,tak jsem zvedavy,zda tu desku proda. *4*. -
-
Re: v 93 roce
Myslím že ty nebo tvůj táta v tom vidíte jen peníze!!! *9* což je velká škoda,koukni se jak už dolary přepočítáváš na naše prachy!!!Styd se -
-
Re: Re: v 93 roce
chcipni ty svine. *3* *15* *14* *14* *5* -
-
ty si
cože ? ty si svině di do píči ty bi si měl chcípnou hovado si ! jedno skurvený už ho nehte na pokoji kreténi děte radši vi chcípnout kreténi už ho nechte bejt už ho nechte na pokoji michaeli nevšímej si teěch lidí michaeli mysli na přátelé na rodinu na tvoje děti na lidi co tě milovali odpočívej v pokoji michaeli miluji tě i love you michael jackson ! i love celí svět tě i love *14*
-
-
Re: Re: v 93 roce
Přesně.. *3*
-
-
-
Nejj
Michael je to prostě KING...a vždy zůstane..A jestli tady někdo přišel ho urážet tak běžte víte kam... *9* Jeho HITY poslouchám furt...Na něho nemá ani Karel Gott *13* ... -
f
Mikey byl úplně super milující člověk s velkým srdcem ale myslím si že gay byl.avšak na to není nic špatného..protože prý jeho děti nejsou jeho protože on se svými ženami nikdy nespal..a prý udržoval nějakou známost s číšníkem -
-
Re: f
I kdyby to byla pravda tak to byla jeho věc však on sám nebyl gay takvých lidí mezi náma je já osobně je neodsuzuji -
-
Re: Re: f
ja si myslim ze ty deti byly jeho 100% *4* kazdej chlap chce mit svoje vlastni deti... -
-
ne
nene ty dva princ michael 1 a paris jackson ty nebyli jeho ten princ michael jackson 2 ten byl jeho ale ty dvě co nejsou jeho tak ty ho berou jako za vlastního tatínka on je má od malička ty dva jejich máma je svině skurvená ona ty děti doslova prodala a michael je tak hodnej má srdce že si je nechal a to třatí má s nějakou holkou ale gay byl noaco jako ? to je jeho věc no ! *5*
-
-
-
-
pohřeb
Teda, jestly opravdu bude otevřená rakev volně přístupná fanouškům, ke které se údajně budou moct volně přiblížit, tak si nedovedu představit ten fofr. Ten dav obrovskej dav nemůže ukočírovat ani ochranka. -
-
Re: pohřeb
To je podle mě blbost dokážeš si představit co by s jeho tělem udělali?Ted jsem četla že by z něj měli udělat mumii že to takhle chtěl -
-
Re: Re: pohřeb
Máte pravdu, nedovedu si představit co se tam asi odehraje........myslím, že mezi jeho fanoušky je plno takových, kteří by si na něj ještě chtěli sáhnout......tak snad tam bude dostatek ochranky.....uvidíme. -
-
Re: Re: Re: pohřeb
To jsem taky četla.Ale že by tohle chtěl to se mi moc nezdá.No nevim. Každopádně pohřeb by byl zajímavej. Aby ho v tý rakvi po skončení pohřbu ještě vůbec našli. On když se takovej dav rozjede.... -
-
Re: Re: Re: Re: pohřeb
Podle je to kec nějakýho debila ještě jsem u takové celebrity neviděla veřejnej pohřeb a kdy Michael takovej měl tak si myslím že by tam jelo a docela dost našich fanoušků a každý by si na Michaela chtěl sáhnout a asi by jeho tělo nedopadlo dobře by ho ten šílenej dav lidí rozerval na kousky a hlavně by se snažily z něj servat oblečení který by chtěli na památku -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pohřeb
Tak hlavne jde podle me o to, ze chteji, aby se lidi sami presvedcili, ze to neni kachna ta jeho smrt a ti kdo si porad mysli, ze si zmenil identitu a nekde se ukryva, se na nej muzou mrknout. A taky je podle me jasny, ze tam nebude lezet jen tak odkrytej, ale za nejakym sklem nebo neco a s alarmem a ochrankou :)
-
-
Re: Re: Re: Re: pohřeb
Psali to v novinách že to tak chtěl .. a včera sem koukala na netu na nějakej dokument (už to bylo i v TV ..někdy dřív) a tam taky když si prohlížel nějakou rakev nebo co tak se ho ptal reportér jestli by v ní chtěl pohřbít a on řekl že pohřebenej bejt nechce..
..no a taky řekl že tady bude večne *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pohřeb
Tím možná myslel zpopelněnej, nebo né? Věčně v srdcích lidí co ho měli rádi určitě. To byla možná ta myšlenka *3*
-
-
-
-
-
-
Už stačilo
NECHEJTE HO BEJT DEJTE MU LEHKOU PŮDU MYSLÍM ŽE UŽ STAČILO NENÍ TADY A NIKDO NA SVĚTĚ TO NEZMĚNÍ -
:o(
Jeho otec byl TYRAN Michael neměl lehký život cca před 3 lety v tv dávali dokument o Michaelovi a mluvil tam o svým dětsví jak to neměl lehký.Až mi ho bylo líto.Myslím že až když se osamostatnil tak si vše vynahrazoval...Viděli jste ho někdy nakupovat?Já jo a podle toho soudím že se rozmazloval kupoval si to co nemohl mít v dětsví.At mu pán bůh dá lehkou půdu -
-
Re: :o(
Proto taky měl ten ranč který pojmenoval podle země v Petru Panovi - Země Nezemě - tedy Neverland, a byl to dětský ráj na zemi a snažil se dětem dát to, co on v dětství neměl...Byl strašně hodnej...=) ='( -
-
Re: Re: :o(
..a za to byl odsouzenej .. byl prostě nepochopenej .. lidi co si neprožijou v dsětství ( i dospělosti) to co on tak nechápou to co dělal .. -
Re: Re: :o(
Co mi vadí je to že zachránil malímu klukovi život měl rakovinu a málem umřel a Michael mu zaplatil nejlepší lékaře a kluk živeje a po rakovině ani stopy a matka toho kluka zažalovala Michaela z pedofilie docela síla jak se říka za dobrotu na žebrotu já osobně nevěřím tomu že se mu líbíli děti podle mě je to nesmysl to by zneužíval i svoje vlastní protože člověk který je pedofil to má v sobě a je mu jedno jestli je to jeho dítě nebo cizí -
-
Re: Re: Re: :o(
JJ to je pravda...Já si myslim že ho ta s prominutim kráva zažalovala proto aby dostala nějaký prachy...ale kdo ví jak to bylo...
-
-
-
-
WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
FUUUUUUUUUUUJ!!!JESTLI MILEY VYŠOUPNE Z 1.MÍSTA!!KDYŽ CHCÍÍÍÍP TAK HO MAJ SMAZAT!!!TEPLOUŠ ZASRANEJ!!!A VSADIM SE ŽE MI NĚKDO WODEPÍŠE!!:D ALE JÁ ŘIKAM PRAVDU!!:D*LOL* *1* *1* *15* -
-
Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Zahrab se...čuuuzo jedna... *9* Michael je určitě lepší než ta tvoje Miley *13* A tady nemáš co dělat..když nejsi fanoušek Michaela Jacksona *5* ....A opice a teplouš to nebyl....Možná ti tak připadal ale to je tvoje věc *16* ..jedno ti řeknu seš velká P*** *10* mám stebe srandu *1* -
-
Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Ahjo... *1* Ste mi všichni k smííííchu *1* *15* -
-
Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Vrat se zpátky do školky! *8* teče ti mlíko po bradě ty hvězdo s IQ houpacího koně!! *10* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Noa...?Mlíko totiž pije každej:-P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Prosim tě dej si pohov,vůbec nevíš o čem je řeč!Hled si radši sama sebe a tý svojí Miley! *8* Uděláš nejlíp! *8*
-
-
-
A TY ZASE NÁM.. jsme vyrovnaní.. jdi se vycpat *9*
-
-
-
To si asi ty dokonalá co?? *8* *16*..a co se sem sereš s nějakou Miley?!Ta na Michaela nikdy mít nebude!!! *13* ...nesnášim takový malý kravičky jako seš taky,co umí tak akorát kecat samý pitomosti!!! *8* *16* *16* ..zalez někam a neprud! *16* -
Tak Michael se snad s touhle nedá ani srovnat né? On byl a stále je legenda a tahle natočila pár filmečků, který stejně upadnou v zapomění ale na jeho hity se paří přes přes 20 let *5* -
-
Ehm...Jaká tahle???Když woni se normálně píšou ména těch NORMÁLNÍCH lidí víš?? *3* *1* *1* -
-
Pro mě normální není, neznám, nezajímá mě v životě jsem neviděla její film, tak pro mě je to TAHLE *5* -
-
Souhlasím...
-
-
-
-
hej ty co myslíš že ty tvoje zasraný keci tady budou někoho zajímat? *13* tak to si docela fandíš mnooo! *10*
blbko -
-
Máš pravdu.....navíc je to nějaká 12-ti letá puberťačka....co bychom od ní asi mohli čekat...HUDEBNÍ VKUS???.....TĚŽKKO... -
-
Ooooo...Někdo si zase myslí že je bůhví co že řekne že je mi jenom 12!Noa??Aspoň nejsem tak tupá jako vy!! *15* *1* *1* -
-
a k tomu ještě trapná.. proti Miley nic nemám.. ale na Michaela namá ani ona.. to už vůbec neé.. co ona dokázala a on ne?? to by mě docela zajmalo *3* -
Bohužel asi tupá jsi...
-
-
-
Tim že si wodepsal/a tak sis to četla a to znamená že tě to zajímááá:D:D:D:D:D -
-
NE TO VŮBEC NENÍ TÍM, ALE JE NORMÁLNÍ, ŽE SI ČLOVĚK PŘEČTE VŠECHNY PŘÍSPĚVKY, KDYŽ JDE DO DISKUZE...........PROMIŇ....NA TO JSI ASI JEŠTĚ MOC MLADÁ A HLOUPÁ ABYS TO POCHOPILA *16*
-
-
-
-
Michael
Michael za to nemůže, že chtěl být bílej a né černej...tak se do něj pořád nenavážejte...Udělal to, co uznal za vhodné! a Gay to už vůbec nebyl! BYL TO DOKONALÍ ČLOVĚK, KTERÉHO UŽ ANI TA NEJDOKONALEJŠÍ KOPIE NEDOVEDE NAHRADIT!A to, co se mu stalo je dost smutný....Hodně smutný!...MICHAELE CHYBÍŠ MI A MOC...UŽ JAKO MALÁ JSEM TĚ POSLOUCHALA A PŘÁLA JSEM SI ABYCH MOHLA NA TVŮJ KONCERT... a teď se mi to konečně mohlo splnit...ale ty už nám nikdy nic nezazpíváš...NIKDY! ...MILUJU TĚ MICHAELE!!! A VŽDYCKY BUDU! *14* *14* *9* -
-
Re: Michael
jj já s tebou souhlasím..já ho taky žeruu....ale něco jenom..on nechtěl být bílej ale měl jenom kožní nemoc...měl na těle bíle fleky :(..jenom jsem to chtěla napsat..:D ale já ho tak zbožnujuuu *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Michael
Jj, on nebyl bílý kvůli tomu, že to chtěl on sám. Měl nemoc Vitiligo. Sám o tom mluvil v té show Oprah a říkal, jak je mu moc líto, když si lidi myslí, že chodil na nějaké plastické operace. A pokud jste někdo četl Moonwalk, tak se přiznal jen k dvěma plastikám nosu a přidělaném dolíčku na bradě.
Tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=X7F3 calBvRY
-
-
Re: Michael
Já se ani nedivím že chtěl být bílej měl k tomu velký důvod já kdybych byla na jeho místě tak bych udělala úplně to stejný
-
-
Nechte ho už být:(
Nechte ho už být,pořád se tu o tom dokola dohadovat,stejně si tim nepomůžete a je mu už taky bohužel ne! *9* *9* Tim neříkám že by mě to líto nebylo,většinu z nás mrzí to co se mu stalo,pořád znamená strašně moc a bude dál!!!!,tak proč se pořád štourat v jeho osobním životě,každý si svůj život žije podle svýho gusta!Nebo by se vám líbilo se vám takhle někdo hrabal v soukromý?!Nikdo ho tu už stejně nedokáže nahradit! *9* *13* .....A ty co sem píšou samý hnusárny,nemá cenu řešit!Trotlové z nich jsou a zůstanou!