-
????
Vycházím z tohoto článku
http://www.ahaonline.cz /cz/spolecnost/38326/michael-jackso n-blaznive-teorie-kral-popu-zije- -
Co když?
Já nevím proč, ale myslím že nemusí být ani vyloučená teorie, že svoji smrt jen nahrál a prostě se stáhnul do ústraní... Třeba si uvědomil, že těch 50 koncertů prostě nezvládně, jak psychicky tak fyzicky, měl dost toho mediálního humbuku a posměchů a prostě se někam schoval kde teď žije. Co myslíte? -
-
Re: Co když?
kež by to byla pravda a on byl furt mezi námi živými...ale myslim, že to asi ne páč už se prováděla i ta pitva a už öd zítřka bude na Neverlandu otevřená ta jeho rakev..na rozloučení s fanoušky *9* -
-
Re: Re: Co když?
Prý otevřená nebude. Pitva, převoz, prohlášení za mrtvého.... Tohle všechno se dá nahrát....Stačí pár důvěryhodných lidí a dost peněz Ale asi to tak opravdu bohužel není
-
-
Re: Co když?
tomu nevěřím přece by nenechal trůchlit celý svět -
-
Re: Re: Co když?
To asi ne. Jen mě ta teorie trochu ležela v hlavě co kdyby -
-
Re: Re: Re: Co když?
tak já tomu tak trochu věřím a doufám... Když sem to slyšela, že by mohl být na živu.. proč by to neudělal? Ale proč by to taky dělal? heh kéž by to byla pravda :) -
-
Re: Re: Re: Re: Co když?
Tak si uchovejme tuhle myšlenku, jako zlomek naděje:)Kéž by to byla pravda....
-
-
-
-
-
super
Michaell byl super. *1* *14* -
super leta
byl super kdyz zpiva tak se vracim do skolnich let 90 leta intr sranda a zadni starosti *3* -
Michael
Když si přečtu všelijaké diskuze, tak mě mile překvapuje drtivá většina pozitivních názorů na Michaela. Nebo když třeba Novinky nebo jiný bulvár vydají nějaký článek, kde na něj hází špínu, tak drtivá většina diskutujicích, stojí za Michaelem, a posílá bulvár tam kde slunko nesvítí a ať už ho nechají na pokoji, nadávají bulváru atd. Myslím, že lidé si teprve teď začínají uvědomovat, o jakou osobnost svět přišel a že to byl prostě někdo.... -
Byl prostě nej!!!!!!!
Byl prostě nej!!!!!!! A ti co tady provokujou,jsou akorát zamindrákované NULY!!!! A nemá žádnou cenu jim odepisovat ani na ně reagovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nemáš ráda
Když ho nemáš ráda tak di pryč. *10* *10* *16* *16* -
je nejlepší !!!
neznám nikoho jineho kdo by nechal postavit něco takového jako Neverland, kolotoče, atrakce pro děti a to ZDARMA! Mohli si tam dělat co chtěji *3* Děti byly pro něj opravdu vším a nevěřím takovým bludam co o něm bulváry píšou. Obvinit ho ze sexualniho zneužíváni děti mohl udělat jen zavistivý člověk který z něj chtěl dostat prachy *13* -
-
Re: je nejlepší !!!
presne tak -
-
Re: Re: je nejlepší !!!
Já si taky myslím, že ho ctěl spíš jen někdo vyždímat. Děti miloval, a člověk který si prožil nepředstavitelný muka od svého otce, nebude ubližovat druhým, když ví jaký to je. Vynahrazoval dětem co nemohl mít sám -
-
Re: Re: Re: je nejlepší !!!
s tím naprosto souhlasím :)) děti měl rád ale jiným způsobem než se píše v bulvárech... ach jak nesnáším bulváry! xD
-
-
-
-
FUJ
jE tO UPNEK mAGR TePluš Jedeeen -
-
Re: FUJ
Ani psát neumíš..tak se to běž rychle naučit..a pak se běž zahrabat......!! -
ach ta závist... tak to řekni rovnou že mu závidíš :)) nemusíš to před námi tajit xD -
Nauč se psát a pak sem můžeš jít pipinko -
-
Re: Re: FUJ
Když neumí psát a píše tohle tak je to její věc já osobně jakože souhlasím s vámi .
-
-
vždycky se najde nějaky blbeček, který bude kritizovat něco o čem nema ani páru -
Tak co sem vůbec lezeš?! *10* Nikdo se tu o tvoje keci neprosil!!! -
-
Re: Re: FUJ
vyborně:-) *5*
-
-
-
Náš král popu
Ahoj lidičky.Opravdu děsně moc si vážím toho jak tu všichni píšete své pocity a názory. Já osobně jsem ho do 7.třídy pořádně neznala. Asi vás naštvu, předem se omlouvám, ale myslela jsem si, že vypadá děsně vyzáble. Ale já vás nechci naštvat, teď když vidím, co všechno udělal, jak ho všichni obdivujou tak pro mě zůstane nejlepším tanečníkem, zpěvákem, otcem a králem popu všech dob.Začala jsem poslouchat jeho songy a poslouchám je každý den. Jsou k nezapomění. Michael by určitě chtěl aby jsme na něj vzpomínali v dobrém. A moc se mí líbíli co napsala wladka, že i když možná ty děti nebyli jeho, tak jeho zůstanou navždy i když ne biologicky, protože se o ně staral a dal jim všechnu lásku co měl.Víte, myslím si, že by ani nevadilo, kdyby zůstal snědší, i tak by po něm šílelo tolik holek. *4* No prostě na něj nikdy nezapomenu a omlouvám se, pokud sem vás tím naštvala. Jednou se s ním setkáme v nebi a ještě poslední otázka. Nevíte jestli byl věřící? Tak ahoj a díky. Janča. *4* -
-
Re: Náš král popu
Náhodou jsi to řekla moc hezky! *4* -
-
Re: Re: Náš král popu
Díky moc, nechtěla jsem ho nijak urazit, ale ty jeho hity, na něj prostě nikdo nemá, že? *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Náš král popu
a co jeho děti? xD třeba na něj mají x)) a budou pokračovat :)) a budou tak skvělí jako on ;) -
Re: Re: Re: Náš král popu
Na něj nikdy nikdo nebude mít!Teď zrovna koukám na Billie jean live 2001..Tam je upe mocz sexy... *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Náš král popu
Souhlasím s váma holky...Je to prostě král popu a nikdo to nezmění....
-
-
-
-