-
Michal
Nechteho uz napoko ji nenadavejte mu copak nemuze mit pokoj i po ty jeho smrti???? *9* *9* on byl jedinecny fakt jsem ho obdivoval jak byl uspesny a ty jeho singi no proste nadhera *9* *9* -
K
http://www.youtube.com/watch?v=H3wj OcqdM0c&feature=channel_page -
KK
haha koukněte na tyhle videa:DSUPER MICHAEL
-
"http://www.youtube.com /watch?v=H3wjOcqdM0c&feature=channe l_page"
-
"http://www.youtube.com /watch?v=h4GjiZNqDqw&feature=channe l_page"
A EARTH SONG NAKONEC MŮJ OBLÍBENÝ
-
"http://www.youtube. com/watch?v=OX7JQ5CCf-s&feature=cha nnel_page" -
ddf
co řekl Michael:
"To je nádherný na show když se lidi připojí společně je to náš malý svět tu hodinu a půl my skoušíme ukázat tam je naděje a laskavost" -
fcf
co řekl Michael:
"Můj opravdový gól je splnit bohův úmysl.Nevybral jsem si že budu zpívat nebo tancovat ale to je moje role a já se vždycky budu snažit dělat to lépe než kdokoliv jiný" -
kiki
co řekl Michael:
"Lži běží sprinty ale pravda běží maraton a pravda vyhraje tenhle maraton" -
dc
Co myslíte, že jste všichni?
Vy blbci!
Jste nikdy nebyl v showbusiness, jak můžete říct, že měl štěstí protože byl slavný s penězi atd..?
To je všechno, co kdy měl! Nechte ho napokoji vůbec nevíte o kom mluvíte neznáte ho ... ty nevíš jak tvrdé jeho život byl!
Nacházíte se mluví o něm protože mu závidíte, protože byl bohatý hvězda a vy jste nic tak samozřejmě budete žárlit! A vám všem, co jste na něj ošklivý tak by jste se měly stydět protože On byl velmi smutný pro to co mu lidé dělali, ale přesto měl rád vás všechny blblce kteří byly a jsou na něj ošklivý.. Dejte mu ale už pokoj konečně proboha
.. brečel hodně to bylo pro něj těžké čelit zlým lidem ale udělal udělal všechny časy! A on udělal to pravé! Pouze slavných a úspěšných lidí může pochopit jak těžké to je,
Měl jen pár přátel, kteří by nikdy neublížil mu .. a opravdu ho milovaly .. hlavní je že je alespon měl někdo je nemá vůbec .. ale přesto si myslím že byl štastná osoba protože byl silný! -
-
Re: dc
Ty jo, už to nehul ! *3*
-
-
ff
What do you think you all???
You dumbass!!!
You have never been in showbusiness how can you say he had that luck that he was famous with a money etc..??
Thats all he ever had!!You never knew him!!!You dont know who he was...you dont know how hard his life was!!
You are talking bad about him because you are jealous he was a rich star and you are nothing so of course you will be jealous!!!and you all that you are you should be very ashamed for what you did to him!!!He was sad very much about that but he liked you all dumbass through!!And you should be ashamed for that you are doing bad things to him through he is not with us already..leave him alone you all mean bitches!!Give him a peace on earth already!!
..he cried a lot it was so hard to him to face up to mean people but he did he did all the times!!And he did it right!Only famous and successful people can understand that because of dumbass are not mean only to him but to every success person..
He had only few friends that really liked him and that would never ever hurt him..and really loved him..but some was and it is most important..through dumbass bothered him and will bother he was a happy person.Because of he was strong -
juj
co Michael řekl:
"bláznivý papoušek"
Od kuď to přichází??Nějaký anglický bulvární plátek.Já mám srdce a city.Cítím když mi tohle děláte že to není hezké" -
-
Re: juj
A BUDEME TO DĚLAT DÁL -
-
Re: Re: juj
Dělejte si ale vždycky Michael vyhraje přesto že už tady není protože tahle špína a svinstvo nikdy neušlape krále popu a takovou hvězdu jaká on byl jeho písničky a talent mu nikdo nikdy nevezme!
-
-
-
frf
co Michael řekl:
"Nedělal jsem věci jako ostatní děti,neměl jsem přátelé když jsem byl malý nechodil jsem na žádné party..nikdo takový pro mě nebyl,moji bratři byli moji přátelé" -
-
Re: frf
Je mi lito ze neco takovyho uz nezazije!Miluju Te!!! -
Re: frf
no že by se nějak moc spolčoval nebo měl hodně kamaradu, ve svem dětství s tim měl problemy, ale pravě proto že se musel plně věnovat hudbě
-