Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KING OF POP

MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP *3* *3* *3* *3*
  • MUSICMAKER

hudba, tanec, koncerty, videoklipy, na svou dobu na tak vysoké a qalitní úrovni, kterou dnešní "umělci" nezvládaji a pokud ano, naučili se to pravě od něj! *5* *3* MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP to mu už nikdo nevezme i když je chudák po smrti *9*
  • Dr. MJ

MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Král

...král je mrtev, ať žije král. Nechme ho už spát ! Že byl ve své době špička, je věc neoddiskutovatelná.To, co v hudbě a tanci předváděl je úžasné. A po tom, co dělal v soukromí nám fakt nic není. Jaký byl, jak se choval a vůbec, vědí jen lidé z jeho okolí a ne tisíce lidí, kteří si přečtou kdejakou "jobovku" v bulváru. Mějte se
  • vendy

michael byl supr milovala jsem ho a jeho pisne tez jsem moc smutna ze uz neni je mi smutno kazdy vecer posloucham jeho pisne dekuju jen jemu *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13*
  • wwww

Nádherný je Earth Song

*14* *14* *15* *15* !!!
  • wwww

Trochu rozpačitý dokument..

..je sice fajn že ten dokument existuje,ale bohužel působí dost negativně! Ať už moderátorem,depresivním dětstvím,které neměl atd.Radši sledujte jenom jeho videoklipy a uchovejte si na něj vzpomínku jenom z nich! Neřešte jeho soukromí ani vzhled,ale sledujte jeho geniální hudbu! *14* *14* A tanec! *15*
  • Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!

Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!
    • intoska

Re: Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!

jasně,mně se líbí taky.... *3*
    • dianna114

Re: Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!

Mně zase Bad. *5*
      • luida

Re: Re: Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!

Mě se líbí Thriller a You are not alone(nebo jak).
  • nespesna

krasa

milovala jsem ho. *14*
  • coolgirlka

velká ztráta

tak pěkný písničky má málokterý zpěvák...Michael aspoň zpíval, narozdíl od těch moderních raperů a hiphoperůů...to je vyloženě hnus.. *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit