-
zůstává s námi...
NIKDY NEZAPOMENEME Michaele!!! <3 :-*****
FOREVER... *14* *14* -
triller
haloooo lidičky,
nevíte někdo jak se jmenoval celovečerní film s Michaelem jak tam hraje ZOMBIE ? Díky moc -
DÍKY VŠEM
Je fajn, že se tu sešlo tolik skvělých lidí, kteří s Michaelem soucítí. I přes to, že jsem nebyla nějaký extra fanoušek, tak se od pátku cítím strašně a nemůžu si jeho smrt vyhnat z hlavy. Každopádně budu nadosmrti vděčná, že jsem mohla žít ve stejné době jako Michael!!! Jeho hudbě a jeho osobnosti samotné patří náš velký obdiv!!! Díky za vše, Michaeli!!! -
-
Re: DÍKY VŠEM
Nechci se opakovat...že jsem nebyla blazniva fanynka a že si ho nemužu vyhnat z hlavy...je mi to blbý ale tak to citím i já ...je to velká ztráta jak pro rodinu..fanoušky tak i pro další vývoj hudby....R.I.P. <3 -
..ja na to též nějak nemůžu přestat myslet....Taky nejsem nějaká šílená fanynka..vlastně poslouchám metal, rock a takovy věci,ale vždycky když mám náladu, tak si pouštím jeho písničky. No z jeho tančení sem nikdy nechapala:):)! Doufám, že tam nahoře se bude mít líp, třeba pokecá s Elvisem a tak *3* *4*...no ale docela mě mrzí, že lidi kolem něj museli vidět jak na tom je a nikdo zřejmě nepohnul ani prstem *9* -
já souhlasím.. taky si jeho smrt nemůžu vyhnat z hlavy, přestože jsem nebyla bláznivá fanynka.. vždy jsem ho ale obdivovala.. je škoda že už tady není.. *9*
-
-
Je boží
Michael Jackson byl nej zpěvak ale jak se nechal udělat bílím vypadal jak Mikimaus *3* -
michael jackson
michael jackon je prostě legenda popu umí krasně zpívat a tancov ja taky tancuju a zpivam ale na michaela nikdo nemaa!Šel si za svím cílem a dokazal si splnit co chtěl..a Miley Cyrus je taky dobra zpěvačka ale proti němu je nulaa!je to KING a pamatujte si že na Michaela svět jen tak nezapomene bude pořad v naších srdcích..MILUJI TĚ MICHAELI *14* *14* -
Michael Jackson
...Michael byl naprosto nevyslovitelně užasnej zpěvák a taky tanečník já sama tancuju ale to co on tancuje to nikdo nedokáže... *4* Byl to někdo neskutečný někdo kdo si šel za svím cílem a ten si vždy dokázal splnit..já vím že někdo tady píše že Miley Cyrus je úplná nula a je to moje nejoblíbenější zpěvačka aleted si dovolím říct že i ona je oprti němu úplná nula...A ten kdo tady píše takové ošklivé komentáře děte někam co ste dokázali třeba vy...píšete to sem protože chcete být něčím jiní...!ale michael je prostě KING..a pamatujte si všichni on vždycky bude král...! *14* -
-
Re: Michael Jackson
tyvole jak ho mužete zbožnovat taky hnusak upe hrozny tyvole ds a hruza a jak zpiva to je hrozne tanči to same děs *1* *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Re: Michael Jackson
jedinej hnus seš tu ty!!!on aspon něco dokázal ale ty hovno!!(sorry za ten výraz) -
No mysli si co chceš to ti nikdo nebere...ale psat si to sem nemusel/a ...jenom taková nula jako ty sem muže napsat něco takovýho tak si to uvědom ... -
Pokud chceš psát o někom kdo něco uměl a dokázal,a jaký byl musíš soudit prvně sebe. Už jenom podle tvého pravopisu jsi dement.Podle všeho jsi zamindrákovaný a sem jsi přišel si ulevit. -
A co seš ty!!! *16* co si dokázal/a ty!!! *8* *16* akorát tak blbě kecat!Tohle co tu předvádíš ty je jen bledá závist!!!..Protože ty nejsi vůbec nic,obyčejná nula!!! *16*
-
-
-
:-))
I love Michael 4-rever *14* *14* *14* *3* -
Michael Jackson
...............................
Mi chael Jackson
§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§ -
Ať už si o něm myslí kdokoliv cokoliv,nemůže mu upřít talent!
Ať už si o něm myslí kdokoliv cokoliv,nemůže mu upřít talent!A je pravda,že na něj byl vyvíjen obrovský tlak a asi málokdo by ho byl schopen ustát! *13* -
Michael Jackson
Michael Jackson
.......................... ...... Bude mět ve středu pohřeb.................
budeto ves zpravah.tv. nova prima čt1. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*