-
R.I.P
Rest In Peace,the KING OF POP♥♫ -
-
Re: R.I.P
Not since you just had to go on but I tell you sorry! Drops of my tears as falling on your grave! We love you Michael Jackson shame you left so young! Hello. send you to heaven I love you! *9* *9* *9* Love you love you *5* I 'm sorry that I hear from you! *8* *8* *8* *8* godbye Michael Jackson
bye my tears fall when you write the text Goodbye Michael Jackson was did great singers! Love you!
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
Michael
Ahoj ja si myslím že byl opravdu užasnej zpíval nádherně i tančil prostě nej a ty co ho odsuzujou za plastyky to je přece jeho věc chtěl být bílej tak do toho šel ikdyž musel vědět že to tak jednou dopadne ale šel si za cílem,proč se dnes předělávaj holky na kluky a naopak protože si v tom těle připadaj jak cizí tak to asi cítil i on a je lepší prožít krátký život v pohodě než dlouhý ve strasu že to nejste vy!!!!jeho vážně uznávám a mám ho ráda!a pořád si to neuvědomuju že tu není... -
-
Re: Michael
přesně tak..uplně s tebou souhlasím..proč ho hned všichni odsuzujou..dyť nikdo není dokonalí..každý udělal nějakou chybu, ale pro něj to bylo vlastně takový vysvobození konečně se mohl jako bílej cítit v poho..on nenáviděl černochi..byl to skvělý zpěvák, kterého už nikdy nikdo nenahradí..RIP Michael *9* -
-
Re: Re: Michael
nwm..nemyslim si že by zrovna nenáviděl černochy prostě ...jen chtěl být bílej -
-
ne já jsi to taky nemyslím !
ne co to kecáte on měl rád černochy ale byl bílej protože měl butto plastyku aby byl jenom hezčí a nebo se mu po těle udělali bílí fleky ale je pravda že měl rakovinu kůže tak asi proto
*9* -
Re: Re: Re: Michael
Michaele budiž Ti lehká zem. A doufám, že v tom hvězdným nebíčku nejsou s tebou tak hnusný a zavistivý lidi jako jsou tady dole. Chce se mi z těch závistivců a všech co na něj házej jen samou špínu blejt. Nechte ho odpočívat v pokoji, myslím že aspon po té smrti si to zaslouží. Je to prostě král a na tom nikdo nic nezmění. Michael forever *4*
-
-
-
-
:(
R.I.P., Michael! To je hrozny, ja to furt nejak nemuzu rozdychat.... *9* -
on byl anděl
michael byl bezesporu tím největším *4* jakého jsem za svůj život videla a slyšela když to hle píšu tak přes slzy ani nevidím.byl vším.s tím že nas na vždy opustil se budu dlouho vzpamatovavat.doufam že je v nebi spolu s těmi ostatními a že ho nic nebolí ale zaroven se bojío že ho budou ostatní pomlouvat a to se nam tady jeho fan líbit nebude. ti kdo tu jsou ho *14* napodobují jeho *3* kreace. me osobne se ta zprava dotkla a celý den jsem brečela že ani kapesník nechapal co se deje ale jedno vím jiste že se k nas jiné podobě vratí odchzí telo ale duše ta tu zustavá on je tady kolem nas hlída nas nikdy sem neveřila že to co se onem píše je pravda už na jeho pohledu jeho očích jsem videla že neco takobého schopen není on by ani mouše neublížil jak jednou on sam řekl že by si radsi podrízli žíly než by ¨mel díteti ublížit On je tím nejcituplnejším clovekem jakého zná celý svět MICHAEL WE WILL NEVRE FORGET YOU YOU STAY IN OUR HEART FOREVER YOU ARE ANGEL YOU ARE HEAVEN YOU ARE SUN SHINE YOU ARE WAY IN MY LIFE BYE MICHAEL -
Zoto Michael
Mnoho fotek Michaela Jacksona od malička až po smrt najdete zde!
http://www.agresori.com/2129- michael-jackson.html -
Michaele budeš nám tu chybět!
Michaele!! Budeš nám hrozně moc chybet! Byl to ten nejlepší zpěvák a nejlepší tanečník na celým světě! Ať si kdo říká co chce já se svýho názoru nevzdám a budu za ním pevně stát!Nějaká Miley Cyrus která má možná víc fanoušků a je navštěvovanější je nula(tím nechci nějak urážet její fanoušky).Nikdo toho nedokázal tak jako on.A to uznejte. Dřív,když Michael ještě žil,nebylo nikdy tolik novinek a příspěvků a tolik navštěvovaných stránek jako teď po jeho smrti.Lidi na jeho úmrtí doslova vydělávájí!! Je to nechutné a zároveň sobecké!! *10* *16* -
Vysvobozeni?
Dobry den,
ten clovek byl chudak, znicila ho media. Mozna bych si dovolil i rict, ze to pro neho bylo vysvobozeni. Uprnimne, jeho comeback je sice bezvadny napad, ale myslite si, ze by na to jeste fyzicky a psychicky stacil? Na 50 vystoupeni?
Po tom jak ho znicila rodina ditete, ktera ho tahala po soudech, pricemz on jejich diteti zaplatil lecbu? Za to, ze nahrazoval detem, co on sam v detstvi nemel?
Zkuste se zamyslet nad tim, proc koukate na senzacni nejmenovanou televizi, ktera je plna takovych nesmyslu jako se takhlo o Michaelovi a nepustite si radeji verejnopravni televizi, ktera se Vam snazi nabidnout objektivni nazor.
"Americka nezavislost pro vsechny" -
-
Michael Jackon
Michael byl NEKDO.. to uz malo kdo dokaze..skoda ale ze se nechal znicit plastikama a vsema praskama *5* po tom novym albu by byl zpet na vrcholu.. tomu verte!! *9* pro me to byl hrozny sok, kdyz sem se to dozvedela..a urcite nejen pro me *10* je ho skoda, no :( -
Re: Vysvobozeni?
Přesně tohle je ten důvod proč zemřel..on byl neštastný,opuštěný,a okolo něj byla samá nenávist nedokázal to prostě sám utáhnout,proto bral léky,navíc jeho obličej se rozpadal..když si představím že jsem v jeho kůži připadám si jako nějaké monstrum mimozemštan a že není nikdo kdo by mi rozuměl a když vyšel do společnosti tak na něj všichni akorát zírali a chtěli autogram šáhnout si na něj nebo prohodit pár zdvořilostních slov...měl to hodně těžký Michael. -
Re: Vysvobozeni?
SOuhlasím.yl to úžasnej člověk .. Byl to vůbec člověk? Je možné aby byl někdo tak dobrý?? Musel to být mimozemšťan :D Protože takhle úžasný tanečník,zepvák a osobnost ... On byl jedinečnej a nikdo jinej ho nenahradí.Člověk jako on už se nikdy nenarodí.
Hrozně mě mrzí,že se nikdy nedožijeme jeho alba které chystal.Toto album ho mělo zase vytáhnout na vrchol a porazit všechny osttaní!! Slovo NIKDY mě dokáže rozbrečet .. Michele .. ty+my=4ever!!!
-
-
Michael
nevite nekdo, jak to bylo s tim jeho detstvim? -
Jeho smrt- velká rána
MICHAEL JACKSON<3Slyším to jméno,jako tehdy,když jsem jako čtyřletá poskakovala v obýváku a najednou slyším v televizi jak se ozval jeho hlas,jeho pohyby,jeho HUDBA...táhlo mě to,roztančilo mě to,milovala jsem ho,už jako dítě... Zaryl se do mého srdce tak hluboce,že mne doprovázel v paměti doposud.Nikdy jsem na něj nedokázala zapomenout a už vubec ne na to,co ve mě vyvolala jeho hudba.Byl to krásný pocit<3Byl to někdo vyjímečný,tak osobitý,a tak SVŮJ.Originalitou sršel vždy a všude to samé laskavostí.Lidé ho milovali i nenáviděli..tak jako každého.Zapsal se do lidských srdcí nejen svým zpěvem ale také zjevem,stylem a krásnými skutky,které konal ne pro SEBE,ale pro DĚTI,protože jim chtěl vynahradit to,aby nepřišli o to,o co přišel on.Když jsem se ráno vzbudila a tuhle zprávu slyšela,zaskočilo mne to.A teď? Není dne,kdy bych si nepustila písničku pro jeho památku,všude kam příjdu, hrajou jeho písničky,všude se o něm mluví s úctou pro jeho památku.Byla to HVĚZDA,byla to OSOBNOST.Proč musel odejít?a s ním všechna to poziviní energie a silné charisma,neskutečný hlas?Snad Vy,kteří jste ho obvinovali a média,která ho pronásledovala ho vnitřně zabila... Čest jeho památce.. jednou ho znovu uslyšíme,jednou se s ním znovu setkáme,ale ne hned,ne hned... v příštím životě.Majkí děkujeme Ti nastotisíckrát !<3 -
Uprimnou soustrast
Myslim ze by bylo slusne.. poprat rodine uprimnou soustrast.. a at z jeo deti.. vyroste alespon jeden.. taky tak dobre zpevak a tanecnik:)