-
Michael by nechtěl zlobu
Hodně jsem brečela, když jsem se to dověděla.Každý den si pouštím Michaelovo písničky a pročítám Moonwalk by MJ.A ted pročítám tuto diskusy.Je opravdu ohavné psát sem takové...no.Není to fér pro nás, kteří ho milujeme a budeme milovat po celý svůj život.Ale koukala jsem , že to psalo děcko.Nechte tyto děti at si říkají, co chtějí, ačkoli mě to také rve srdce.Jenže Michael měl děti moc rád.Věděl, že jsou tací, jak je jejich rodiče vedli.Mikovo přání bylo, a za to i bojoval, aby všechny děti na světě byly štastni.Ten, kdo jsem o MJ psal tak ošklivě si dnes opravdu může zpívat HAVE You seen my childhood?, protože asi žádné dětství nemá a žije jen v nenávisti.Já vím, že si ted o mě říkáte, že jsem blázen,ž ted bráním to dítě, co to psalo, ale jen přemýšlím, jak by tohle Michael viděl jeho očima, když by věděl, že to psalo dítě.Jsem hodně zmatená.Píšu se slzama v očích.Moc mi chybí.Gone to soon *9* -
-
Re: Michael by nechtěl zlobu
myslim ze mas pravdu.. Michael byl legenda a stale je.. na tak vyjimecny lidi se nezapomina.. :( dneska sem si porad poustela you are not alone a malem mi tekly slzy pri pomysleni no to, ze ta pisnicka uz neni pravdiva, protoze uz sem sama.. on tu neni :´(
-
-
ztrata...
skoda ze umrell..takovi clovek ma zit vecne..mel krasnej hlas..a krasny pisnicky..jen skoda ze ke konci si nechal tak hodne sahnout na telo divil jsem se urcite kazdej mi dosvedci ze jako cernej bi vypadal lip ...muj nazor..nezapomenem..pisnicky budu poslouchat i nadale.. *9* *9* *3* *9* -
odešla legenda..
Byl a bude v našich srdích.Byl legendou...získal si lidi tím jaký byl...chtěl se lišit,chtěl být jedinečný..myslím,že tohle se mu povedlo.Nikdo už ho nenahradí,nikdo neumí show jakou dokázal udělat on,nikdo nemá tak jedinečný hlas.Tímhle se zapsal do srdcí lidí...Je vhodné mu vzdát slávu a čest.Lidé se mu smáli,pomlouvali ho?Budou ho špinit i dál po smrti,ale kdo ví jaký byl,myslím že většina byly pomluvy.Je to vzor,je to král,je to legenda žijící navěky!Budeš nám chybět =( Obdivujme ho,uctívejme ho...zaslouží si to <3 Teď jen aby to nechali napokoji a už na něho neházeli špínu -
legenda
kolik lidí se ho snaží napodobit a nikdo neni jako on....ja říkam vynalezl vlastní styl je to král, král popu vždycky byl a bude tim, kdo uměl neskonale krásně tancovat<3___i když o nem kolovali hnusny veci a mel tolik plastik ja říkam NARODIL SE JAKO ORIGINÁL A JAKO ORIGINÁL ZEMŘEL...myslete si o nem co chcete ale sem už hnusný věci nepiště_-___on zůstává v nasích ♥ navždy <3 -
-
Re: legenda
Já myslela,že ho nesnášíš. *1*
-
-
MJ
On bol a vzdy bude SUPER *9*
Je to naozaj velka strata pre nas *9* -
Michael
Pořád tomu nemůžu uvěřit,že už tady není,ale pro ty,který ho měli rádi,bude stále žít ve vzpomínkách.Je mi to moc líto,ani se to popsat nedá.Jeho písničky byly,jsou a stále budou.Upřímnou soustrast jeho rodině *4* *4* *4* -
Ubohý Michael
Chudák Michael... nojo posledních pár let z něj byla troska a lidi se mu vesměs vysmívali... až ted po jeho smrti si všichni uvědomili jak byl jedinečný. Všimněte si například že v TOP osbnostech je na 2. místě... jeho desky se začnou prodávat víc a to je kvuli tomu že umřel.. No stojí to za to? Ztratili sme krále popu, proboha! *9* *9* *9* *9* -
???
Jak vždycky všem stoupne popularyta když jsou mrtvý...
A ani to není tím jaký byl jak se choval, je to jen protože umřel *5* -
......
Než mé srdce svůj tlukot ukončí
než má víčka zavřou se naposled.
Chci říct těm, co mi před očima naskočí:
„Díky vám se mi líbil svět.“
Až mé srdce svůj tlukot ukončí
až má víčka zavřou se naposled.
Prosím vás, nesvrašťujte obočí
vždyť díky vám bylo dlouhých mých 50 let.
Než mé tělo v rakvi spočine
než má duše v pekle zakotví.
Prosím, ať má tajná milá promine,
že chtěl jsem víc než přátelství.
Až mé tělo v rakvi spočine
až má duše v pekle zakotví.
Přestane mě bolet slovo „ne“,
co vycházelo ze rtů tvých.
Než hlína na mou rakev dopadne
než podzemí mě zahrabou.
Budu doufat, že jednoho dne
přátelé si na mě vzpomenou.
Až hlína na mou rakev dopadne
až podzemí mě zahrabou.
Chci zastavit vaše slzy případné,
co zahltí vás smutnou náladou. -
Michael
omlouvám se mně je 13 , teť sem stoho zmatenej jestli to bylo na mně nebo na nikoho jiného , ale proč zrovna ON MICHAEL . *9*