Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veronickaa

Odpočívej v pokoji Miki

Je mi tak líto,že musel odejít tak brzy,je to KRÁL POPU, a tím taky zůstane,myslím ,že na něj budeme jeste dlouho vzpomínat..
  • veronickaa

Jsi ..

Z tý hoky,která tady pořád píše tak ohavný komentáře je mi fakt k pláči..Uvědomuješ si vůbec co říkáš?Chudáci tvoji rodiče,jak si tě vychovali takovou tě mají..Takže asi moc dobře nn.. *13*
  • aliss67

.....R.I.P.....

Brečím pořád celou noc,
    chybíš nám tu strašně moc.
    To jen ty svým úsměvem,
    zlepšil si všem celý den.

Teď už to tak ale není,
    od teďka se všechno mění.
    A teď když už tady nejsi,
    začali být minuty delší.

Už se nikdy nevrátíš,
    ale na to ty už nemyslíš.
    *4* *9*
  • aliss67

......majky

To nemůže být pravda,
    to snad je jen zlý sen.
    Nemůžeš jen tak odejít
    a nedat nám sbohem.

Srdéčko bolavé,
    teď už si našlo klid.
    Pročpak jsi nezůstal,
    s námi tu déle žít?

Nevzlétnou holoubci,
    dvorek jich plný byl,
    odešel hospodář,
    který pro práci žil.

Smutno je bez tebe,
    tvá láska chybí nám.
    Kdo nás dnes pohladí,
    kdo řekne, rád vás mám?

*4*
    • Re: ......majky

Nice song! right and best pisen from Jacksna is Earth song!
  • lucka.prokopova

PROČ??

nemusela jsme ho ale jako mne je ho opravdu líto *9* byl hodně mladý :(a jako hlas měl hezký..byl a bude KRÁLEM POPU!!!! *3* *3*
  • Michael Jackson

Když se řeklo Michael Jackson tak si většina lidí představila rozpadající trosku! Ale nejhroší je že až po jeho smrti si lidé uvědomili, že už nikdy nevistoupí, nezaspívá! To musí člověk umřít aby ho lidé uznávali! Každý ví kdo je Michael Jackson každý znal jeho jméno ale potom co uřel si uvědomil, že se už nikdy nenajde taneční a zpěvák jako on! naše děti vnuci i vnučku už ho nebudou znát ale od toho sme tu my! Aby se nikdy nezapomělo na Krále popu!Michael Jackson mohl klidně umřít ale joho písničky budou žít dál!!Vsadím se, že i za 50 let všichni vědět kdo to byl Michael Jackson ikdyž ho budou znát jako rozpadajícího se muže budou vědět kdo to je! a to je to hlavní! Budeš žít navždy Michaeli! *4*
  • Michael Jackson

Když se řeklo Michael Jackson tak si většina lidí představila rozpadající trosku! Ale nejhroší je že až po jeho smrti si lidé uvědomili, že už nikdy nevistoupí, nezaspívá! To musí člověk umřít aby ho lidé uznávali! Každý ví kdo je Michael Jackson každý znal jeho jméno ale potom co uřel si uvědomil, že se už nikdy nenajde taneční a zpěvák jako on! naše děti vnuci i vnučku už ho nebudou znát ale od toho sme tu mi! Aby se nikdy nezapomělo na Krále popu!Michael Jackson mohl klidně umřít ale joho písničky budou žít dál!!Vsadím se, že i za 50 let všichni vědět kdo to byl Michael Jackson ikdyž ho budou znát jako rozpadajícího se muže budou vědět kdo to je! a to je to hlavní! Budeš žít navždy Michaeli! *4*
  • Hello

I did not know but here it is beautiful that contribute! I poured him hello Jackson greet you in heaven! Hello *9* *9* *9* *9*
  • mentoska

King of POP

We will never forget you *9*
  • Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji,v tanci a hudbě si byl výjmečný.Dokázal si v hudbě a tanci mnoho,byl si v tom jedinečný.R.I.P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit