-
R.I.P. Michael
Michael Jackson byl král popu, byl to zpěvák opravdu obrovského formátu, kterého znal celý svět. Někdo takový tady nebyl nikdy předtim a asi ani jentak nebude. Pop neposlouchám, ale jeho písničky se mi líbí. Je to opravdu škoda, ale myslím si že svět na něj nikdy nezapomene a hlavně jeho písně žijou dál. R.I.P. Michael. -
jooooooooooo!!!
JE TO HNUSNÁ WOPICE A JE DOBŘE ŽE CHCÍPLA!!! *8* *5* *1* *1* -
-
Re: jooooooooooo!!!
di do prdele!! takhle to říkam protože to tak cítim! tohle nikdo nemůže o Králi popu říkat! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: jooooooooooo!!!
Jestli sis nevšimla tak takhle "chudinka"může všechno!!Musela by nejdřív vědět kdo to vůbec byl!!Jenže je tak tupá,že jí to nedojde nikdy!!!Neví o tom vůbec nic,akorát se sere kam nemá!!! *8* *8* *16* *8* *10*
-
-
tak ted jsem zjistila,že jsi nějaké děcko!!!Běž se napít mlíka a nepleť se do debaty dospělých!!!!Spratku...asi jsi zakomplexovaná chudinka bez kamarádů,tak si to vylíváš tady. -
-
Jojo....Sem blbá a je mi u prdele jestli mi nadáváte *1* Ste mi akorát k smíchu:D:D:D:D *1* *1* *7* *3* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: jooooooooooo!!!
No za to ty a to tvoje vyjadřování je tak akorát k pláči! *16* *8* Co si myslíš že seš!Až ty jednou dostaneš rozum tak se nám všem tady uleví!! *8* *8* Ale to u tebe asi nehrozí!!! *8* ...No nic je zbytečný se dohadovat s takovým malým parchantem jako seš ty! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: jooooooooooo!!!
No..To nehrozí no!A nevim jak mi můžeš řikat malej parchant když ani nezveřejníš svuj věk:D:D:D *1* *1* *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jooooooooooo!!!
To se máš teda čim chlubit!!!! *16* *8* Po mym věku ti vůbec nic být nemusí!!!Ty vypatlaná seš a vypatlaná zůstaneš i až ti bude tolik co mě!!Ubožačko,pust si krtečka a zalez už někam!! *16* *8*
-
-
-
-
-
ty idiote,cos dokázal ty?Máš IQ tykve,to je vidět z toho,jak se vyjadřuješ.
Jsem jen ženská,ale nakopala bych ti nejradši prdel!!!! -
12leta čupka *16* -
-
se vsichni hadate jak blbci *9* *4*
-
-
kdo si myslíš že si jak by ti asi bylo kdyby se nekdo radoval z tvy smrti to nasvědčuje tomu jak si vypatlana ten tvuj komentar sou jenom blbi kecy *8* *8* -
Ty si ale chudinka vid!!!!! *8* Měla by ses nejdřív podívat sama sebe a NAUČIT SE PSÁT!!!!Než vůbec začneš mít takový blbý keci!!!!Nerozumíš tomu,tak co sem vůbec lezeš!Jediná troska seš tady TY!!! *10* *8* ...Uděláš nejlíp když se pujdeš dívat na pohádky!!! *16* *8* -
Máš asi dost velký problém sama se sebou,jsi ubohá pubertacka..je mi tě líto.. -
ty čubko chcípni ty *10* -
Proboha víš ty vůbec co tady píšeš????jak si dovolíš tohle vypustit z tý tvý držky a psát to sem???Jak myslíš,že by bylo tobě kdyby se to stalo někomu z tvých blízkých,hmm?Taky by ti nikdo neříkal takových hnus jako ty a ještě kdyby sis to nechala pro sebe,ale napišeš to sem,kde to vídí tolik lidí!!!!!!!Kéž by tohle potkalo i tebe,chudák tvý rodiče kéžby viděli co tady píšeš by asi koukali jakého to mají parchanta!!!fůůůůůůu STYĎ SE!!!! -
ty buzerante...alebo buzerantko...on je král popu..a ty niesi nič...on toho dokázal viac ako ty...tak sa uvedom *9* *15* -
Michael was a good singer and the Michaela speak! *5* *5* -
Ale taky co můžeme čekat od 12ti letýho telátka viď, rodiče by ti měli zakázat počítač, nebo alespoň odpojit internet... -
-
Já za to nemůžu že ste tak blbí a líbí se vám takovej úúúúúúúúúúúúchil!!!A máš smůlu jáááá si budu na pc jak chci|!!! *1* *1* -
-
milé děvče úchyl se píše s Y a ne s I.. nauč se psát a až teprv pak sem něco piš.. je to hrozný že zemřel fakt hej.. a zrovna se to podělalo na našem rozlučáku.. nejdřív si udělá něco s nohou říďa pak kámoše musí operovat a najednou zemře Michael.. fakt hrůza *16* -
Jsi normální kráva, je mi z Tebe na blití, ty čůzo. -
Já MJ taky nijak nežeru, ale uznávám ho. koukla jsem na tvoje idoly, co udáváš na profilu. Jsem zvědava, kdo o nich bude něco vědět za 20 let, protože já je neznám ani teď. A není to, že se nezajímám, protože o MJ jsem se taky nezajímala, ale nešlo ho neznat!!!
-
-
-
běž se léčit chudinko....co si dokázala ty? Akorát psát blbý kecy do diskuzí...je mi tě líto...
-
-
jooooooooooo!!!
JE TO HNUSNÁ WOPICE A JE DOBŘE ŽE CHCÍPLA!!! *8* *5* *1* *1* -
-
píčo
-
-
michael
Jemi teprve 13 let a moc sem neposlouchal Michaelovi songy ale mam ho i tak rád jednou mi řek kamarád že to byl šmejd a já mu řekl že to byl nejlepší popoví spěvák pardon Nejlepší na světě kterýho nikdo nenahradí myslím si ale , proč by náhle umřel v 50 letech mohl to být doktor co mu furt dává léky jestli mu nedal víc léků než mněl nevím byl v dobrý kondici , nebo je to tak že prostě ho zradilo srdce , budeš nám chybět .... ty jsi jedineční spěvák světa popu . Je škoda že umřel v 50 ale umřel v dobrým . *9* *3* -
-
Re: michael
ano...je to jedinečný spevák...a tiež král popu...bol fakt dobrý...a bude mi chýbat...R.I.P Michael We Will Never Forget You... *9* *3*
-
-
Michael:(
Byl to skvělej zpěvák,tanečník dokázal toho strašnou spoustu..Mam strašně moc ráda některý jeho písničky *14* *9* ....Je mi ho moc líto *9* *9* ...A vy co si ani do "pusy nevidíte a máte jenom samý trapný řeči,sem radši ani vůbec nelezte,na vaše názory tu nikdo zvědavej neni!Nesaháte mu ani po kotníky!!!....Nikdy nezapomenu Majkí!!... *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Michael:(
tak už se dostal před toho patizóna *1* -
-
Re: Re: Michael:(
Běž si stěma kecama někam do pr****!!!! *10*
-
-
-
:(
R.I.P. :( *9* -
MICHAEL FOREVER
Michael byl a navždy zůstane KING!!!A vy, co se k jeho smti vyjadřujete nevhodně a vulgárně, běžte do pr****. Víte o něm houby, ale soudit byste jej chtěli. Chtěla bych vidět, jak by jste ustáli to, co musel ustát on. Dejte mu pokoj aspoň po smrti!! MICHAEL? I LOVE YOU FOREVER!!! -
-
Re: MICHAEL FOREVER
Skoro Nikdo netušíte jak těžký je být taková mega světová super star..myslíte si že si jenom užívaj a jejich zivot je jedna velká párty a o hodně lehčí než ten váš..zasraně se mýlíte!!Všichni kdo si to myslí!!!tenhle život je 100x težší než ten váš!!!
Tyto slavné celebrity zažijí tolik samoty,depresí,je na ně vyvíjený neskutečný nátlak,musí zůstat sami sebou,ze všech stran cítí závist,nemají opravdové přátelé,cítí agresi zlobu..musí být neskutečně silní a musí vše brát s nadhledem všechny ty sračky co jim kdo říká protože kdyby ne tak je lidi roztrhají na sračky!!!!!!
stáhnou je úplně dolů!!
Jednou k nim přijde fanoušek nalepí se na ně chováse úplně jako šílenec pusinkuje,objímá..atd.a hned na to přijde nějaká svině a chce vám dát do držky že jste strašnej čurák a nic neumíte zpíváte na playback a ste uplná nula,představte si to že jste to vy ten zpěvák..a že se vám děje tohle..připadáte si jako z jiného světa,máte max.pár blízkých osob,a když nebudete silní tak okamžitě podlehnete těmhle sráčským kecům o vás a to vás úplně zahubí..celebrity se schovávají před lidmi protože oni by hned měly potřebu jim ukázat že jsou "nic"..a at si moc nemyslí..atd...jenom si tohle všechno skuste představit..
a jak se cítíte?
Někdo to zvládne druhý zase ne..Mike bral léky a žil prostě mimo..byl sám!!
-
-
the best
michael byl, je a navždycky bude nejlepší zpěvák nikdy nezapomenu na jeho songy v posledni dobe jsem ho vubec neposlouchala spíš ty nový hity ale když je teď michael pryč tak mě dochází kam se na něj hrabou rihanna apod byl to kráál je a bude !!! ZTRATILI SME SVÝHO KRÁLE HUDBY A NIKDO HO UŽ NEDOKÁŽE NAHRADIT !!!R.I.P. 4EVER !!!!!!!!BUDEŠ MI CHYBĚT JSI FAKT NEEJ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
BUH
BUH AT AT TE PRIME DO SVEHO KRALOVSTVI.ŽIL SI ŽIVOT JAKY TI BYL DAN . DIKY ZA TEBE -
m
tet vali hip hop kramp a tak jo ale ty si valil moc dobře si borec i pesto všechno o.d.p