Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _viane_

Budeš nám chybět !!

Michael byl, je a bude legenda. Možná že on odešel, ale jeho písničky budou věčné a nezapomene se na něj. Já nezapomenu! Je to tak zvláštní koukáte se na jeho fotku a víte že už nikdy neotevře oči a jeho srdce už nikdy nebude tlouct. Budeš nám chybět. Odpočívej v pokoji, Michaele - jednou se tam nahoře všichni potkáme .
  • supermonika

R.I.P.

jo nas kral popu zemrel.on byl velmi zajimawej byl cernoch,beloch i zena.odpocivej v pokoji a smekam!!!!!!!!!
  • veronickaa

Je mi ho líto

Byl to ten nej zpěvák popu,prostě king of pop,jeho písničky budou věčné.Odpočívej v pokoji..
  • Michael

Michael byl můj idol,když jsem byla malá.Je mi ho docela líto.Uvědomuju si až po jeho smrti,že to byl fakt legenda celého světa..prostě má moji veškerou úctu!
    • hanullka95159

Re: Michael

taky jsem si celou dobu neuvědomovala jaká je to legenda!
      to až teď když umřel...
      budeš nám chybět michaeli
    • 9margaret9

Re: Michael

Tak to je přesné. Já jsem nikdy nebyla moc jeho fanouškem, ale písničky jsem poslouchala. Pravda je ale to, že mi všechno začíná docházet až teď. Když se nad tím zamyslím, tak musím uznat, že lepší popový zpěvák se dlouho nenajde. Michael je legenda s velkým L. Je to škoda......
      • a.n.c.a.

Re: Re: Michael

presne a taky tanecnik!...zrovna planoval comeback =(
  • bohuslavka

...

Michael, byl to rozpadající se kus plastu... když se někdo narodí jako černý chlap... tak má i tak umřít a né jako napodobenina bílý ženy!
    • u4ever

Re: ...

no to bych chtěla vidět teba jak vypáš. se určitě za chvíli rozpadneš sám/sama!!
    • veronickaa

Re: ...

Mohl by si k němu mít aspon trochu ucty když už je po smrti.. *9*
      • Re: Re: ...

Vždyť je to pravda...radši bych umřel jako celkem hezkej černoch, než jako idol panenky barbii tj.rozpadající se kus plastu!!
  • ...

michael jackson je proste nesmrtelenj.. legenda
    • Re: ...

jj byl proste nej!!!! kdyby nemel ty plastyky tak by vypadal dobre ale je to jedno byl proste moc dobrej a to je vse budez zit i dal michaeli *9*
  • fortturp

...

Bezvadný zpěvák..vždycky sem se ho snažila napodobovat a poslouchla ho.
    Mrzí mě ale to že se snažil být bělochem..umpřímně řečeno trochu mě to sklamalo a možná mu to zkrátilo jeho život! Ale přesto je skvělej *14*
  • maryscha

Je ho škoda!!! :-(

Je ho fakt škoda! Pořád tomu nemůžu uvěřit... sice jsem ho moc neposlouchala ,ale v poslední době se mi jeho písničky začaly líbit.Pro svoji slávu udělal všechno!Změnil si obličej aby nikdo nepoznal že je černoch...je ho fakt škoda :-( :-( :-( byl to fantastický umělec. *9* *9* *9* *9*
  • zanesskaaaa

R.I.P

nikdy jsem nebyla mega moc velká fanynka.. ale měla jsem ho ráda *9* ... ale každej jednou zemře... ale je pravda že ti kdo se k němu nikdy nehlásili tak teďkon jim hrozně chybí a všichni to hrooozně moc řeší.. ale že na moravě zemřelo nějakejch 11 lidí to nikoho nezajmá*15*.. a může mi konečně někdo říct co je to to R.I.P bo jak se to píše?? *1*
    • Re: R.I.P

už 12 a R.I.P je česky O.V.P-čili,odpočívej v pokoji neboli míru,anglicky řečeno *1*
  • _fans_niki_

Legenda

byl to legenda a i přes ty jeho plastiky atd..si myslím že si zaslouží obdiv..je to KRÁL popu a tím zůstane navěky...=(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit