-
:-///
Právě jsem narazila na jednu stránku, kde byla diskuze o jeho smrti.Hodně lidí tam vyjadřovalo lítost, ale taky se tam našli nepochopitelný vypatlanci, co psali názory typu:,,Proč ho litujete?"
,,Konečněěěě chcípnul!!!"
Apod.... tyhle lidi fakt nechápu!Psát o někom kdo zemřel a ještě o někom tak skvělým takový hnusný věci je vážně ZLOČIN!I když jste mu nefandili, taková smrt legendy přece musí člověka zasáhnout nebo ne???:-( -
Michael Jackson
Vrať se Michaeli! Strašně nám všem chybíš! *9* -
M.J.
Své jsem tu už psala, ale dnes jsem zažila něco co bych nečekala... Jela jsem za svou mamkou do nemocnice, a tak jsem jí po chvíli řekla, že Michael Jackson je mrtvý (jen tak, aby řeč nestála), na to ona, že už to ví... Na to, že nejsme žádné fanynky, začali jsme se bavit, že je to legenda, nedá se na něj a na jeho měsíční chůzi zapomenout apod... To on teda dokáže - lidi si ho budou navždy pamatovat, ho i to, co dokázal...
R.I.P Michael -
Michael Jackson
Ahoj všicni chtěla bych Vás pozvat na můj blog týká se Michaela Jacksona je tam pár videí Jsou tam fotky a pár článků,můžete tam napsat komentář třeba co se vám líbilo nebo nelíbilo na Michaelovy nebo prostě co chcete co se týká Michaela Jacksona. Budu moc ráda když se na můj blog zajdete podívat. Takže adresa mého blogu je zuzuku.blog.cz *4* -
IKONA
Rest in peace Michael ! You were a legend and legends never die ! We don't forget you
Na hudbe Michaela Jacksona jsem vyrůstala. Už jako malé prtě jsem tančila u televize u záznamu koncertu z Mnichova.
MJ je legenda a vzdy bude. Jeho hudba je nadcasova. I presto ze od vydani jeho hitů ubehl dlouhý čas , tak stále se jeho hity hrají, přičemž z vlastní zkušenosti vím , že když začne někde hrat MJ je plný parket.
Ano, uražejte ho klidně. Ale až toho dokažete tolik co on ,tak vám uvěřím. Sláva si vybrala krutou daň, ostatně tak už to bývá.
Nakonec bych se chtěla zeptat : MJ se i po dvaceti letech stale hraje a lidé na něj paří/tančí/kalí o106.Myslíte, že se za dvacet let bude stále tančit na nějakého Justina?
NE nebude , možná se mu za těch 20 let někdo zasměje a tim to skončí. *13* / ( viz. Modern Talking)
Michael byl zlomový bod v popu.Ne nadarmo nesl a stále nese přezdívku " Král popu" . Bez něj by to nešlo.
S pozdravem Zuzka
P.S. : Pop nesnáším, ale MJ je proste MJ.Nelze vyjádřit. *9* -
-
Re: IKONA
Ano,naprosto s tebou sohlasím,nechápu tu ostatní lidi,kteří ho urážejí..
-
-
Neeej
HeEy on bYlL nEJlEpŠšÍ tANeČnÍK A ZpĚvÁáK Co eXioStOvATl!!!oN jE pRoSTě prO mĚ jAkO BŮůH jEn DíKy NěMu seM sE oDhODlAlA TAnCOvAtT tY bUdEŠ NaVěKy V mÝýM sRdCI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Michael
ja jsem nebyla vubec nějaký jeho fanoušek nebo tak něco..jen jsem veděla že existuje a znala pár jeho hitů..ale jeho smrt mě opravdu strašně zasáhla...je to neskutečný...ale stejně ve mě bloumá myšlenka že se třeba jen opravdu někde vypařil a v červenci se zjeví jako nic a povede se mu ten fenomenální comeback:)..ale kdoví..jwsem opravdu z toho zmatená....je mi z toho strašně smutno..:( -
...............
Člověk musí opravdu zemřít a potom bude teprve moc slavnej .ten starej dědek WAaldemar Matuška předběhl i Zaca Efrona je mrtvej a tedˇ umřel Michael Jackson a je na 3 místě z 10 nebo 9 mevém, kdw byl možná, že až umře třeba Karel Gott tak bude na 4 místě -
...
michael to uměl vždy na podiu pořádně rozbalit,skvělej tanečník,zpěvák..odešel do hudebního nebe,ale jeho HITY budou žít mezi námi dál a napořád ... -
l
umřel *9*