-
Michael Jackson
On je super *14* prostě originální hlas i tanec *4* jenom je dost škoda že už mu zbývá jen půl rok života *9* *9* -
-
Re: Michael Jackson
co to placas?? jak pulrok zivota?? to je naka blbost ne?? *13*
-
-
Lol
je to debil:dtakovej umelej tvl:D -
-
Re: Lol
tak proc sem lezes kdyz je to debil podle tebe najdi si jiny fanclub blbecku
-
-
Vyhraj dva lístky na Michaela Jacksona v Londýně
Vyhraj dva priority lístky na koncert Michaela Jacksona v Londýně. Pravidla soutěže na www.regionalninoviny.cz -
michael
má nádhernej úsměv, krásný vlasy a zpívá strašně dobře - nevim, co se některým z vás na něm nelíbí *5* -
-
Re: michael
ahoj líbi lo se mi co si napsal(a) a chtěla jsem se zeptat jestli nevíš jestli někdy osahával kluki někde jsem se o tom doslechala ale new kde -
-
Re: Re: michael
muzes byt prosim konkretnejsi nevime komu to bylo diky za odpoved
-
-
-
králem popu byl a zustane.
Michael jackson si opravdu titul kral popu zaslouzil.Je vyborny tanecnik a zpevak.Vzdy jeho pisne znamenaji neco ze zivota a tak to ma byt!kdyz mi bylo nejhure pisne jeho me podrzely!Je az ohromne co dokazal,vzdyt byl lepsi nez madonna!!! *14* Ja ho miluji uz pres 10let a porad budu.Lid nikdy nezapomene na Michaela Jacksona.A co se tyce obzalovy skrze deti,,za to vse muze jeho druha manzelka!O je vlastne ,jak sam o sobe tvrdi,neco jako Petr Pan *14* *14* -
-
Re: králem popu byl a zustane.
jsou sice o něm takové povídačky,ale mi připadá Michael jako velice dobrosrdečný člověk,jsem o něm viděl dokument v televizi a tak na mně působil -
Re: králem popu byl a zustane.
poletí se mnou někdo do tý anglie,když ho všichni tak milujete?já ho taky miluju a ráda bych s někým z vás letěla.už není moc času,prosím ozvěte se mi *9* *9* *8*
-
-
divnej
nj písničky nemá tak strašný, ale ty jeho plastiky....hrůza!!! teda jako černochovy mu to slušelo víc *9*
a že chtěl zabít svý dítě to už vážně naznačuje tomu že je duševně chorý!! *9* -
-
Re: divnej
Možná si duševně chorá ty, protože to co tu plácáš jskou jenom kecy a bulvární výplody...
-
-
Jackson
Michael Má pěkný písničky ale těch plastik a k tomu ještě měl prsa!!!Ale jinak je super!!! *3* *14* *4* -
-
Re: Jackson
kde jsi to vzal to je blbost -
Lidi,nevíte o někom,kdo má v plánu letět do tý Anglie?Prosím ozvěte se mi. *7* -
-
Re: Re: Jackson
Ja idem na koncert 08.07.2009. listky som uz v predpredaji nezohnala, ale kupila som ich cez cesku stranku ticketbande. Boli drahsie ako v predpredaji, ale Michael mi za to stoji. *3* Ak mate niekto zaujem, ozvite sa mi prosim, mam este jeden listok, ktory potrebujem predat. kupila som ho cez ticketbande za 8095 CZK, tak aspon za taku cenu alebo aj za menej. dike -
-
Re: Re: Re: Jackson
Ahoj,jak to probíhalo na tom ticketbande?chci si to tam taky koupit,ale moc tomu nevěřím. Můžeš mi prosím napsat všechny podrobnosti ohledně koupě na mail: darkness@centrum.cz, děkuji, problém je, že tam nepíši do jakých je to řad -
koupi hned
ahoj,ja ho koupim a poletim s tebou *15*
-
-
-
Jo má plastiky ale narozdíl od jiných mu náhodou sluší!!!! Jo a jak píšeš tak Michael neměl prsa to byla "sranda" kterou já nepochopím a vůbec to nebylo vtipné!!!!!!! I LOVE MICHAEL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Michael je prostě *4* !!!! (kdo nechape tak michael je anděl)
-
-
nové turné
Ahoj kdyby byl Majkl tak nemocný jak se píše tak by neplánoval turné s 31 koncerty.Majkl je zpět a bude to bomba jako vždy *14* -
♥
Navždy to bude LEGENDa byl to jeden z nejkrásnějších černočských zpěváku a on se tak dodrbal *13* ..Teď se diví že mu moc života nezbývá -
mike
mike gey neni!!!prej je pedofil ae to neni!!!!!mike je krásnej... *15* *8* ale tet už moc ne :) když zpíval smooth criminal byl úžaa *5* *14* -
-
Re: mike
Ahoj lidičky,asi jsem se zbláznila, ale chtěla bych se tady s někým domluvit na to koncertě v Anglii.Jde totiž o to,že jsem prohlásila,že jakmile bude mít Michael konzert,tak jdu.Ale bohužel je to až v Anglii a já neumím ani pořádně anglicky,na to abych se dorozuměla,tak bych k sobě někoho potřebovala.Byla bych moc ráda,kdybych nemusela letět sama.Doufám,že se to teda bude konat,tak kdybyste měl někdo zájem,tak se domluvíme,ju?Byla by sranda a hlavně by jsme mohli vidě tu naší lásku. -
-
Re: Re: mike
ja idem na koncert 08.07.2009. Odlietam z Bratislavy, ale medzipristátie je aj v Prahe. A zatial to vyzera tak, ze idem sama, takze budem rada, ak sa niekto prida. -
-
Re: Re: Re: mike
Já s vami chci letet,lístek si hned koupím *8* -
-
Re: Re: Re: Re: mike
Proč se mi nikdo neozývá?????????? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mike
divny pac letet ste nemohli a nemohli ste cekat ze se nekdo prida listky byli vyprodany za pul hodiny co se o tom lidi dozvedeli *15*
-
-
-
-
Koncert
Má někdo zájem letět se mnou na jeho koncert do Anglie? pokud ano, napište mi na mail, díky. *14*
-
-
Re: mike
HLavne Bad *4* *14* *14* *14* *5* *5*
-