Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dajuska

krasavec

michael je fakt nej to máte mpravdu jenom nevim jestli je gey
  • 29jaroslava29

michael

Myslíte si,že je opravdu Michael tak vážně nemocný?já jsem slyšela,že se naopok sítí skvěle.Tak nevím co je pravda. *3*
    • Re: michael

michael je nemocny jen ne tak jak se tvrdi *4*
  • Škode...

Michael je dokonalej..nebo spíš byl.. mylsim, že za to všechno co se mu ted děje.. může jeho táta.. četla jsem, že prý když malý jackson vynechal jen jeden taneční krok táta ho hned zpráskal páskem.. vzal mu dětství.. Ani se mu nedivim že ted tvrdí , že je Peter Pan... Je to velká osobnost.. Veliký člověk.. Škdo že to všechno končí. Ale pořád věřim.. že se vzchopí!!
    • Re: Škode...

souhlasim s tebou *4*
  • Michael je vážně nemocný

MICHAEL JE VAZNE NEMOCNY JE TO SKODA *9*
  • Michael

Souhlasím s váma.Michael je upe nej má nejlepčí hlas.mu fandim...fakt KING of POP..nejlepšííí *4*
  • King of Pop

ahojky také jsem velkou fanynkou Michaela Jacksona už od malička poslouchám jeho hudbu přeji mu jen to nejlepší je to náš King of pop forever,in my heart *14* *4* *14* I love you *14*
  • Majkl

Myslím si že tento člověk doplatil na citlivou duši a americanství,je to nejnadanější hudebník všech dob. JE TO ....MICHAEL JACKSON !!!! *5*
  • michael

ahojky jak semáš tady verča *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1*
    • dianna114

michael

Doufám,že se mnou budete souhlasit,že je Michael lepší než ten hnusák Marilyn Manson!!!!!
      • Re: michael

mj(michael jackson) mm(marilyn manson)
        ani nahodou to se neda sorvnavat uplne jinej styl mj je pop a mm je glam-rock
        srovnavej vodu s chlebem to je proste neco jinyho
        mm je nej v glam rock a mj je nej v pop
        i kdyz mj toho mm dohani
  • Proste ho miluju :-)

Ahojek, chtěla jsem přidat Majkla na web, že ho miluju a moc mi nejde vložit tam jeho fotoška, neporadíte jak na to? *14* *7* *14* *7* *14* *7*

http://www.prostemulluju.cz

Díkec *4*
  • Michael

*1* nj... Michael boréééc jak cip *1* *1* je upe drsný *15* ale někde jsem četla ´že už mu zbývá jen pul roka života *5* ale nwm co je natom pravdy... *9* snad NE! *13* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit