-
MJJ
Je to frajer velkej frajer to co dokazal on to uz nikdo nedokaze, nikdo!!!!!!Doufam ze se hodne brzo vrati a ukaze tem novejm radoby zpevakum kdo je KING.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zKAZA
chudak neunesl svou slavu,pedofil jeden,no a jak dopadl.tak jak mel *5* -
-
vyhra
je mi jedno co si kdo mysli. ja neřikam že je nejlepšíí na světě,ale určitě je dobrej. je a vždy bude v našich srdcích jako megahvězda.je to OSOBNOST kterou by se chtěl stát každý druhý člověk!! ale i tak když se někomu michael (mikael) nelíbí tak nemusí lézt na tu stránku kde ho zbožňují. někdo může říct: fůůj..nechápu jak se vám může líbit. ale někdo může zase říct:jůů.. nechápu jak se vám nenůže líbit...Já si myslím že je supr *14* *14* -
-
Re: vyhra
Je to MEGASTAR!Ja Michaela uplne nejvic zboznuju, zboznovala jsem ho a vzdycky budu! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: zKAZA
Mam pro tebe radu, tady nikdo(z Michaelovych) nestoji o Tvoje urazky a chod si na jinou diskusi!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13*
-
-
Michael is super
Ahoj Michael je super Má perfektní styl, V magazinu Ebony pěkné foto už se těším na nějaké koncerty .v Roce 2009 má jich být celkem 30 v Evropě I love you MIchael *14* *3* -
-
Re: Michael is super
fakt tak dík to jsem nevěděla...už du scháňět lístky a möc se těšíííím
-
-
michaele pls te udelej MEGA COMEBACK
Je to nej borec jakýho znám....ne doslova. *14* doufam ze uz vyjde nejaky jeho poradny cedecko a zacne koncertovat.....moc rad bych ho nazivo videl, pac upa nej tancuje tky zpiva. *7* *3* a doufam ze to nebudou zas jen remixi..chci aby byl zase ta nej hvezda o ktery se pise v kazdejch novinach i casopisech...at je to o bulvaru nebo prirode musi tam bejt a na titulni strane *4* *3* *14* I love you more Michael *14* *14* *14* -
MJ
MJ je prostě hvězda, a bude. A ti, kterým se to nelíbí se stím prostě musí smířit. *4* -
Dodatek
A ještě jedna věc: ti kteří ho nenávidějí, proč sem vůbec lezou? Proč si prostě nejdou komentovat SVOJÍ oblíbenou hvězdu? *7* *7* Říct názor samozřejmě můžou, ale smysluplnej, taky by mohli říct PROČ nemají michaela rádi. *13* -
4ever
Byl megahvězda, a stále ještě je. Bohužel dnes vám většina lidí na otázku Znáš Michaela Jacksona? odpoví:Jo, to je ten s plastikama jak se mu rozpadá obličej, co? Je opravdu nechutné, co dokáže bulvár lidem nakecat. Nedávno jsem zaslechla, že se mezi ním a Pamelou Anderson něco vyvíjí! Nebo s tím obličejem: jestli jste někdo viděl videas na youtube z roku 2008, víte, že jsou to lži. Že se rozpadá, není pravda, a tváře má propadlé protože je mu 50. I popové hvězdy stárnou!
P.S.: Prý vydá nové album, je to pravda? *13* *13* *13* *7* *7* -
Ahoj
Zdravim všechny fanoušky a posluchače kvalitní hudby a tance.Myslím,že bulvár a peníze se promíta,jak kapka deště času.Když si uvědomíme,že předběhl dobu je NEJLEPŠÍ a VŽDY BUDE.Stal jse ikonou solidarity a výdělkem se jeho nohy už nikdy nemusí dotknot země.Vydělal a rozdal víc štěstí a financí než Lady Diana.Jen doufám,že se Nám připomene svým excelentním vystoupením. *5* -
Koncerty
cauky..hele nemate nekdo nahodou seznam jeho koncertu?? myslim kde byli a v jakej dobre..diky za kazdou odpoved *3* -
Michael
miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*