-
Love U, Michael♥
Oh, my god!!Miluju ho, myslím si, že nikdo z vás do něj neni tak zažranej jak já♥, už od pěti let o něm básnim jak malá *1* On je prostě dokonalej, na NĚJ nikdo nemá, je jak můj bůh, opravdu nechápu, jak se 15ti letá holka může zbláznit do Michaela Jacksona, ale já SEM DO NĚJ ZBLÁZNĚNÁ!! *14* ....Mějte se:)...a smooth criminal♥♥♥
lOvE yOu MiChAeL....♥♥4 ever♥♥ -
máte někdo ten jeho singl
máte někdo ten jeho singl get het off my mind v mp3 je to nádherný singl a mind is the magic i ten je hezkej koukně te se na youtube *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: máte někdo ten jeho singl
nikde neni ani na youtube *8*
-
-
:D
prave som si spustila jeho radio,a tak nahlas mi dalo ze :D prekonavam sok hu hu huuuu *15* *15* *3* *3* *3* -
skoda,ze je PEDOFIL
ako,majky ma sqely hlasoq,ale je pedofil...mno skoda! *5* -
-
Re: skoda,ze je PEDOFIL
A jak tohle můžeš vědět ty si byla jeho obětí??!!! To je jen hnusný způsob jak z lidí vytřískat peníze!!!!!!!!!!!!!!! Podle mně to je čistá duše on by N I K D Y neublížil dítěti!!!!! Jak prohlásil: Raději bych si usekl ruku než abych ublížil dítěti!!! Já vůbec nechápu jak někdo může tomuto věřit(že je pedofil)!!!!!!! I LOVE MICHAEL!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Je to hvězda
Je hodně dobrej, sice nechau co ze sebe udělal ale je SUPER! Ty časopisy co ho pomlouvaj sou blbý! Má tu někdo rád písničku Beat It nebo Billie Jean? Zbožnuju! *4* *14* *14* -
Král POPU
Michael J. je v tanci a hudbě Bůh s talentem nevídaných rozměrů, s uměním šokovat jako nikdo jinej!!Člověk s takovýmto štítem ale nemůže dojít klidu na téhle Zemi,mrchy lidi se ho snaží hold odedávna systematicky zneškodnit,a Michael je hold citlivá duše,takže se na něho nabalují neustálé problémy teď i tím víc ty zdravotní!Doporučuji jeho knihu básní a úvah:"Tanec jako sen!"kde jsem nahlédla do jeho duševních rovin a smyslů *4* Do pekel s jeho protivníky.. *16* *16* *16* -
MJ best
MILUJU MIKEHO NADE VŠE....MILUJU HOVÍCNĚŽ VLASTNÍ IVOT,NĚŽ RDINU A NEŽ PŘÁTELE...ON JEMÍM VŠÍM...JSEM JEHO AŽ FANATICKÁ FANINKA...ALEJÁHOMIUJU...LÍBÍ SEMIJAK TED VIPADÁ, JAK VIPADAL...A BUDESEMILÍBIT JAK BDE VIPADAT *14*
LÍBÍ SEMI VŠE NANĚM....LIDI COHO NESÁŠÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ, NĚKEŘÍ Z RODINYMI ŘÍKÁ ŽE JE TOPEDOFILKTERÉMU SE ROZPADÁVÁ NOS...COMÁJ FURT STÍM NOSEM KRUCÍÍŠ !! VŽDT HOMÁ NÁDHERNÝ....¨¨
JAMIKAPROSTĚ MILUJU...SNAD BUDE U NÁS V ČR KONCERTOVAT *1* MĚ BYSTE POZNALI PODLE TOHO, ŽE NEJVÍC JEČÍM A ŽE TAM DPADNU *14* -
-
Re: MJ best
Taky mý slova,i včetně toho vzhledu!Je nádherná bytost,a NIKDO jiný ho nenahradí!! *4* -
michael
proč vidím na internetu nejaký fotky co si z něj dělaj srandu *5* *16* !!!!!!!!! mám moc ráda michaela jacksona *14* ale nevím proč skoro všechny lidi na světě ho pouvažovali jako že týrá děti to snad né tobi přece michael neudělal a jestli tady někdo nemá rád michaela jacksona tak tady nemá co dělat váš kometář michael je hvězda krásně tancuje a i spívá je to borec šikulka jeho nemoc mi udělala husí kůži a to že umírá já to mu moc nevěřim ale michael se s toho dostane je to bojovník a kdybi ty děti týral tak bi mu nenechali přece abi měl v péči své děti jenom si tohle michaele pořádně přečti pamatuj si silnej a si hvězda a všichni ti držíme palce a nevadí že ti je už 50 nic si s toho nedělej seš pořád ten mladý kluk co krásně spívá a hlavně tancuje učil si i nějaký lidi tancovat a vidíš naučili se a ty si to si pamatuj si bojovník hvězda a víbornej tanečník ty si král ty si KRÁL POPU *3* *4* I LOVE MICHAEL JACKSON *14* *4* *14*
-
-
síma
tý jo..on vypadá v obličeji jak panenka x) a ten nosánek..no hej ty palstiky.. xD
ale 50 bych mu vůbec neřekla..
a co všechno dokázal ..na něj v tomhle nikdo..sice ho nemám vůbec ráda ale ňákej můj obdiv má ;) -
sháním jeho celou diskografii v mp3
ahoj lidi všem co ho mají radi tak jako ja přeju Všechno nej do nového roku 2009
Mohla bych Vas poprosit o radu kde bych stáhla jeho celou discografii v mp3
od bad až po to jeho poslední
to je odemne vše a necht se Vám splní Vaše novoroční předsevzetí do roku 2009
byla bych moc rada když mi tu nekdo pomuže
*4* *3* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: sháním jeho celou diskografii v mp3
Nazdar všem..nevíte pls. někdo jak se menoval film kde hrál M.J bylo to nějak Měsíční válka nebo tak nějak...pradte -
-
Re: Re: sháním jeho celou diskografii v mp3
MOON WALK
*3*
-
-
-
prodám knihu Tanec jako sen
Prodám knihu napsanou Michaelem Jacksonem Tanec jako sen (Dancing the Dream), pevná vazba, jako nová, exkluzivní fotografie, křídový papír, vyšla v roce 1992 ( u nás v 1993). Je to raritní kousek, kniha už běžně není k dostání. Zájemci kontaktujte mě na n.natalie@atlas.cz -
-
Re: prodám knihu Tanec jako sen
ja bych ji od tebe koupila jen si řekni cenu a ja ji beru -
Re: prodám knihu Tanec jako sen
A za kolik? Já jsem knihu koupil před rokem za pětikilo...:( -
-
kOUPIÍM TU KNIHU!! PROSÍÍM
Ahoooj prosííím tu knihu schánim už strašně dlouho koupim jí hned! *4* *3*
-
-