-
Achjo...
Ahojky, dneska jsem sice dostala výzo, ale zítra musím odjet do Polska na dovču s rodičema... moc se tam netěší, ale jedna věc mě asi bude držet nad vodou... Vlastně spíš jeden člověk - Michael *14* Budu ho poslouchat kdy budu moct... Snad mi to pomůže...
taky tam nebude internet, takže si s váma nebudu moct 6 dní psát... co já tam budu dělat?... *7* -
-
Re: Achjo...
Tak si to tam užij *3* .. a klíd .. já taky byla 6 dní totálně odříznutá od diskuse *15*
-
-
čus
ahojky holky!!! Tak jak se máte?? taky sem se chtěla zeptat jak ste to minule vyřešili s tim hekrem jak to tady kazila vydával se za mě?? a jinak dneska sem dostala taky výzo a zzj sme na tom stejně mám jednu 3 a čtyři 2 ... *15* *15* -
-
Re: čus
já se mám dobře a ty?? myslím že jenom jednou se za tebe vydávala...a ještě za někoho ale uš nevím zako koho, ale za mě nee *15* *15* no a pak nakonec nám dala pokoj... ale já z toho budu mít výtlem ještě půl roku *15* *15* -
-
Re: Re: čus
a jak víš že je to ONA proč né ON ?? *7* *15* *15* jo a vydácala se ještě za pajku52 ... a proč výtlem??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: čus
já nevím... taková intujice že je to ONA *15* *15* já nevím proč výtlem... já sem v tu chvíli co tu psala měla nákej záchvat smíchu takže sem se tomu strašně smála...a nevím když si vzpomenu jak nám tu nesmyslně radil/a co máme a nemáme dělat tak se prostě začnu smát *15* -
-
Re: Re: Re: Re: čus
to jo..! já nemihla z toho jak si nemohla z týholky jak si úpe říkala co se o nás stará a tak.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čus
dobře ty!! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: čus
no to bylo nejlepší *15* *15* *15* máma pak ze mě taky dostala výtlem páč já sem se skoro válela na zemi *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: čus
Světe div se, ale já mám jen jednu dvojku, nevím jak jsem to udělala, celej rok tam přece spím, ale asi s Michaelem... jde všechno líp... *3* -
-
tak to ti gratuluju *4* já sem mohla mít 4 dvojky ale o blbej půlbod mám jendu trojku... noo ale mám průměr 1,7 takže ještě musím zváldnout příští pololetí a jestli budu mít průměr do 1,9 tak se dostanu na jednu střední bez přijímaček *15* *15* A moje kámoška má teď samí jedničky...fakt nevim jak to udělala *15* -
ty jo tak to seš dobrá! *15* -
-
Re: Re: Re: čus
Díky *1*
-
-
-
-
Bye
tak já du s babičkou na oběd ale zase se vrátím *4* papá *3* -
ahoj
Ahoj lidičky je tu někdo?? *4* Já už sem doma a mám výzo a mám jenom tři 2 a jednu 3 *15* *15* No a už mám prázdniny *15* *15* A jak se máte? -
-
Re: ahoj
Tak brzo?! To není fér... *1*
Jinak jedna dvojka... *5* -
-
Re: Re: ahoj
my ve škole nebyli ani půl hodiny... takže asi tak 8: 20 už sme šli dom *15*
-
-
Re: ahoj
ahojky *3* ja mam jednu 3 a ctyri 2 a pak uz jednicky *15* no ujde to ! *4* hlavne si chci uzit prazky !!a jed na Thriller dance record ale to se mi bouzel nespni *9* a jak se mas ty? -
-
Re: Re: ahoj
celkem fajn *15* Ale nevim co mám dělat *15* Jaké bude téma? -
-
Re: Re: Re: ahoj
no to zatim nwm *15* *15* ale dneska jsem poznala jednoho kluka kterymu je 25!
a jedna vec me na nem zarazila nejvic!! on MJ neresi jako osobnosti jako zpevaka.... on ho resi jako normalniho cloveka ktery byl obvinen ze zneuzivani deti! *9* on ho bere jako cloveka a to ze MJ je neznamejsi clovek planety to prehlizi!! za vzhled ho neobvinuje rika ze buh ho stvoril jaky byl a co si clovek ze svym vzhledem udela to je jenom jeho vec kterou ostatni maji respektovat!! ale to me ani nezarazilo ale zarazilo me to ze je 100% presvedcen ze je nevinny jako je i ja tomu verim ale on je upne do toho zazrany a kdyz nekdo rekne neco ze je MJ pedofil tak on ho prehada a jde si za tim jako sup !! kdyz jsem videla jak se hada s jakymsi chlapem tos to byla sila !! proste nwm proc ale zarazil me !! -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
wow *15* *15* to já znám jednoho kluka... teďka vyšel ze školy takže je mu asi 15 nebo 16... a málem sme spolu chodili *15* No ale on úplně se MJ zastával... jako jeden namyšlenej "inteligent" stejně starej jako já tak prý MJ nějak urážel a ten kluk kterýho znám na něj začal řvát a zastávat se Mika a říkal mi že by ho přede mnou zmlátil no a tak... *15* a potom na absolvenční nákej papír kterej pak vyvesili ve škole napsal "Michael Jackson" a hodně lidí říkalo že si to tam dal kvůli mě *15* *15* Tak mě to celkem potěšilo ale teď ho už asi nikdy neuvidím *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
*15* já mám na něj možná icq *15* ale já nevím kdy tam bude ... třeba se dáme dohromady máme tvé požehnání *15* *15* -
no to nn vy to musite dat dohromady !! *1* *1* *3* mete me svoleni *4* musis na neho vypatrat kontakt
-
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
a on neni jeho fanousek -
-
ahá *15* *15* tak to by mě taky zarazilo... asi má rád spravedlnost *4*
-
-
-
-
-
-
:)
ahojky po ránu -
,
ty vole ja dneska snad ani neusnu -
*
Tak at' se pak nedivý, že Michael bral prášky na uklidnění atd. Když přišlo 1 obvinění ze sex. zneužití - víte jak mu muselo být? ON člověk milý, hodný, hodně citlivý.... a ted' najednou toto? On to nechápal.. určitě si říkal: proč? Za co? Co jsem komu udělal? Z jakýho důvodu?? a kevšeckýmu se dotoho chytil bulvár. A za pár let znova. Další obvinění..... on z toho musel být tak špatný, já se ani nedivým že se do sebe uzavřel, nikomu nevěřil.)
Mě je z toho na nic. Akorát z něj dělali s prominutím debila... :'-(( -
**
děcka to chce na živý pokec, určitý věci nedokážu popsat... z toho dokumentu. je to hrozný, ty babi s tím rozhlasovým debilem bych nejradši profackovala!!! -
**
myslím že tam o tom mluvili v tom dokumentě... - i já si myslím že z jedné velké strany za to může bulvár!!! to co o něm psali, jak ho nazývali, jak o něm vymýšleli nebo si domýšleli hnusný, lživý a nepravdivý kecy, je to svinstvo!!! A Michael byl z toho špatný, hoodně špatný, to si tady nikdo z nás nedovedeme představit!! nikdo!! to bychom museli jedině zažít abychom věděli jak mu muselo být!! A za ty roky se to na Michaelovi podepsalo....
Zakázala bych bulvár.. zakázala!!! Ničí to lidem život!! Takový věco by opravdu měli zakázat!! Kdo to kdy vymyslel?? Je mi z toho na nic!!!!!! -
-
Re: **
já taky souhlasím -
-
Re: Re: **
souhlas
-
-
Re: **
Jop, jop .. souhlasím !!
-
-
Ian Halperin
Ian Halperin (režisér dokumentu) přeci napsal knihu, kde píše, ty hnusný věci o Michaelovi, že ? Nebo to byl někdo jiný ?
A ještě něco, jaký máte názor na tento dokument ? Protože á jsem na FB našla hodně odpůrců tohoto dokumentu. :) -
-
Re: Ian Halperin
Yep .. to je on ... -
-
Re: Re: Ian Halperin
Jsem chytráá :D .. (pššt) :D
-
-
Re: Ian Halperin
mě se nelíbilo jak tam tá jedna baba jestli to byla ta psicholozka nebo ta novinářka Annette fakt nevím přesne.. jak o něm mluvila!! -
-
Jo, ty ženský nevěděly o čem mluví. Nebo ten pán, ten reportér, nebo kdo to byl. To taky nebylo hezký, ale jinak se mi celkově líbilo, jak Ian nakonec řekl, že už konečně pochopil o jak důležitého člověka jsme přišli. :)
A taky se mi líbil první díl. :) -
Nemůžu si pomoct,ale ta 1.část se mi líbila více..Tahle mi přišla taková divná,čekala jsem,že to bude stejně dobré jako to první nebo ba i lepší,zajímavější.Zkrátka tato část se mi nelíbila *9* *8* -
-
Re: Re: Re: Ian Halperin
já sem se na ten včerejší dokumet moc netěšila páč v ukázkách bylo vidět jak a o něm budou hnusně mluvit... A taky se mi víc líbil ten první *3*
-
-
-