-
Thanks...
Každej den chodím běhat... nesnáším to, ale co bych pro svý zdraví neudělala, jsem vždycky tak upečená... *16*
Ale poté co jsem si stáhla P.Y.T. už mě to baví... na to se vážně skvěle běhá... Už je mi jedno, jestli jsem unavená, říkám si kdyby okolo mě nebyli lidi, klidně bych si i zpívala... *1*
P.Y.T. = nice *14* -
-
Re: Thanks...
no vidíš jak sis to pěkně zpříjemnila :-))) s Michaelem♥♥ -
-
Re: Re: Thanks...
No právě, s Ním... *14*
-
-
-
cože?
Pročítám diskuzy..co ta LoLiPoop je zač? to si tu na nás přišla vyskakovat nebo co? Bože tohle nejsou inteligentní lidi..nechápu jak někdo může takovejhle hnus z pusy o Michaelovi vypustit..já bych to o něm nikdy neřekla a ani nenapsala na to bych neměla odvahu urazit krále Popu..ale kdyly byla ta holka registrovaná tak bych jí něco napsala..ae nění..škoda napíšu to tady.. -
-
Re: cože?
Já to taky nechápu, škoda o tom mluvit, nemám vůbec chut' se rozčilovat.Ale za to co napsala bych jí nejradši jednu vlepila!!!!
-
-
the voca people
http://www.youtube.com/watch?v=nu9P vliYwZ4&feature=related
Holky jak jsme sem teenkrát dávali to video s těma lidma jak je tam billie jena..tak jsem našla toho a do 1:30 je tam We are the world -
-
Re: the voca people
né tak omlouvám se je to celý we are the world..akorát trošku jinak pak od 1:30
-
-
:)
Už jdu spát,mějte se hezky zítra se tady asi neukážu,jedu k tetě na oslavu *15* tak asi až ve steřdu *9* uvidím..dobrou *4* -
?!
No já teda zírám...pár hodin tady nejsem a stane se tady tolik věcí...nebo spíš jedna věc,ale mířená na nás všechny...nechápu co si tím ta(ten?) lollipap chce dokázat?Vidím to na nějakou maximálně desetiletou rozmazlenou holčičku,která někde pochytila pár sprostejch slov,přečetla si ty kraviny o Majkým co píšou v bulváru a myslí si,že nás tím ohromí...jak jsem si to teď pročítala,tak jsem měla chuť tam něco napsat,ale pak jsem si řekla,že nemá cenu se zahazovat s někým kdo o MJ vůbec nic neví a nesahá mu ani po kotníky...doufám,že už se tady neukáže,protože sem chodím jenom proto,že je to asi jediný místo,kde mají Majkýho všichni rádi.A pokud by sem začala psát nějaká malá kráva tyhle věci častěji,tak už fakt nevím s kým bych se o MJ bavila *9* *16* *9* -
-
Re: ?!
Přesně tak... nevím, co tím chce dokázat... neví o něm nic, tak ať mlčí... jen sprosťačit... k čemu asi? *9* -
-
Re: Re: ?!
jako já ani nechápu,proč zrovna tady píše takový blbosti?Proč zrovna u Majkla?Proč to nepíše,já nevim třeba u Biebra(to je jenom příklad,neurazte se kdo ho má rád *3* )?!Ubohost některých lidí prostě nechápu a asi nikdy nepochopím.. -
-
Re: Re: Re: ?!
oni akorat chcou naprudit fanousky a pak se smat tem komentarum co pisem k tem jejim priblblym prispevkum *10* ..proste magori..
-
-
-
-
Tribute for MJ
http://www.youtube.com/watch?v=KaNo ba6JCls tak to se opravdu povedlo úžasné,ke konci vystoupení jsem brečela s ním,ta písnička je prostě hodně dojemná-teď obzvlášť *9* *9* ale krásná *14* -
♥♥♥
Ach,tenhle klip úplně miluju *14* *14* Strašně moc mu to sluší,mít možnost tak do toho klipu okamžitě skočím a nepustím ho a nepustím,broučka♥!! *14* *15* *14* *15* -
-
Re: ♥♥♥
Kterej klip? *1* -
-
Re: Re: ♥♥♥
tento: http://www.youtube.com/watch?v=cupn sUDyjuA&feature=player_embedded jsem se tak rozplývala,že jsem ho zapomněla vložit do příspěvku *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ♥♥♥
nejde mi to zobrazit... *9*
-
-
-
Re: ♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=cupn sUDyjuA&feature=player_embedded taky bych mohla hodit odkaz,že?? *15* *15* *15* *15*
-
-
Papá
tak já dneska jdu, asi se tu ještě večer stavím, mějte se moc hezky...
Got bless you *4* -
-
Re: Papá
ahoj,ty taky *4* *4*
-
-
speciál Bravo?
Chci se zeptat, víte o tom Bravo speciálu někdo něco? já jsem vůbec netušila, že má zase vyjít.. *9* -
-
Re: speciál Bravo?
Neni to nic extra, prostě je tam plakát a zmínka o tom, že je to rok, co umřel. Ale píšou tam o něm hezky :) -
-
Re: Re: speciál Bravo?
počky ale to bylo v normálním bravu, ne? tam byla jedna stránka... Ale měli tam toho dát víc...
-
-
Re: speciál Bravo?
on ma nejaky vyjit ? *7* to vubec nwm *9* a to ma vyjit ten stary nebo novy *7* -
-
Re: Re: speciál Bravo?
Já právě nevím, četla jsem to ve starších příspěvcích ze dne 20.6, tak nvm... *9*
-
-
-
Proč?
Já prostě nedokážu pochopit lidi co sem přijdou Michaela, nebo jeho fanoušky urážet... ještě jsou sprostí jak dlaždiči... kecají hovadiny... to si tak zlepšujou náladu nebo co? může mi to někdo vysvětlit? *7* -
-
Re: Proč?
to mluvis o me ze jsem sprosta jak dlazdic *7* *15* *15* *9* -
-
Re: Re: Proč?
Ne o lolipoop... *4* -
-
Re: Re: Re: Proč?
tak to jsem rada *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Proč?
ty seš snad správná fanynka... *3* -