-
Ahoj
ahojky... dnes jsem byla na hasičské soutěži a náš vedoucí tam do mě ohledně MJ pořád valil... chvilema sem myslela, že už se rozbrečim a uteču ale... prý oplakávala si ho hodně když umřel...řikám ne protože sem ho v té době ještě neposlouchala... dostal výbuch smíchu a řekl, že jsem skalní fanynka bo něco takového a pořád se do MJ navážel a postupně se k němu přidávali i kluci co snáma běhají *9* to je to tak strašně špatný že jsem ho začala poslouchat až po smrti? *7* *9* -
-
Re: Ahoj
To rozhodně ne... Já jsem na tom stejně, hlavně díky rodičům, ptž oni vždycky, no byl to pedofil... Taky mě to mrzí... aauž s tím nic nenaděláme... každej kdo se mu posmívá je kretén, on toho tolik dokázal, byl to nejlepší člověk jakýho znám... I love you, Michael... -
nejsi jedinná, komu se tohle stává. Když mě něco podobnýho dělají děcka ve škole, buď řeknu: ,,dělá ti to dobře?" nebo ,,Nech mě bejt." nebo taky někdy mlčím, protože už fakt nevím, co jim mám na ty hloupý řeči říct :( -
-
Re: Re: Ahoj
jo... jako já se snažím MJ bránit, ale vždycky to dopadne stejně *9* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Vždycky říkám: Než o něm cokoli řekni, prvně si o něm taky nečo přečti... Oni neví o čem mluví... jen urážet,... na to dobrý už se zapomělo?! *13*
-
-
-
Teuš, pamatuj si jednu věc... Už jsem to psala u mě na blogu a je to pro vás všechny...
Když vám někdo vyčte, že jste fanynky rok, tak jim odpovězte, že nezáleží na tom, jak dlouho fanynkou jste, ale jaká fanynka jste...
Ta, co je fanynka třeba 25-30 let, je jen proto, že má Michael čokoládové oči a nic nepochopila, ale my jsme proto, že jsme pochopili... Odkaz, poselství, Planeta Země, láska, atd...
Každé tohle odpovězte a potom jim řekněte, že se nehodláte s někým o ničem, že to je stupidita... -
-
Moje řeč... co na tom, že je to "jen rok"? já toho o něm rtolik přečetla a že má čokoládový oči mi nepřijde tak důležitý... On mělat nobelovku za mír... tolůik toho udělal... On změnil svět... -
děkuji *4* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
No, napsala jsem to jako prasátko, vynechala jsem slova, tak se omlouvám...
Přeji hezký zbytek neděle, já se odhlašuji...
Mám vás ráda... God bless you... -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
měj se pápá =)
-
-
-
-
-
...*
Angie, ty máš tolik věcí s Michaelem?
hodinky, prstýnek, náhrdelník... *1* -
-
Re: ...*
Nene, Šárka má hodinky, atd. Já tohle nechci, mě se to nelíbí... Já mám rukavici, ale nenosím jí venku... Mám placky na kabelce a nosím Swarovski krystaly od Michaelova odchodu... To je decentní, jemné a je to prostě Michael :-) -
-
Re: Re: ...*
Já jsem si to taky kupovala. Klobouk, tričko s Michaelem a když nosím tyhle věci mezi lidi, sice ukážu, že se za Michaela nestydím, ale pak všichni kolem začnou mít hloupé řeči na Michaela a pak z toho i brečím. A to jsem si vzala jen na den výročí do školy a už jsem dostávala přezdívky.... *9* takže od teď si nic takového nekupuju. A když už si to koupím, tak to budu nosit jen na nějaké akce, které se týkají Michaela :) -
-
Re: Re: Re: ...*
Ale jo, trička, klobouky, atd., to ano, ale hodinky, kde je Michael, nebo takové věci... Mě to přijde jako kýč, tím se nechci někoho, ani nikoho dotknout. Každý nosí to co se mu líbí... Mě se líbí ta decentnost, ale mám placku na kabelce a je vidět a ještě jí provokativně utírám venku a hladím, hihihi... -
-
Re: Re: Re: Re: ...*
No, ještě jsem si vzpoměla na nálepky :D který jsem si koupia u Vietnamců :D
takhle vypadají :)
http://x-cape-michaeljackson.bl og.cz/1004/o-tom-jsem-vazne-nevedel a -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...*
Ty jsou krásné, moc :-) ♥
-
-
-
-
Re: Re: ...*
Myslím náušnice, prstýnek, náhrdelník... Když svítí sluníčko, tak svítím, jako Michaelova rukavice, nebo sako při Billie Jean :-)
-
-
-
Rozhovor v rádiu...
Ahojky, doufám, že jsem vás nezklamala tím rozhovorem v rádiu...
Mrzí mě, že museli vystřihat víc věcí, protože jsme to dost protáhli časově...
Dokument jsem dala sem http://uloz.to/5205231/michael-jack son-kral-popu.wma -
-
Re: Rozhovor v rádiu...
*14* *4* *14* -
To jo teda, taky mě mrzí, že vám to sestříhaly. :( Jinak bylo to moc pěkně udělané a prokládané Michaelovýma písničkama :) -
jééé,strašně moooc děkuji,jsi zlatá!! *4* dokument byl úžasnej,brečela jsem jako malá,teď jsem docela velkej cíťa co se týče Majkýho:)moc hezké!!Nemám slov!! *14* -
-
Re: Re: Rozhovor v rádiu...
Ahoj, rozhovor je krásný. Teď jsem to doposlouchala a jsem z toho na měko. *15* *9* Michael prostě chybí nám všem. Ač si to třeba neuvědomuju, tak¨jsem se stále s jeho odchodem nesmířila a vůbec je to všechno takový zvláštní. V pátek na rádiu černá hora ho hráli celý den, soutěžilo se o jeho 2CD HIStory a TII. Nechci říct, že bych ten pátek nějak neprožívala, k večeru mě to vzalo dost, ale mě to vždycky dojde až pozdějc. Dneska jsem nějak mimo, nevím, čím to je, jestli Michaelem nebo čím, asi to hraje taky roli... -
Děkuji, já brečela taky... I love to tour... To je brouček...
-
-
Byl to moc krásný rozvor, také mě mrzí, že tam ze Šárkou nejste déle, bylo to moc krásné *4* holky nemáte se za co stydět *3*, mooooc děkuji
Mám Vás moc ráda *14*
Lenka -
-
Mě nemrzí to, že jsem tam nebyla víc slyšet, ale, že jsem toho řekla hodně... Například o plastikách, o vitiligu, o pedofilii... To tam mělo být :-(
Ale co mě rozbrečelo bylo i to, že jsem měla tu čest za naší republiku obhájit Michaela... Vzala jsem Šárku s sebou, protože je dlouholetá fanynka a skutečně má Michaela moc ráda... -
-
Re: Re: Re: Rozhovor v rádiu...
Angie také jsem to tak myslela, že jste tam nemluvily o plastických oparacích a dalších důležitých věcech, které měli lidé slyšet, tak jsem to myslela *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozhovor v rádiu...
O tom jsem hodně mluvila... To mě vážně mrzí... Ale co nadělám - nic :-( Snad bude nějaké příště...
-
-
-
-
-
Petice
Tohle je petice pro očištění Michaelova jména. Sice nevím, k čemu je to dobrý, ale chybu neuděláme, když to podepíšeme :)
http://www.thepetitionsite.co m/23/michael-jackson-justice-media- lies-corrected/827277764/taf
Ví ckrát se to nedá, ale myslím si, že jestli má někdo více E-mailů, jít by to mělo :) -
-
Re: Petice
Mě se to nezobrazuje... *9* -
Re: Petice
podepsala jsem to ♥ -
-
Re: Re: Petice
já taky,kéžby to bylo konečně k něčemu!! *4*
-
-
-
Michael, forever in my heart!! ♥♥
Tak, a konec... :-(
Bylo to krásný, opravdu příjemný poslech.. ♥♥♥ -
-
Re: Michael, forever in my heart!! ♥♥
souhlasím s tebou :) -
-
Re: Re: Michael, forever in my heart!! ♥♥
Jj,bylo teĎ se mi chce pořád bulet *9* *9* Budu si muset pustit dvd z nějakýho turné,ať se i nálada zlepší *14* *14*
-
-
-
P.Y.T.
Včera jsem si tu písničku párkrát poslechla a teď je pro mě jak droga *1*
Nemůžu dát mp3 z ruky *1* -
-
Re: P.Y.T.
to máš dobrý...já jsem našla na internetu zase MJ rádio a nemůžu to taky přestat poslouchat :D Písničky se dají přepínat a není tam nejen Michael :)
http://mj.digip.info/
Pak je ještě mjtunes, ale na to moc nechodím. Po každý písničce jsou tam reklamy, nebo co já vím a celá ta stránka mi spomaluje jen net. *9* *3*
-
-
???
Nevíte jestli ten dokument co je vysílán momentálně na rádiu český rozhlas praha bude mociněkde stáhnout-jako mp3??byla bych moooc ráda kdyby to bylo možné!! *14* -
-
Re: ???
to ja taky -
-
Re: Re: ???
I LOVE THE TOUR *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Jj,to bylo rozkošné *14* *14* Ale chápů,že turné je opravdu hodně náročné.Tak kdyby jsi zjistila,že se to bude moci dát stáhnout,tak mi prosím pisni do vzkazníku,ju?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
jj jasne ty popripade tez *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jj kdyby to slyseli mozna by zmenili nazor !! *3* me se vdrali a brecim pri kazdem slovu *9* *9* *9* skoda ze to uz skoncilo pekne se to poslouchalo -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Jj,to každopádně dám vědět když něco zjistím,ale musím,říct,že chvílemi se mi do očí derou slzy *9* ale je to krásný dokumet,tak strašně moc bych chtěla aby to slyšeli VŠICHNI negativní lidi co neustále zbrojí proti němu *8* *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: ???
jj to bylo dobrýý!! *14*
-
-
-
-
-
fb
http://www.facebook.com/profile.php ?id=1582063373#!/photo.php?pid=4798 87&id=1676104503&fbid=1254927548073
to je tak sladoucky!! *4* -
hana
poslouchate taky radio Hana ? -
-
Re: hana
ted tam sel muj vzkaz od Zdeňulky *4* -
-
Re: Re: hana
jo a byl moc peknej -
-
Re: Re: Re: hana
skoda ze jsem tam nebyla *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: hana
z toho si nic nedelej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hana
chtela jsem tam byt !! *9*
-
-
-
-
-
-
radio Cesky rozhlas
nwte jaky je FM Ceskyho rozhlasu ma tam jit v 5 neco s MJ -
-
Re: radio Cesky rozhlas
jestli myslíš ten rozhovor s Angie, tak to nevím. My to máme na TV, ale pro jistotu budu hledat v rádiu :) Se moc těším -
-
Re: Re: radio Cesky rozhlas
jj i ten rozhovor *4* *4* http://www.rozhlas.cz/praha/pripravujeme/_zprava/740884#diskuse -
-
Re: Re: Re: radio Cesky rozhlas
a tam ma byt jenom ten rozhovor ? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: radio Cesky rozhlas
Král popu Michael Jackson 27.6. - Český rozhlas 2 - Praha dneska v 17:05
-
-
-
-