-
:)
tak co je tu někdo?? *4* *4* -
-
Re: :)
jasne *3*
-
-
achjo...
holky já už budu muset jít..chtěla bych to tady dořešit s váma ale nemůžu..tak holky do toho dostante toho hekra co tady děláš bordel a ničí naše vztahy aby nás rozvrátil..doufám že mi pořád věříte..tak se tu mějte páá! *4* *3* :-* *3* -
-
Re: achjo...
papa *4* -
-
Re: Re: achjo...
papa neboj ja ti verim *4*
-
-
-
:D
*15* *15* Já fakt nevím co mi je ale ted mám strašnej výtlem *15* *15* A kdyby na nás někdo něco chystal tak fakt nevím co si o lidech budu myslet *15* *15* *15* hele a kdyby se to vážně stalo tak se tomu jenom zasměju protože fakt neim co jinak s tím můžeme dělat *15* -
bravo diar 2009
Dneska segra delala poradek a chtela vyhodit bravo diar 2009 tak jsem si ho vzala ze si udelam par testu atd. a vyhodim!! kdyz se podivam na 29.8. je tam napsany MIchael Jackson-1958 ......... to jeste zil a nikdo nevedel ani netusil ze by mel umrit !! *9* *9*
ale pak si teda delam test Jak moc si veris? a vidim ze je tam fotka MJ tak si prectu co je k tomu napsany a je tam toto:
Malokdo tak trpel kvuli nespokojenosti se svym vzhledem a absolvoval tolik plastickych operaci jako Michael Jackson(50) Bouzel je to na nem take videt.Z nekdejsiho krale popu je dnes co do vzhledu troska,pusobi naprosto neprirozene! .... *16*
kdyz tak se na to podivejte jestli to mate doma -
-
Re: bravo diar 2009
tyjo jak tohle můžou napsat do diáře *16* -
-
Re: Re: bravo diar 2009
mas ho doma? -
-
Re: Re: Re: bravo diar 2009
myslim že ne... -
-
Re: Re: Re: Re: bravo diar 2009
no tak tam by sis to precetla
-
-
-
-
-
?
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-455442
kdoto tam s ním je?? -
-
Re: ?
to je nějakej ten kluk jak s nim furt jednu domu někam chodil pořád..ale zatim sem nepřišla kdo to je..ale viděla sem ho na hodně fotkách s Majkím.. *7* -
-
Re: Re: ?
jednu *dobu* ne domu... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ?
*15* *15* mě to nejdřív připadalo jako Blanket *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
jj i me *15*
-
-
-
-
-
ahoj
Čágo belo ženy *15* *15* jak je? něco nového? Já sem teď byla v našem malým nýkupním centru a v jednom obchodě tam měli puštěný rádio a náká ženská tam říkala zprávy... moc sem to neslyšela ale sem si celkem jistá že tam říkala že lidi nechcou ne Letný Majklovu sochu a že už na Facebooku vznikla skupine "Nechceme sochu Michaela Jackson na Letné" nebo jak to je *8* *8* kdo by nechtěl Mika?? *7* *16* -
-
Re: ahoj
Těch skupin je tam víc ... -
Re: ahoj
tak to je něco!! *16* jinak ahojky ženo..u mě to ujde a co u tebe?? *15* *15* -
-
Re: Re: ahoj
jojo dobré *15* *15* až na to že je šílený vedro *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
to teda jooo!! *15* *15* a co výzo? -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
budu nmít jednu 3 *9* ale to je jedno *15* *15* hlavně abych se příští rok dostala na střední *15* a ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
jn z tý mě taky hrozila 3 ale nakonec mi dala horší dvojku *15* *15* já mám z fyziky -
z matiky.. *9* takovej posra*** předmět!! *16* *15* *8* *1* -
já budu mít taky čtyři nebo pět dvojek *15* *15* a z čeho budeš mít 3? -
tak to je hlavní! *15* já taky jednu 3 a asi čtyři nebo pět dvojek..a 3 mám poprový.. *9* *9* a sem z toho dost špatná.. *9* ale už je to lepší.. *4*
-
-
-
-
-
-
čus bus
Čáááuwes ženský!!! Chtěla sem se vám strašně moc moc moc omluvit že sem tu s váma 25.6. nebyla..!!! Byla sem u kámošky která Majkího taky miluju a byla sme teda spolu no... *9* *9* říkala že sem jí že v sedm večer tady budete jestli sem
pudem a ona řekla jako že jo ale pak sme na to zapoměly... *9* tak se vám MOOOOOOOOOOC omlouvám!!! *3* *9* *4* *14* a jak se máte???????????????? -
...
Čaute, hlasujte prosím .. Michael spadl na druhý místo a zbývá jen 13 hodin do konce ...
http://www.conasbavi.cz/#odhaleni -pamatniku-michaela-jacksona-v-praz e -
-
Re: ...
akorat sem sem chtela napsat ten odkaz *1* *1* -
Kdyžtak to pošlete i přátelům .. Čím víc hlasů, tím líp ... -
ahojky..jak se hlasuje já to nemůžu najít.. *9* *9* *4* -
-
Re: Re: ...
Někde by tam mělo být "To mě baví" tak na to klikni ;-) -
-
Re: Re: Re: ...
aháá už to mám.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jinak máš moc klásnej new obrázek!!! *3* tamten si už měla hodně hodně dlouho.. *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Díky :)
-
-
-
-
-
-
Music and Me ♥♥
We've been together for such a long time now Music, music and me...
Don't care wether all our songs rhyme Now music, music and me
Only know wherever I go
We're as close as two friends can be
There have been others
But never two lovers
Like music, music and me
Grab a song and come along
You can sing your melody
In your mind you will find
A world of sweet harmony!!
Birds of a feather will fly together
Now music, music and me
Music and me...... ♥♥♥ -
album
říká vám něco album 7even od Majkýho,prý bylo nevydané či co ,ale cd existuje
http://tracker.cztorrent. net/torrent/michael-jackson-7even-n evydane-skladby/105170 -
-
Re: album
Myslím, že to album mělo vyjít v roce 2007, ale nevyšlo, ale chtějí ho vydat, četla jsem, že má být vydanejch snad aspoň ještě dalších jeho deset alb... tak se těším... *3*
-