-
Hmm :(
achjo prej sexuální predátor..:( to je hnus :( už neví co a jakou špínu by na něj hodili :( -
-
Re: Hmm :(
Tohle není normální... Copak to tak bylo ne!!! tak proč?! *7* -
-
Re: Re: Hmm :(
prostě lidi se nějak musí před ostatníma vytáhnout..a tak řeknou takovýhle lži..
-
-
-
???
Co to o něm říkají??? *9*
Takovej hnus... Tohle přece ne! On nebyl pedofil! Nic takovýho! Jak tomu mohli všichni věřit?!!! *7* *10* -
-
Re: ???
Jsou to názory lidí ! :) -
-
Re: Re: ???
Nenene!!! tohle přece... tomu nemohli věřit... Lháři!!! Michael byl normální člověk!!! Žádnej pedofil! *13* -
-
Re: Re: Re: ???
POCHOP !! Ty i ostatní, že když si člověk zve do svého domu děti, atd. lidé si budou o něm myslet, že je pedofil :). Není, ale tohle je prostě lidská hloupost. Odsuzovat lidi předtím, než si všechno ověří :). -
-
Re: Re: Re: Re: ???
No právě! Nikdo si nemůže o něm udělat závěry z prvního dojmu... to není fér... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Život není fér. ;)
-
-
-
-
-
-
jzs !!
http://www.ceskatelevize.cz/ivysila ni/210411010100629-studio-6/obsah/1 18791-socha-michaela-jacksona/
t os to je ozralec !! *16* -
-
Prosba
Moc prosim, nenasla by se tu dobra duse, ktera nahravala na te Prime porad o MJ prvni i druhy dil??? Moc prosim nevypalite mi ho??? Zaplatim DVD, postu, pridam sladkost, ci neco jineho...moooc Prosim...ja to propasla!!!
mail: pimperovci@seznam.cz *14*
-
-
??
je tu nekdo ? *7* *7* *4* -
druhy dil na prime
Dneska jde druhy dil na Prime o MJ *4* budete se divat? *7* asi jj *15* -
-
Re: druhy dil na prime
koukám na to... ale je to smutný... *9*
-
-
pro Michaela Dubrovská
no chtěla bych jenom říct že tohle je diskuze o MJ a měli by se tum psát jenom hezký věci co dokázal jaký měl dobrý srdce co mnoho udělal pro svět jak jeho hudba ovlivnila miliony lidí na celém světě o tom by se mělo mluvit a jestli se někomu nelíbí MJ tak at sem zkrátka nechodí já vás fakt nechápu kdyby ti taky někdo urážel tvoji oblíbenou star taky by ti to vadilo taky bys mu řekla at de pryč sice tě neznám ale řekla bych že máš IQ tykve -
radio Hana :)
http://radiohana.cz/clanek-1397/BON US:-Vzpominky-na-Michaela-Jacksona_ .html
*4* -
-
Re: radio Hana :)
Byl to super víkend i pocit slyšet jej v rádiu jak tam opět kraluje *14* Doufám,že tímto víkendem to nekončí,ráda bych ho tam slyšela mnohem častěji a pořád!! *14* *14* -
-
Re: Re: radio Hana :)
Já taky *3* *14* -
-
Re: Re: Re: radio Hana :)
jj to mohli porad aspon 2x do pul hodiny *3* -
-
Re: Re: Re: Re: radio Hana :)
To je málo!!! Aspoň půl písniček od něj *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: radio Hana :)
no vic ti nepusti *9* tak bych byla rada aspon za ty dve do pul hodiny ikdyz je to hodne malo *9* *9*
-
-
-
-
-
-
Pro Vás
Ahoj holky a kluci.Jak si ty komentáře čtu,to je až hamba.Žádný tady z vás nesahá žádné celebritě ani po kotníky.Tyhle ty nadávky jsou Vám k ničemu.Klidně se tady o Michaelovi bavte,milujte...ale sem může chodit každý dávat své názory...ne že někdo řekne odpal a hotovo...to ho/ji neodradí...Bulvár píše plno věcí...takže když tady budete o Lolipop takhle pamlouvat,tím to jen zhoršíte.Tím chci říct že sjte rozežraní frackové,co neví co by.Měli by jste radši sedět doma u knížky a ne se tu zahazovat a pořád si povídat jak Michaela milujete...
Míša,36 let -
-
Re: Pro Vás
Michaelo píšeš že to jsou mladý holky a že by měly dělat něco jiného.Tak já ti něco povým píšu tu poprvé ale sleduji tu diskuzi už pěkně dlouho.Měla bys si s těch holek vzít příklad a ne je tady krytyzovat,tady ta diskuze je o Michaelovi o tom že to byl opravdu vyjímečný člověk který miloval lidi, psal krásnou muziku,přispíval hodně peněz na charytu.A za to všechno ho bulvár zničil on se chtěl vrátit a dopadlo to špatně a zemřel.Ale tyhle holky vědi pravdu o Michaeli to si musely někde přečíst.Píšeš že je ti 36let mě je 45let a též miluji Michaela podle tebe asi budu divná ale mě je to jedno. -
Co myslíš tím nadpisem Pro vás???! Chceš nás tu poučovat, jak se máme chovat? Proč radši nepoučíš ty idioty, co píšou, jakej byl Michael pedofil a nevím, co ještě... To, že ho někdo uráží je normální chování a my, kteří ho tu máme rádi jsme ty nejhorší? Jasně, žijem v demokratický zemi, každý má právo na svůj názor, ale každý by měl vědět, kde je jistá hranice. Vidíš snad na diskuzích montany, že ji tam chodíme urážet? Většina z nás je totiž normální a do ostatních se nenaváží. To, že tu holky řeknou Lolipopu a podobným, jakej je chudák a ať dá pokoj, to je snad pochopitelný. Víš ono je lehký říct o Králi popu, že to byl hroznej člověk. A obvykle to říká ten, kdo má sám plno komplexů a tímhle se snaží si něco dokázat.
A jestli se ti nelíbí, že jsme rozežraní frackové, tvůj mínus. Naše máma nejsi, svý děti si vychovávej, jak chceš, ale nás nech na pokoji.
Celý den mám hroznou náladu, aspoň že teď ten vztek mohl dostat prostor odejít. -
-
Re: Re: Pro Vás
Naprosto s tebou souhlasím bajush !!
Všichni mají pusu plnou keců jak ho strašně nenávidí, jaký je to pedofil, ale kdyby mu to měli říct do OČÍ, tak se počurají STRACHY !! Do počítače je to hezký psát, když jsi za obrazovkou, ale do očí, to už je jiný kafe !
Sice jsme v demokratické zemi, kde se můžeme vyjádřit, ale je NESLUŠNOST URÁŽET PAMÁTKU ZESNULÉHO ČLOVĚKA, který si toho za život prožil víc, než ten dotyčný !! Oni zase nemají taky nic jinýho na práci, že uráží různé celebrity. To oni by, ne měli číst knížky, ale chodit na lekce slušnýho chování, když je to doma rodiče nenaučili !!
Možná jsme blbý, že tu opěvujeme člověka, který už zemřel a je strarý, bla, bla, bla .. Ale alespoň máme nějaký vzor ! Někoho, kdo nám tu zanechal odkaz, díky kterému, když budeme pokračovat, můžeme zachránit mnoho životů !! Takže si nechte ty vaše kecy a blbý urážky pro někoho, koho to zajímá, ale nás s tím neoblafnete !! ČUS ! -
-
Re: Re: Re: Pro Vás
jj presne si to vystihla !!! ale nwm jestli je nejaka skola slusneho chovani ktera trva pekne dlouho pac za kratkou dobu se to oni nenauci !! a to tu do nich muzeme valit porad dokola !! *16* *16*
-
-
-
Zdá se to jenom mně nebo je to pořád ta stejná osoba? -
-
Miso ci Lolipoop to je vlaste jedno nn?!! sice na tuto stranku muzou chodit lidi jaci chcou bouzel!! tak to neznamena ze tu muzou psat blbosti !! my treba na diskuzi Michaela Jacksona rikame co je s nim noveho,jake prihody jsme zazili,resime tu sve problemi,vzdavame mu hold,pripominame a vzpominame na neho v dobrem.... atd. ale my na tuto stranku nechodime aby jsme si cetli nejake nechutnosti o MJ ktere nejsou pravdive!! a navic jeste aby se nam tu nekdo vysmival ze brecime kvuli MJ !!! Nekdo preci kvuli tomu ze zaslapl mravence a taky ma k tomu sve duvody..... treba viru!! my tady mame viru v MJ a jeho lasku tak at se kurva uz do toho nesere nejaky podelany ignorant !! -
-
Re: Re: Re: Pro Vás
Mám stejněj názor, neím proč bychom měli číst... mám pocit, že čtu... hlavně o MJ... *1*
Ale vám ostatním může bejt jedno kolik času tu trávíme... chceme si prostě povídat s lidma jako jsme my... co je špatnýho na tom, že hledám kamarády, co maj stejnej názor? To fakt nepochopím, koho nezajímá Mj, tak a´t jde někam jinam, psát třeba o Madoně, nebo o komkoli jiným... ale urážet tu lidi, je k ničemu... *13*
-
-
tak to se ti nezdá já tomu moc nerozumín proč se to zde deje.Už toho zde bylo dost veci ale tohle je až moc.
-
-
Souhlasím
-
-
...
Lady Gaga
Když byla ještě malá holčička, často si prozpěvovala písničky Cyndi Lauper, --> Michaela Jacksona. <-- !!! :D
Vím, že jí tu asi někdo moc nemusí, já taky ne. Ale má dobrý písničky ;). Jenom jsem chtěla upozornit, že inspiroval asi hodně umělců, ale jen málo který to přizná ;). -
-
Re: ...
nebo taky naopak všichni říkají, jak jim je MJ inspirací, přitom se o něj vlastně vůbec nezajímají... -
-
Re: Re: ...
Tak já mám Lady Gaga celkem ráda.Sice mě celkem štve kvůli tomu jak se chová,ale její písničky se mi líbí.Jo a to už jsem taky někde četla,že jejími vzory byli Madonna a Michael *3* -
-
Re: Re: Re: ...
ja ji zrovna trikrat nemusim ale ma dobre pisnicky ktere se daji poslouchat v radii apod. to ze MJ a Madonna jsou jejimi vzory to jsem nevedela !! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Mě se Gaga líbí, jako fakt originální star... její písničky se mi docela líbí, jen její klipy mi přijdou trošku... moc odvážný... ale co, každej to vidí jinak... takže nic proti... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
mno já zas gagu moc nemusím ten její styl oblíkání a zpívání stojí za naprostý houby.a přiznali to i jiný hvězdy kterým byl MJ inspirací např.NE-YO Justin Timberlake 50 cent Britney Spears .....a budete se koukat na ten druhý díl toho dokumentu????
-
-
-
-
-
-
Pro LoLipoop
Hele sice nevím jestli sem ještě někdy přijdeš, ale chci ti jen říct, že takovejch jako ty už tu bylo několik. Několik lidí tu psalo, že je starší než mi dohromady, ale z psaní bylo poznat, že to jsou většinou lidi mladší než mi co prostě nudí a neví co mají dělat, tak jdou tam, kde se lidi mají rádi a znepříjemňují jim to. Ale pochop, že nás tu ty tvoje výlevy nezajímají, ty si myslíš, že když tady budeš nadávat nám a Krali Popu, že jsi dospělá, jo jsi dospělá, ale jen ty si to myslíš ostatním jsi totiž k smíchu, prostě tyhle humusárny vypouštějí ze sebe děti, který mají tne mozek vygumovanej a co od rána poslouchají techno a hip-hop a ty písničky nedávají smysl, zpívá se v nich o nesmylech a o technu už radši nemluvím, protože každý debi* si umí stoupnout k reprákům a hlátit tam hlavou jako mago* a taky každý umí napsal 5 notiček, který se opakují a nebo se zvíší a nebo sníži, nebo spomalí ba naopak zrychlí. To umí každe, ale napsat písničku, která chytne za srdce každéko, který nezná třeba jazyk, kterým je napsána je umění a to už jen někdo neumí. U Michaelovích písniček stačí slyšet melodii a vidět klip a hned víš o čem ta píseň je. a ještě to umět vyjádřit tancem to taky nikdo neumí. Nějakej hip-hop koho to zajímá jen ty co nerozumí co znamená slovo láska, takže si nech příště tyhle svoje výjevy pro svoje kamarády a nás co chceme cítit lásku s Michaelem nech žít. Prostě sem nechoď a je to. Tohle je pro tebe zábava, takže jdi s tou zábavou někam jinam my o to nestojíme. Vím napíšeš, že ti nemám rozkazovat, že nejsem tvoje máma a podobný tyhle věci, ale ty nechápeš to, že mi Michaela milujeme a prostě ho chráníme od lží a jestli máš pocit, že ti rozkazujeme nebo i ponižujem tak si dej odchod. Prostě to je vše a nech nás žít i Michaela nech v klidu odpočívat. -
-
Re: Pro LoLipoop
koukám jednou tu nejsem a nestačím se divit co se tu zde deje.To snad není možné že nás zde nenechají na pokoji lidi kteří nemají radi MJ tak at jsem nechodí. LoLipoop neznám ale četla jsem co psala nechápu jak to muže nekdo neco tak ošklivého napsat o MJ.Muže ji být jednou jestli doma plakáme a nebo ne. -
Když už jí chceš vynadat, tak alespoň NEURÁŽEJ HIP-HOP !! Je to stejný druh umění jako jakýkoliv styl. Myslíš, že ti co skládají rapové písničky nezanjí LÁSKU ? Tak to se hodně mýlíš holka !! Nadávej jí, máš pravdu v tom, co jsi o té uživatelce napsala, ale jiný styly tady urážet nemusíš !!
Nemá to souvislost s Michaelem, vím. Ale nepotřebuju tu, aby mi někdo nadával do Hip-Hopu, když ho zná jenom z trapných tracků raperů, kteří to neumí ! ;) -
-
Re: Re: Pro LoLipoop
Hele Zanes já hop neurážím..taky jsem do něj byla mago*..ae mě v tu chvíli nic jinýho nenapadlo..tak místo hopu tekno..ale jako fakt nějaký zpívají kraviny..ae faktj jako někteří jsou borcí..slišela jsi písničku divný místo??ta je mazec..ae fakt mě hop v tu chvíli napadl jejiný..ae neboj neurážím ho :) -
-
Re: Re: Re: Pro LoLipoop
Vůbec jsi tu nemusela urážet žádný styly ;). Pokud vím, Michael taky žádný neurážel a všechny měl rád. Je to ubohost. Kažý styl je v něčem originální. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro LoLipoop
Jako já vím..ae koukni se na lidi co poslouchaj tekno s technem..jsou vygumovaný..prostě jen stojí u reprošů a to je fše..ae nebudeme se tu dohadovat ju? ;)..jako já jsem tam napsala jakej slyt lidi nejvíc podlě mě gumuje..krom hopu..tem mě v tu chvíli napadl..a je to..prostě se nebudeme dohadovat ju?
-
-
-
-
Za chyby se opravdu omlouvám :) -
-
Re: Re: Pro LoLipoop
moc hezký napsaný a máš pravdu *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Pro LoLipoop
Anetko děkuju :-* Michaela já chráním -
-
Re: Re: Re: Re: Pro LoLipoop
preste !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro LoLipoop
Já taky... nesnáším lidi co o něm mluví hnusně, když o něm nic neví...
-
-
-
-
-