-
smutná písnička
Tato písnička přesně vystihuje moje pocity a myšlenky týkající se Majkýho *9* *9* http://www.youtube.com/watch?v=IOF0BuAxznE
Dnes mám stejně skleslou až depresivní náladu jako v pátek,asi to bude tím,že poslouchám radio Haná,a tam pořád mluví o tom,že je to už rok co tu není a podobně.. *9* *9* *9* -
-
Re: smutná písnička
jj taky mam porad takovou naladu stejne jako v patek *9* akorad vcera vecer na zabave miji sestra trochu zlepsila ale musela jsem porad myslet na MJ a ze je to rok co tu neni *9*
a jaky je FM Hane? -
-
Re: Re: smutná písnička
No Olomoucký kraj má FM 92,3 jinak nevím,ostatní frekvence na jejich stránkách *4* Ale naštvali mš komentem,že prý se zesvětlil díky plastickým operacím *9* *16* *16* debilové když mu věnují víkend,tak ať nekecají bludy *8* -
-
Re: Re: Re: smutná písnička
jj *16* ma se na neho vzpominat a nn ho pomlouvat -
-
Re: Re: Re: Re: smutná písnička
ted tam hraji pisnicku kterou posloucham vecer kdyz je mi smutno a uz nezvladam poslouchat MJ *9* *9*
-
-
-
-
-
jé
Tak po dlouhém zkoumání a pozorování Michaela na fotkách a koncertech..(pozorovala jsem zadeček)..jsem usoudila že Michael nosil slipy :D -
-
Re: jé
jj nosil vcera to slo videt na barrandove pri tom vystoupeni co ukazovali
-
-
další
Holky mám další díl příběhu..
http://michaeljackson kop1.blog.cz/1006/jak-se-zrodila-hv ezda-8-dil -
*
prosíím nemáte někdo písničku od The Jacksons shake your body ??
pajule52@seznam.cz děkujíí <3 -
-
Re: *
já mám *4* mám snad úplně každou *15* taky můžu mít jakoukoliv písničku co je na youtube *3* *1*
-
-
radio
dievčata pustite si radio haná hrajú nam Mika.prave teraz this is it a bolo to aj s prianim od neho *9* normalne som sa rozbrečela *9* *9* *9* -
-
Re: radio
http://www.play.cz/radio-hana tuna maš odkaz teraz ho hraju znova ja to počuvam cez internet *14* -
-
Re: Re: radio
jj dekuji moc hned jsem si to pustila -
-
Re: Re: Re: radio
ja tez *4* *9*
-
-
-
Re: radio
hmmm ja nic takoveho nechytam a jaka je to stanice???
-
-
Barrandov
ahujky holky koukali jste na Michael Jackson Live? já jo :) -
..
Víte, co mě dostalo ? :D .. V novinách přeci psali, že Michael nosil paruku. A já včera koukala po dlouhý době na TII. A jak tak pořádně koukám, tak Michael tam měl své kudrnaté vlasy. .. Tak jako to ty novináře asi trochu podělalo :D .. s prominutím :D .. no prostě mě to rozveselilo :D .. -
Včera
Tak jsem včera svíčku zapálila..ale slzama ji pořád zhasínala :(..a normálně se mi o Michaelovi po delší době zdálo..že v Příbrami měl koncert..a mi tam jeli ze třídou..já se dostala dopředu..:* a i na podiu..a potom jsem se učitelky ptala jestli jsi do šatny můžu dojít pro podpis :) a ona řekla že JO..tak jsem šla předemnou tam byla holka..ono se tam chodilo po jednom ;)..a pak jsem šla tam já..povídali jsem si a on se zvednul a odešel..tak jsem šla za ním..páč se mi nepodepsal..a pořád někam utíkal..měl na sobě koženou bundu..:) a tak jsem za ním chodila..:) pak se zastavil..a já si ho k sobě přitáhla a řekla mu že ho miluju..moc krásně voněl..ae ta bunda smrděla chlastem..ae nevím proč..:(..a tak jsem Michaela chytla za ruku..a ruku v ruce jsem šli k lavičce..on ze začátku se mě pustil..ae pka zase chytil..a pak chtěl abych si na njě sedla..tak jsem si sedla..:) a tak jsem si šla sednou..pak se zvedl a šel do nějakýho paneláku..a jeli jsem výtahem..a já si nás nahrávala :)..a pak se mi teda podepsl..a rozloučili jsem se krásným líbáním..za náma běhal ae celou dobu nějakej tlustej chlap..ae pracoval pro něj..ae ta bunda jak smrděla tím chlastem mě dostalo..a v jednu chvíli mi Michael v tom snu přišel že pil alkohol a byl přiopilej..ae tak byl normální :( a pak jsem se probudila ae jak mi přišel opilej to bylo šklivý -
to vam posere naladu !!
Vtip k Jacksonově výročí:
Jaký je rozdíl mezi Michaelem Jacksonem a
igeliťákem? V podstatě žádný. Oba jsou z plastu a měli by být mimo dosah
dětí:D
(Jackson už naštěští mimo dosah dětí je...)
taky vam to prijde tak strasne smesny ! *16* *16* -
-
Re: to vam posere naladu !!
Nevím, proč to sem teda dáváš, když nám to má zkazit náladu. I když mně to náladu nezkazilo, prostě to ignoruju. Můj brácha zrovna teď o Michaelovi řekl, že je prostě ošklivý. No, taky se mi z toho nesesypal svět, protože vím, že ho má rád a kouká se na MJ Live taky. Prostě je zbytečnost se nad něčím pořád hroutit. Někteří lidé ho prostě nemaj rádi a tak to zůstane. -
*16* *16* -
tak to je opravdu musel vymyslet jem človek co nemá rád MJ. -
-
Re: Re: to vam posere naladu !!
*16* *16* *16* *16*
-
-
Typuju, že to vymyslel opět nějákej zamindrákovanej Čech ... -
-
A z vysokou škollou 100% holky koukáte dnes na Michael Jackson live..jo? -
typujes spravne ale nwm kterej debil *16*
-
-
-
Ahoj
Ahoj všichni. Tak co přežili jste včerejšek? My jsme dneska byli na výletě (s rodinou) a když jsme tam jeli tak hráli Beat It. A taky když jsme šli po takový pěšince z hradu tak jsem si pouštěla You Are Not Alone a v jednom okamžiku zafoukal vítr a bylo to jako pohlazení, možná to byl MJ. *4* A co jinak jak se máte? *9*