-
...
Pokud umíte alespoň z třetiny dobře anglicky a máte CNN .. tak si to zapněte, je tam speciál o Michaelovi :) -
Proč?
Achjo, proč to musel být zrovna on... Včera jsem pořád jen brečela a myslela na něj... Moc mi chybí... I love you, Michael and I miss you... -
DOST UŽ
Jste jak postižení, lezete mrtvole do řiti přitom on vás má v ...., probuďte se a chovejte se normálně!!! tohle už je na psychiatrii ty vaše komenty *4* -
-
Re: DOST UŽ
NECHÁPU PROČ JSEM TEDA LEZEŠ KDYŽ NEMÁŠ RÁD MJ JSEM CHODÍ POUZE FANOUŠKOVÉ KTERŘÍ MJ MOOOOOOC MILUJI. -
Fakt, já vás opravdu nechápu. Co sem všeci lezete, když nemáte rádi Michaela Jacksona??
Toto je fan klub pro ty, kteří ho maj rádi, milují jeho styl, hudbu, tanec........ Pokud ho nemáš rád/a nechod' sem, nepiš sem nic. Pochopil/a jsi to? -
-
Re: Re: DOST UŽ
spíš ty si postiženej a taky si zajdi k psychyatrovi!! Do prkýnka už nás tady někdy necháte na pokoji?!Když vám to tak vadí o čem se tady bavíme tak sem prostě nelezte a vůbec co se o nás vůbec zajímáte,je to naše diskuse a né vaše,co nemáte rádi Majkíího!!NECHTE NÁS UŽ NA POKOJI A MJ TAKY!
-
-
Náš Majký neni žádná mrtvola!!! A jestli okamžitě nevypadneš tak jí uděláme z tebe!!! *10* *10*
-
-
Dobrou
Tak ja uz musim,dobrou a krasny sniky o Majkím,ja budu zase bulet celou noc jako vzdy a porad na nej budu myslet papa *4* -
-
Re: Dobrou
jj pp ja uz taky pujdu *9* *9* pp
-
-
minuta
tak a minuta je za mnou *9* *9* *9* I love you MJ *9* *9* -
-
Re: minuta
no naše srdcia budu byt pre neho *14* dobrou pa pa *3* -
Re: minuta
MJ srdce by uz 3 minuty nebilo *9* *9*
-
-
:(
Už se to blíží a já zase bulim :( *9* -
-
Re: :(
jj za sest minut *9* *9* pred rokem se MJ zastavilo navzdy srdce *9* -
-
Re: Re: :(
*9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: :(
jj *9* *9* *8* *16* *9* *13* *9* -
-
Re: Re: Re: :(
3 *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
2 *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
:'(
ach jo už musím ´´blbej´´ tatka mi nařidíl jít spát *16* *16* *10* *9* *13* tak se mějte a možná zítra..pááá zlatíčka a hezké sny o MJ *3* -
-
Re: :'(
jj pp a nezapomen drzet minutu
-
-
..
za deset minut *9* *9* -
-
Re: ..
nezapomente ze 23:26 se bude drzet jedna minuta ticha pro MJ *9* -
-
Re: Re: ..
jj *4*
-
-
-
Ahuj
Ahuj..jsem tu :) -
-
Re: Ahuj
dalšia dušička sa objavila *3* -
-
Re: Re: Ahuj
jj :) koukali ste na dokument¨? -
-
Re: Re: Re: Ahuj
Dívala a část jsem i probrečela to bylo hrozný *9* *9* -
nn bouzel nn mama mi to prepla na ordinacu takze jsem to videla jenom do prvni reklami -
-
Re: Re: Re: Re: Ahuj
no ved si to mohla pozriet na internete blba ordinace aj tak už skončila tak si pozry aspon 2 diel v utorok *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahuj
jj ale žijem už par rokov v Čechach. *14* -
Ty jsi ze slovenska? *4* -
taky si myslim !! jj budu se divat jestli mi to ovsem zase nekdo neprepne *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ahuj
Tam jedna kráva řekla že je klasickej pedofil :'( jo a zejtra na Barrandově v 21:25 bude mj! -
-
ja barrandov bouzel nemam tudiz se divat nemuzu *9* *9*
-
-
-
no to je jasne to som si nemohla nechat ujst *14*
-
-
-
Re: Ahuj
no slava *4*
-
-
info
priblizne za hodinu probehne minuta ticha tak se zapojte pls *9* a je tu vubec jeste nekdo ? *7* -
-
Re: info
jj ja vždy *3* *9* -
-
Re: Re: info
no konecne nejaka ziva duse -
-
Re: Re: Re: info
uz jsem si myslela ze si tu pisu sama ze sebou -
-
Re: Re: Re: Re: info
no to je jasne že nie ona sa tu vždy najde neaka ta dušička *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: info
jj jj -
ja ešte lietam hlasovat na ujdeto.cz aby nam pekne postupoval aj s tych spodnych priečok *14* -
no nejakou tu pul hodinu jsem si myslela ze nn *9*
-
-
-
-
-