-
rádio
Na rádiu Haná,už tam hrajou třetí písničku za sebou od MJ,mozna budou pokracovat,ze je budou poustet za sebe ane jako dopoledne,ze pousteli jednu a pak 10 000 dlasich a pak az druhou.Ted hrajou Earth Song... *14* -
-
Re: rádio
no jo oni ich puštali už viac on tam je vykend M.J
*3* *14* -
-
Re: Re: rádio
jj ja vim,ale ja jsem tam byla jenom dopoledne a tam hrali i jiny a ja se pak jela koupat,takze jsem dorazila az ted *4* -
-
Re: Re: Re: rádio
jaky je FM ?
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj... *4* tak jak je?? Achjo... já jsem sem za váma včera kolem půnoci chtěla jít ale jak si sem to zadívala filmem *15* *15* *9* já jsem se šla dívat na film abych nemyslela na Mika noo a jak si až to zkončilo tak sem zjistila že je za 5 minut půlnoc... *15* *15* *9* tak se za váma už nechodila a šla sem brečet do pokojíku *9* *9* *9* -
Tak to je mazec!!
http://www.youtube.com/watch?v=Oxsm Na18nnc&feature=player_embedded tak tomu se říká histerie,jinak se to nazvat nedá *15* *15* *15* *15* ale chápu ji *14* -
-
Re: Tak to je mazec!!
nasla jsem sobe rovnou *15*
-
-
TAJEMSTVÍ
... že zemřel pro své děti, jelikož věděl že turné to neuhradí ten dluh tak zemřel aby se ten dluz z posmrtně vydělaných peněz smazal a jeho děti mohly jít s čistým štítem.. myslím že toho doktora o to požádal.. myslím že doktor je neviný a prokázal mu laskavost POŘÁDNĚ SI TO PŘEČTĚTE A UVAŽUJTE.. teď už se netrápí.. vždyť na něho celou dobu házeli špínu *7* -
-
Re: TAJEMSTVÍ
MJ BY TAKOVOU BOLEST DETEM NIKDY NEUDĚLAL,MJ BY SEBEVRAŽDU NIKDY NEUDELAL. -
*7* *7* no to je sice trochu logický... ale on by to schválně neudělal... vždyď on sám říkal že sebevražda je pitomost... nebo jak to říkal... a on by určitě schválně svým dětem, jeho rodině, světu, Lise a dalším lidem tohle co píšeš neudělal *13* *13* *9* *7* -
-
Re: Re: TAJEMSTVÍ
to by jeho detem nikdy neudelala,aby je vystavil takovemu stresu a smutku...Presne jak rikala mischicka,to on sam rikal,ze sebevrazda je pitomost!!A podle mne je to taky blbost,sry
-
-
No to určite nie on by to nikdy nespravyl svojim detom aby ich tak strašne zarmutil aby ich nechal tuna v tom svete samych.Takže sory ale podla mna to je blbost. *16* *8* -
*4* taky si myslím že kdyby žil tak by na něho média házela špínu dál *9*
-
-
slunečnice
Budete někdo Majkímu posílat slunečnice? *4* -
*
Tv program s MJ♥:
Barrandov 26.6.2010 21.25 Michael Jackson Live
ZDF dokukanal 27.6.2010 00.45 NeoMusic: Michael Jackson
RTL 27.6.2010 09.25: 100 Prozent Michael Jackson
PRO7 27.6.2010 09.50 Michael Jackson:Eine Legende geht
PRO7 27.6.2010 13.25 Michael Jackson's This Is It
Prima 29.6.2010 20.00 Michael Jackson:Nedokončená show (2/2)
Super RTL 30.6.2010 20.15 Michael Jackson - Moonwalker -
-
Re: *
škoda že nemam ostatní programy *9* Mam jenom Barrandov a Primu *9* *4* -
-
Re: Re: *
jono...my taky *9* *9* *9*
-
-
-
Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥
Ahoj,tak jak jste to včera přežili?Já jsem tady ani večer nebyla,protože bych nebyla schopná napsat ani jedno slovo *9* *9* pořád dokola jsem si pouštěla jeho písničky,seděla jsem na zemi uprostřed pokoje a brečela *9* *9* a když nastala TA hodina a minuta,tak to bylo nejhorší,už jsem ani brečet nemohla *9* *9* *9* *9* Majký mi moc chybí a navždy nude *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥
já to včera zvádala až neobvykle dobře, já se totiž snažila nějak se odreagovat a nemyslet na to a když sem si na to vzpoměla tak sem se rozbrečela. Pustila sem si v noci film dost napínavej takže sem bulela jen o reklamách. A potom když to skončilo tak sem zjistila že přesně před rokem byl Mike už půl hodiny mrtvý. Tak sem dostala takovej záchvat breku že sem se potom ráno probudila s takovým divným pocitem *9* *9* *9* A mám ho až do teď *9* -
Re: Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥
Bylo to horozný *15* Ve škole jsem to dusila,ale něco mi tam ukáplo a pak jak jsem prisla domu uz to ze mne slo a neprestalo ani to ted a ani nikdy neprestane *9* *9* *9* *9* a TA hodina a TA minuta byli nejhorsi,porad jsem si predstavovala jak Majkíí lezel atd.... *9* *9* *9* A ze jeho deti ho vlastne videli naposled...a ze ten doktor mnel 90 min Zlatou hodinku na to aby ho ozivil,ale on si radsi zarizoval svoje osobni veci..!! Ja i kdbych toho cloveka neznala,nebo neco,tak na to nehledim,kdyz potrebuje pomoc,ale tomuhle mame rikat doktor?jak se asi musi citit ted jeho deti a cela rodina a pratele... *9* *9* -
-
Re: Re: Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥
prominte ja toho prvniho smajlika spletla mne tam byt tuten *9* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥
jo,to jsem pochopila *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥
*3*
-
-
-
-
-
Ale ňuňu!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=-LWE tmgvutg&feature=player_embedded
ch tělo by to více takových to neznámých videí,pač skoro všechny už znám pomalu nazpamět *15* -
RÁDIO HANÁ
LIDI JDETE NA RÁDIO HANÁ JE TAM VÍKEND S MAJKÍM *14* *14* -
-
Re: RÁDIO HANÁ
http://radiohana.cz/index.php?scrip t=read&id_clanky=1397 tady je odkaz *4* -
-
Re: Re: RÁDIO HANÁ
já ho měla puštěné dopoledne,ale nic tam od něj nehráli,nevím proč tedy píší,že je víkend s MJ *8* ale co já mám celý týden s majkým včetně víkendů,7dní v týdnu *15* *14* -
-
Re: Re: Re: RÁDIO HANÁ
jo presne,ztaim tam hrali jenom Smooth Criminal a nic vic!!Taky nechapu proc je to teda viíkend s MJ...jj ja ho mam porad a celej rok,vsechny dny atd..xDD *15* -
-
Re: Re: Re: Re: RÁDIO HANÁ
Protože má výročí, proč asi. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: RÁDIO HANÁ
to vim,ale zatim hrali jenom dve pisnicky
-
-
-
-
-
-
..
Přepínám programy a na MTV europa - Mj weekend .. no to se buzdu koukat celej den ! *15*