-
svíčky
já si svíčku zapálím až večer..zatím na Michaela myslím..to stačí..ae večer si jí zapálím..a pak až večer..a žbude ten náš čas kdy Michael umřel.. -
-
Re: svíčky
a v kolik to je presne ? *7* -
-
Re: Re: svíčky
hele 23:..a nějaký minuty zjistím to mmntík -
-
Re: Re: Re: svíčky
23:26 -
-
Re: Re: Re: Re: svíčky
jj dekuju *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: svíčky
tak to si tu musime tak dlouho psat *9* *9* a pak spolecne zapalit svicku MJ *9*
-
-
-
Re: Re: Re: svíčky
jj dekuju *4*
-
-
-
Však já taky až večer... :( -
a to je v kolik presne
*7* to mu zapalim svicky ve tvaru srdicka
-
-
:(
staršně mi chibí nemůžu uvěřit že už je to rok ta bolest uvnitř mě je strašná *9* miluju tě..... jo a ještě víte co mě vytáčí že někdo se chlubí že má rád MJ a přitom si na něj ani dnes nevzpomene *16* aspoň že jste tu vy se kterými můžu sdílet tu bolest jsem moc ráda že je ještě tolik lidí kteří na něj myslí -
-
Re: :(
jj mi ho tady milujem a strasne nam chybi ale neboj vzdycky se tu najde nekdo kdo tu napise nejakou capinu ale toho hnedka vyfakujem ale dneska si tu MJ pripominame !! takze zadny bulvar jenom to krasny a pravdivy
-
-
the way you make me feel
Co kdyby jsme si pustili the way you make me feel? *4* -
-
Re: the way you make me feel
jj souhlasim http://www.youtube.com/watch?v=Vpgu b4SjitY
-
-
božéé
už je to rok nemůžu tomu uvěřit .. chybíš mi majki(nám) všem.. milujem tě... i love you.... L.O.V.E *9* *9* -
-
Re: božéé
já tomu taky nemužu veřit že to dneska je rok co nás MJ opustil.Nejen me ale nekolika milionů fanouškum moc chybíš a na Tebe nikdy nezapomeneme vrat se prosim.Mám moc velkou bolest na srdci ze stráty tak skvelého chlapa jakým byl MJ a nikdy už takový človek jako MJ nebude.Protože MJ je nenahraditelný takový talent co mel nikdo nemá až na jeho deti. -
Re: božéé
to i ja nn *9* *9* nemuzu verit ze je to rok co mamka prisla ke me do pokoje a rekla mi ze MJ je mrtvy a ja ji nechapala ale presto jsem citila jak se mi srdce rozbusilo a me to nedalo a pustila jsem si jeho pisnicku WYBT a vedela jsem se klasne zpiva pak BJ to jsem vedela ze prepychove tancuje a pak osudove MITM to jsem vedela ze ho ze srdce nedostanu !! *9* *9* pak jsem se zeptala mamky jaktoze mi ty pisnicky prijdou tak povedomi a ona mi rekla ze kdyz jsem byla malinka ze jsem ho poslouchala a milovala jak neco!! a po sesti letech jsem ze dne na den prestala a ja jsem si vzpomela jak to bylo *9* kvuli sestre byla jsem blba !! *9* porad si to vycitam ze kvuli takove ..... jsem prestala *9* na druhou stranu bylo mi 9 a lekla jsem se kdyz mi rekla ze mi prethne pasku kde jsem mela nahrane pisnicky MJ a ja jsem tu kazetu schovala a o MJ jsem uz nikdy nic nerekla *9* proto jsem zapomena *9* proste blba *9* *9* -
-
Re: Re: božéé
nejsi blba,to byla jen reakce,a jinak ja to mnela uplne to samyjako ty!! *15* -
-
Re: Re: Re: božéé
ale mohl jsem ho poslouchat aspon potaji ale ja jsem tu kazetu schovala do vedlejsiho pokoje(pozdeji mojeho) a parit na neho cely zivot *9* *9* ale ja jsem ji srabsky schovala a vzdala to *9* -
-
Re: Re: Re: Re: božéé
proste si to necekala ...Neboj ja mnela presne opravdu to samy! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: božéé
takze asi chapes jak to citim *9* *9* proste si to musim vycitat ty nn? *9* *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: božéé
*mohla *15*
-
-
-
-
-
svicka
u me uz dohorela svicka kterou mi sviti od vcerejska *9* a ted mi tu sviti ta hlavni ktera je urcena jenom pro dnesek a vyjmecne data MJ *9* *9* a co u vas? -
-
Re: svicka
u mně už dohořívá... :( -
-
Re: Re: svicka
a mas nahradni? to je pravda ale ta svicka je celkem tlusta a stredni vyskove takze dlouho do noci co tu doufam s vami propisu bude svitit -
Re: Re: svicka
Jí nic nemám zapálené, počkám až do tmy :)
-
-
-
napad
R.I.P MJ -
nápaad
Tak co s tou stránkou,jak to uděláme?? A jina coapa si pustíme za videjko? -
-
Re: nápaad
treba toto pro zasmati : http://www.youtube.com/watch?v=oZJh l0-ylIo&playnext_from=TL&videos=BYm TeeH2-8c
-
-
napad
napisme tu kazdy R.I.P. pro MJ *9* *9* jako spolecne sjednoceni a male ucteni tohoto smutneho a uplakaneho vyroci *9* *9*
tak tedy...........
R.I.P. MJ -
-
Re: napad
R.I.P. MJ -
-
Re: Re: napad
R.I.P. MJ ♥
-
-
-
...
Pomník Michaela Jacskona bude stát v Praze na Letné
http://tn.nova.cz/zpravy/re gionalni/pomnik-michaela-jacskona-b ude-stat-v-praze-na-letne.html
:)) -
-
Re: ...
Super tak ten pomník přece jen bude. Supéér. -
-
Re: Re: ...
da se na nej nejak prispet ? *7* -
-
Re: Re: Re: ...
Už se přispívalo ;). -
-
Re: Re: Re: Re: ...
coze? *9* a ted uz to nejde?
-
-
-
-
-
mějte se
je mi to líto ale už musim,tak se mějte pěkně a zase někdy AHOOJ *9* *9* *4* *4* -
-
Re: mějte se
sice sme si spolu nepsali ale pa *3* -
-
Re: Re: mějte se
pp *9*
-
-
Re: mějte se
papa
-