Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

:( :(

Dneska nepoužívám jiný smajlíky než *9* *9* Ach joo ten čas rychle utekl...Pro někoho je rok s malim r,ale pro nás je to Rok je s velkým R...nemyslíte??Nikomu to nepřijde,řekne si ,,No a tak uběhl rok a co??´´ Ale pro nás je to něco jiného... *9* Pro nás je ten Rok smutný *9* *9* Jinaj já v sobě pláč dusila celý den ve škole,ale jakmile jsem přišla domů,už to ze mně šlo...a pořád de a nikdy nepřestane..!DNeska jedna holka seděla za náma a pořád říkala něco o Majkím...a potom mně zavolala a pre: No on si za to stejnak může sám Nikolo,kdyby neby feťák a neřezal si tělo(myslela plastiku)tak by tady ještě byl *10* *16* Nemela bych to sem zrovna dneska psát,ale já jsem to musela říct a jí nemá cenu nic vysvětlovat,už jsem jí to vysvětlovala tolikrát. A potom kámoška co seděla vedle mně se s ní a její sestřenou bavila a oni prej: No pěkně zpíval,tancoval a ta jedna a mněl rád děti a začali smát *9* *16* Ale prostě oni nic nechápou, a to spousta lidí..Prostě někdo ho má rád kvůli jeho nadherným očím,zpěvu a tanci,ale to mi také,ale mi ho máme rádi i jako krásného člověka na duši...Který chtěl aby byl svět lepší a chtěl aby byli tím pádem šťastnější i mi lidé...Teď mi hraje Keep The Faith a vám?
    • zzj

Re: :( :(

mas pravdu kazdy ma rad MJ pro neco jineho ale ti hloupi ho odsuzujou ze stejnych nesmyslnych veci

ted mi dohrava Keep the faith asi jeste minutka *9*
      • nikcajacksonka

Re: Re: :( :(

*9* *9* Je mi z těch lidí zle,když o němnic nevědí,tak at sou zticha,odsuzují člověka,který se snažil udělat svět lepší a oni jsou na něj takový.. *9*
  • mischicka

:'(

Achjo.... teď sem si na chvilku zalezla do pokojíčku a pustila sem si MJ CD a úplně sem si představila jak se asi přesně před rokem v tuhle chvíli smál *9* *9* *9* *9*
  • zzj

...

chtela bych tu neco napsat aby se tu zvedla nalada ale nwm co pac sama ji moc radostnou nemam *9* *9*
  • baluska1

ahoj

Ahujky holky :( u mě hoří svíčka a běži mi CD a já brečím..a nechce se mi tomu věřit..fakt ne..:(:(
    • baluska1

Re: ahoj

http://images2.fanpop.com/images/ph otos/7100000/MJ-sexy-michael-jackso n-7134772-318-480.jpg
      Miluju jeho mokrý vlasy :-* <3

http://mjjgallery.free.fr/ bad/photoshoots/misc/061.jpg
      Tady mu to taky sluší

http://mjjgallery.free.f r/bad/photoshoots/misc/062.jpg
      Tak tato je krááááááááááásnáááá
    • zzj

to ja posloucham MJ,sviti mi tu svicka a brecim !! *9*
    • sasa87

U ME TAKY HOŘÍ SVÍČKA A CD A RADIO MI HRAJE VŠUDE O MJ MOC HEZKY POVÍDAJÍ ALE MOC MI CHYBÍ MJ.VRAT SE PROSÍM.
  • mj22

♥♥♥

R.I.P. Michael...nic jinýho se asi napsat nedá... *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • lucik200

Odpočívej v pokoji ♥ !

! *9* Už jsi rok posmrti? Nemůžu uvěřit..přitom mi to připadá jako,že se to stalo nedávno...nebo se tak aspon cítím... *9* Moc mi chybíš...R.I.P Michael *4* *3*
  • mischicka

svíčka

*9* *9* *9* tak co hoří vám svíčka?? mě joo. Dokonce mamka sama od sebe jí zapálila *15* *9* No ale nevim co budu dělat až zhasne protože já nevím proč ale strašně se bojím jí zapalovačem zapálit *9* *9* hlavně toho zapalovače se bojím *15* já nejsem normál *15* *9* *9* *9*
    • zuzanka666

Re: svíčka

u mě bude hořet svíčka až večer.A tvojí fobii absolutně chápu
  • *!!!*

Škoda že je MJ po smrti on a Madonna jsou nej lidi na celém světě škoda že se spolu nikdy nedali dohromady nebo alespoň mohli nazpívat spolu song *9*
    • zuzanka666

Re: *!!!*

Ale oni měli spolu nazpívat song ale Madonna se o té písničce vyjádřila jako o hovnu...MJ tu měl ještě být... *9*
  • nikola.licha

Kniha

Tak tuhle knížku ještě nemám, ale koupím si jí *14*
    • zuzanka666

Re: Kniha

Ta knížka je pěkná.Je tam vždy datum nebo měsíc a pod tím je napsany co v tu dobu dělal.Jsou tam taky krásny fotky.Já jsem si jí koupila teprve dneska tak nevím jestli tam třeba zase nepíšou nesmysly...Ale snad nebude horší než od Chrise Robertse.
      • zzj

Re: Re: Kniha

tu knizku musim mit !!
  • zuzanka666

video

To je tak roztomily.V době Invincible byl MJ nejkrásnější

http://www.yout ube.com/watch?v=H7ClzNTGPVA&feature =related
    • anet.k

Re: video

jj, to už jsem viděla....fakt roztomilý...:) Jak se tam Michael usmívá :)
      • zuzanka666

Re: Re: video

Já se ted dívám na všechny videa z téhle události.Strašně miluju jak působí tak trochu mimo.Sladce mimo.
        • zzj

Re: Re: Re: video

jj on je uplne sladoucky kdyz je v rozpacich *14*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: video

http://www.youtube.com/watch?v=Z98W 89k5jPc&feature=related

Bože já ho tak miluju.A po tomhle snad ještě víc *14* *9*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: video

on je bozsky !! *14*
    • majka096

Re: video

Já si taky myslím že v době Invincble byl nejkrásnější! Takovej roztomilej ale přitom totálně sexy *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit