-
Majký chybíš mi! ='(
Už je to přesně rok co tu s námi náš Majký není *9* *9* *9* Jak je možný že to tak uteklo?? Moc mi chybí... kéž bych mohla vrátit čas a říct mu do očí že ho MILUJU! *14* *14* Ale ne druhou stranu jsem ráda, že Majký nezemřel o 2 dny déle, to by totiž bylo NA MOJE NAROZENINY! *9* *9* *9*
MICHAEL JOSEPH JACKSON FOREVER!!! ILOVE YOU SO MUCH *9* *14* *14* *14* -
:´(
MICHAEL JACKSON FOREVER...I LOVE YOU *9* *9* -
Legenda
Už je to rok, co Michael umřel :-(
Michael byl a pořád je LEGENDA ♥ *9* -
:(
*9* *9* Tak rychle to uběhlo :( kéž by se dal vrátit čas :( *9* -
..
Dne 25.6. 2009 ve 14:26 místního času (23:26 našeho středoevropského času), byl Michael Jackson prohlášen za mrtvého. Většina lidí to tu neví, tak aby se to upřesnilo ;). -
Uteklo to tak rychle :-(
Tak už je to přesně rok, co Michael umřel *9* pamatuju si jak jsem z toho byla celá špatná, v ten den jsem byla v lázních - zrovna jsem byla na netu, když jsem si přečetla, že je Michael mrtvý. Koukala jsem na to, byla jsem z toho v šoku a nevěděla jsem jestli se mám rozbrečet a nebo ne, byl to pro mě fak šok *9* moc mi chybí *9* -
Achjo
Achjo už je to rok co Michael umřel..uteklo to neuvěřitelně rychle :( a moc mi chybí jako nikdy předtím :( Vrať se..
R.I.P Michael Jackson..I love you...4ever..:(:(:(:(:(:(:(:( -
tak už je to rok...
...ach jo !!! Kdyby ho neštvali do koncertů,kdyby neměl dluhy... -
-
Re: tak už je to rok...
jak všichni víte, že měl dluhy?????? *9* -
-
Re: Re: tak už je to rok...
To je tak padesát na padesát.Možná že dluhy opravdu měl.Ale zase on přece pořád vydělával ne?Spousta lidí na světě má dluhy.A opravdu nesouhlasím s tím že měl větší cenu mrtvý jak žívý.To je blbost. *9* -
-
Re: Re: Re: tak už je to rok...
teď se neurazte,jenom vám to řeknu podle pravdy...Majky měl dluhy,potvrdila to i jeho rodina a přátelé.Je sice pravda,že pořád vydělával,ale ne tolik kolik stálo udržování Neverlandu.A to že má větší cenu živý než mrtvý je taky pravda...
teď to asi vypadá jako bych ho neměla ráda,ale takhle je to fakt pravda *9* že má větší cenu živý než mrtvý je proto,že poslední roky už se na veřejnosti neukazuje a tak na něm ti všichni lidé kolem něho tolik nevydělávali jako potom,co zemřel a začalo se o něm mluvit...za tohle bych ty lidi opravdu zabila *9* *9* *9* *9* nechápu,jak někdo tohle může dělat *9* *9* *9*
-
-
-
-
R.I.P.
We love you Michael FOREVER!Rest and peace *9* *14* -
.......
Dnes je to rok co umřel :'( *9* *9*