Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

Proč?

Já fakt nevím, ale na tuhle diskuzi by měli povolit přístup pouze registrovanému uživateli, protože když jsem někdo přijde urážet Michaela, tak je většinou neregistrovaný a už je to fakt hrozný. Myslím, že si těch keců ještě něco užijem, zvlášť když je to výročí od úmrtí. Fakt ti lidé jsou ubožáčci, protože ani nevědí proč to píšou......jaký je toho cíl? Chcou snad vytáčet fanoušky, nebo špinit diskuzi sprostejma řečma? Zdá se, že asi oboje...
    • pajka52

Re: Proč?

Any, ted' jsi to opravdu fakt dobře vystihla, a souhlasím s stebou!!
      • anet.k

Re: Re: Proč?

Myslím si, že Michael není jediný urážený. Určitě i nějací hlupáci chodíjou urážet i jiné osobnosti. I já jsem to kolikrát viděla. Ti neregistrovaní uživatelé jsou tak ubozí, že se bojí i pod svým kecem podepsat. Napíšou jen pár písmenek, nebo nějaké nesmysly....:(

Díky, že mi dáváte za pravdu, ale už se o tom nebudem moc bavit...

Mimochodem víte, že na Barrandově prý bude opět to živé Michaelovo vystoupení (nebo já přesně nevím, jak se to jmenuje). Já jsem to o Silvestru nebiděla, protože jsme ten kanál neměli, ale teď už ho máme :)
        • zzj

Re: Re: Re: Proč?

jj slysela se mi zda ze je to vystoupeni z roku 2001 ale nwm *4* my ten kanal doma nemame takze to zase neuvidim *9* uz jsem se sice ptala ale neni Barrandov nekde na netu online?
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Proč?

jojo, je to to vystoupení z roku 2001. Slyšela jsem, že je možné si to stáhnout na ulozto, počkej, za chvilku ti donesu odkaz :)
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Proč?

jj na youtube jsem to uz nasla ale ses hodna dekuju *3* *4*
            • anet.k

aha, tak nic....
              Ale kdyžtak jsou nějaký videa i na Youtube.com
              Chceš poslat odkaz?
            • zzj

jj stahlo se mi to ale nejde mi to spustit ale dekuju !!
            • anet.k

Tak tady to je :)
              http://ulozto.cz/1862981/michae l-jackson-30th-jackson5-usher-chris -tucker-n-sync-wl...r-.avi
              Já jsem to nestahovala, takže nevím jistě, jestli je to ono, ale uvidí se :)
            • zzj

jj dekuju *4*
    • zzj

Re: Proč?

asi se nudi!! cas ktery strati timto urazenim by meli spis venovat k tomu aby doopravdy poznali jaky je MJ !! doopravdy nas chteji vytocit a nasrat v mem pripane se jim to povedlo hlavne v tom druhem pripade !! *16* mas pravdu neregistrovani uzivatele by tu nemeli vubec psat a navic jeste takovy kraviny!!
  • STOP!

Nechápu ty co se pořád navážejí do MJ nebo Madonny. nejdřiv si stoupněte před zrcadlo a zapněte mozek !!! > SOUHLASÍM
  • MJ

Nechápu co na tom pedofilovi s miliardou plastik co se sám předávkoval vidíte. furt se tahá za koule a neumí zpívat ještě že už je mrtvý *3*
    • tea301

Re: MJ

Na co si to tu hraješ? na dědu vševědu bo co? hele koukej se uklidit někam jinam a neopruzuj!!!
    • mischicka

Proč ho pomlouváš když o něm nic nevíš *7* Říkáš že neuměl zpívat?? fajn, každýmu se líbí něco jinýho, ALE KDYŽ SE TI NELÍBÍ JAK ZPÍVAL NEMUSÍŠ HNED SEM LETĚT A PSÁT SEM TYHLE HNUSY *8* *8* Napadlo tě vůbec proč ho ty lidi mají rádi?? Není na tom něco?? Třeba proto že se nám líbí jak zpíval, třeba proto že se nám líbí jak pomáhal zemi a dětem a třeba proto že to byl skvělý čloVĚK, kterýmu TY bys nesahal/a ani po kotnÍky!!!Proč si rači nejdřív nezjistíš nějaký informace než sem napíšeš takový nesmysli? *16* *16* Proč sem vlastně lezeš když NEJSI FANOUŠEK MJ??
      • zzj

Re: Re: MJ

aby delal dulezityho *16*
    • luuuca

hele ty magore poslouchej.. nikdo tady na ty tvoje kecy neni zvedavy, tak si dej zpatecku a nevracej se sem kdyz ti mj nevoni.. fakt na tebe nikdo z nas nema naladu..
    • lanija111

bože ty seš trapnej, měl bys radši držet hubu!!! Jseš normální blbeček co nemám nic na práci, jdi se radši koukat na pohádky
      • bajush

Ty máš dost, co? Až dokážež aspoň polovinu z toho, co Michael, pak se s tebou bude možná někdo normálně bavit.
        • zzj

Re: Re: Re: MJ

di se zahrabat!! holky maji pravdu co tu rikaji !!
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: MJ

Příště,než sem vlezeš tak si zapni mozek!!Nic o MJ nevíš,tak pro příště drž kušnu..! *16*
    • Re: MJ

*10* Co to píšeš o MJovi vůbec nevíš!!! Nechápu ty co se pořád navážejí do MJ nebo Madonny. nejdřiv si stoupněte před zrcadlo a zapněte mozek !!! *16*
    • thesimsa

Řeš si svoje komplexy někde jinde ... Tady na to není nikdo zvědavej ...
      • terullka00

ty to dycky napíšeš tak chytře..já z toho dycky nemůžu.. seš hustá!! *15* *15*
    • pajka52

Tos docela přehnal nemyslíš??!! Když nic o člověku nevíš, jaký je atd. tak prosím o něm nikdy nic takovýho nepiš!! Nesud' člověka podle vzhledu ale podle toho jaký je!! A Michael je ten nejhodnější, nejmilejší člověk na světě!! Pokud čteš a věříš bulváru, tak tě dost lituju!!! Ani netušíš kolik toho je schopen si bulvár navymýšlet!!! Zamysli se nad sebou... a skus použít ten svůj zakrnělý mozek!!!
      • terullka00

líp bych to nenapsala!!! *3* *15* *16*
    • sasa87

MJ SE SÁM NEPŘEDÁVKOVAL ALE TEN DOKTOR HO ZABIL.
    • sasa87

CO TO TADY ZNAMENÁ JAK NEKDO MUŽE NAPSAT TAK OŠKLIVÉ VECI O MJ.MJ NEMEL MILIARDY PLASTIK,ZPÍVAT UMEL MOC DOBŘE ASI MU ZÁVIDÍŠ.A ZA KOULE SE NETAHAL.NECHÁPU PORČ TO DELÁŠ MJ BYL SKVELÝ CHLAP.NEVÍM PROČ JSI RÁD/A ŽE TU NENÍ.MJ ZDE MEL BÝT.PROSTE NECHÁPU PROČ JSEM TEDA LEZEŠ KDYŽ MJ NENÁM RAD/A.
      • terullka00

nic z toho není pravda!! tak vypadni! nechápu proč sem lezeš?! když se ti Michael nelíbí..tak sem nelez tady sou fanoušci Michaela a ne odpůrci!!! *16* *8* *5* *13*
  • mischicka

ahoj

Ahoj *4* tak jak se máte? jáse mám dobře i špatně...dobře protože mi přišel obal na mobil s Mikem a špatně protože zítra je 25.6. a vy víte co bude *9* *9* *9* *9*
    • terullka00

Re: ahoj

čauwes..tak sme na tom stejně.. *1* *9* akorát až na ten obal?? jakej to vůbec je pošleš nějakej odkaz PROSÍÍÍÍM??? *14*
      • mischicka

Re: Re: ahoj

noo.. jestli ho najdu *15* *15*
  • mijaja

dotaz

Ahoj holky zlatý,má někdo ten Bravo Speciál co měl údajně dnes vyjít?? *4*Vyšel bo nevyšel?? Ráno jsem byla u nás v obchodě a prý nic takovýho nemají *9* *9* *9*
    • thesimsa

Re: dotaz

Ne Bravo speciál, ale Bravo ve kterým je plakát s Michaelem ..
      • terullka00

Re: Re: dotaz

aháá.. *9* *15* a proč tady ostatní myslím že to byla baruska1 říkali že bude speciál??? *7* *1*
    • terullka00

Re: dotaz

no prej vyjít má..ale já sem ho taky ještě nikde nenašla... *9*
      • mijaja

myslím si a mám takový dojem ,že speciál ani nevyjde. *9* Našla jsem aktuální bravo co teď vyšlo je tam jeho plakát,ale ten už mám a i článek o tom,že už je to rok co tu s námi není *9* Víc asi Bravíčko Majkýmu věnovat nebude-zmetci,jako by neměli papír navíc!! *15* *5* http://www.bravo.cz/cislo-13-2010/708-nove-bravo-je-tu
      • mijaja

myslím si a mám takový dojem ,že speciál ani nevyjde. *9* Našla jsem aktuální bravo co teď vyšlo je tam jeho plakát,ale ten už mám a i článek o tom,že už je to rok co tu s námi není *9* Víc asi Bravíčko Majkýmu věnovat nebude-zmetci,jako by neměli papír navíc!! *15* *5*
  • kristyn875

??

asi se ptám už po několikáté..ale ..kdo v pa jede na MJ Tribute do Prahy??
    • mijaja

Re: ??

Nebydlet na druhém konci ČR tak jedu každopádně *3*
  • sasa87

AHOJKY LIDIČKY

TAK SE ZDE MEJTE MOC HEZKYA KRÁSNYO MJ TO JEDINÉ CO NÁM ZBYLO JEN SNY MJ TY NÁM NIKDO NEVEZME A ZÍTRA SE OPET UVIDÍME.
  • zzj

prosim hlasnete

http://mmjjj.blog.cz/1004/pamatka-n a-michaela-jacksona

hlasnete prosim
  • zzj

25.6.

Ahoj *4* nwte jestli se bude neco konat 25.6. jinde nez v Praze bliz ke Zlinskemu kraji ? *7*
    • sasa87

Re: 25.6.

TAK TO OPRAVDU NEVÍM?
  • sasa87

AHOJKY LIDI

Co holky budeme delat v pátek ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit